פורסם 2011 במאי 2714 שנים שלום רבאני גר בבית על צלע ההר, מתחתיי ישנה שכונה של דתיים. עזבו את זה שכל כמה ימים הם עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אם מישהו יוכל להסביר לי את פשר ההתנהגות המוזרה אני אשמח) בכל מקרה בחודשים האחרונים הפרזיטים קנו לייזרים וכל לילה הם מסנוורים את הרחוב שלי. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. אנו די חסרי אונים. אם היינו יכולים לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון היינו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה. הבעייה שאנו לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר היינו בחוץ ראינו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם זה כמה משפחות המפעילות טרור דתי. המשטרה גם כך נמנעת מלבקר בשכונה ההיא.אני יודע שאין כלכך מה לעשות חוץ מלסגור את התריסיםאך רק רציתי לשתף אתכם בתסכול שלי.
פורסם 2011 במאי 2714 שנים עזבו את זה שכל כמה ימים הם עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח זאת ברכת הלבנה חחח תקנה גם לייזר ותסנוור אותם בחזרה .
פורסם 2011 במאי 2714 שנים כל לילה? באופן קבוע? אז מה הבעיה?תגיע לשכונה הזאת, תסתובב בתוכה ותזהה מבפנים מאיפה הם מפעילים את הלייזרים.תתפוס אותם ותפוצץ להם את הפרצוף במכות.
פורסם 2011 במאי 2714 שנים מחבר בהתחלה זה היה לעיתים רחוקותבתקופה האחרונה זה כמעט כל יום.לבד להכנס לשכונה של דתיים זה מפחיד, לא פעם רואים שם תגרות ותוך שניות הרחוב מתמלא בדתיים עם מקלות.גר מתחתיינו שוטר והוא לא יוצא למרפסת שלו בגלל הלייזר. בועידת בית האחרונה כאשר העלנו את זה הוא אמר שאין כל כך מה לעשותאלא אם כן נוכל לזהות בוודאות את הבית // משפחה. נכון לעכשיו הוא המליץ לא להתייחס לזה ולחכות שיימאס להם.
פורסם 2011 במאי 2714 שנים אחי קנה לייזר, עלה לגג ופרק אותםכמה עולה לייזר.. כמה דולרים אתה קונה לייזר תאמין לי שיעוור אותם
פורסם 2011 במאי 2714 שנים לבד להכנס לשכונה של דתיים זה מפחיד, לא פעם רואים שם תגרות ותוך שניות הרחוב מתמלא בדתיים עם מקלות.תשיג אקדח או רובה.
פורסם 2011 במאי 2714 שנים http://cgi.ebay.com/Industrial-Lab-200mW-405nm-Foucsable-Blue-violet-Laser-/260636682837?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3caf282a55 תזמין את זה ואתה ממיס להם את כל השכונה (אפשר לסנוור עם זה טייסים)
פורסם 2011 במאי 2714 שנים מחבר בעוד שהייתי שמח לקצת צדק עם נשק חם, הייתי רוצה גם להשאר חופשי ולא נעול מאחורי סורג ובריח. כאמור כל דיירי הבית שלנו (וכנראה של הבית שליד) סובלים. בהתחלה זה היה פחות מפריע אך בזמן האחרון זה נהפך לבלתי נסבל. לפרח שלי (ילד בכיתה ב) יש לייזר של 100mw אני באמת שוקל לקחת אותו ולהתחיל לסנוור אותם בפגישות שהם מייללים אל הירח. לירן בעוד שהלייזר שהצעת הוא חייתי די חבל לבזבז עליהם כסף.
פורסם 2011 במאי 2714 שנים בעוד שהייתי שמח לקצת צדק עם נשק חם, הייתי רוצה גם להשאר חופשי ולא נעול מאחורי סורג ובריח.אם חבורה של אנשים באה עליך עם מקלות במטרה לבצע בך לינץ', בטח ובטח אם כל "חטאך" היה שהעזת להסתובב ברחוב "שלהם" - מותר לך לירות בהם וזו הגנה עצמית חוקית.
פורסם 2011 במאי 2714 שנים thats the stuff... אם חבורה של אנשים באה עליך עם מקלות במטרה לבצע בך לינץ', בטח ובטח אם כל "חטאך" היה שהעזת להסתובב ברחוב "שלהם" - מותר לך לירות בהם וזו הגנה עצמית חוקית. נראה לי קצת הגזמתם - אל תהיה פרובוקטיבי והם לא יעשו לך בעיות, תחפש שם מישהו מבוגר ואחראי לדבר איתו ותדבר איתם בנימוס, ותקווה לטוב.
פורסם 2011 במאי 2714 שנים אם חבורה של אנשים באה עליך עם מקלות במטרה לבצע בך לינץ', בטח ובטח אם כל "חטאך" היה שהעזת להסתובב ברחוב "שלהם" - מותר לך לירות בהם וזו הגנה עצמית חוקית.אתה לא שופט ולא עו"ד, לא הייתי ממליץ לאנשים ללכת לפי העצות שלך..נכון שאתה יכול לטעון להגנה עצמית, אבל אני לא הייתי מתפלא אם השופט היה אומר שאתה גרמת למצב הזה כשהלכת לשכונה שלהם במטרה לריב (במיוחד כשהבאת אקדח בלי רישיון..)
פורסם 2011 במאי 2714 שנים הוא לא הלך לשום מקום בשום מטרה לריב, ולמיטב ידיעתי עדיין מותר לאזרח ישראלי להסתובב חופשי בשטח רחובות ישראל בלי לתת דין וחשבון לאף אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.