פורסם 2011 במאי 2714 שנים שלום לכם,יש לי בעיה במחשב שליwin7 64bכל קובץ שאני מוריד בהורדה ישירה לא מצליח להיחלץ (CRC ERROR) או אם זו התקנה אז תמיד תהיה בה בעיה.התקלה מתרחשת תמיד על קבצים גדולים- 100מגה ומעלה ולעיתים גם על הורדות קטנות בגודל 5-10 מגה (ואז אני צריך להוריד את הקובץ הקטן מחדש ואז הכל תקין-- הורדות גדולות אף פעם לא מסתדרות)עשיתי בדיקת זיכרון- יצא תקיןאבל מה הקטע? שאני מוריד משחקים דרך TORRENT אז הם תמיד תקיניםכאילו הבעיה רק בהורדה ישירהגם אם אני מוריד משחק רשת דרך Downloader ולא בהורדה ישירה. גם אז הקובץ תקיןיש לי כאילו בעית CRC עם הורדות ישירות- אני מוריד ב IDM וניסיתי להחליף תוכנהגם ב FLASHGET יש את התקלהעזרה בבקשה
פורסם 2011 במאי 2714 שנים תעלה אתה מערכת מlive CD של לינוקס ותבדוק שוב.אם הבעיה חוזרת אחד לאחד יש בעיה של MTU בצד שלך או בצד התשתית.
פורסם 2011 במאי 2714 שנים מחבר איך אני אוריד מהדפדפן קובץ גדול?אין שום שרת שמוריד נורמאליבעיקר שדרך דפדפן המקסימום שאני מוריד זה 100 קילו בייט.מה זה live CD ? איך אני משיג את זה?ושאלה נוספת: העובדה שטורנטים תמיד עובדים זה מונע מזה להיות בעיית חומרה כן?וזה לא בעיה חוזרת.. זו בעיה קבועהובאמת יש סיכוי שהיא התחילה בזמן משחק עם ההגדרות של הראוטר כי היו לי בעיות איתווהגדרה בראוטר של ה MTU שלי היא 1458מה אני אמור לעשות עם זה?
פורסם 2011 במאי 2714 שנים אני עדיין חושד בזיכרון שלך, כמה זמן הרצת memtest?ותסתכל על הלוח האם יש קבלים נפוחיםתעשה גם בדיקה אחרת תעביר מדיסק לדיסק או ממחשב אחר ברשת קובץ גדול של כמה ג'גה (רצוי ZIP\RAR) ואז תפתח אותו.. האם עדיין יש שגיאה?
פורסם 2011 במאי 2714 שנים מחבר הרצתי memtest מהדיסק און קיי שלי3 פעמים- זה היה איזה שעה לדעתי או יותרהלוח אם אני אסתכל שאבא שלי יחזור בשבתכי להרים את המחשב דבר לא קלבדיקה כבר אני אעשה ואערוך את ההודעהאבל מה הקטע שטורנטים עובדים והורדה ישירה לא עובדתהעברתי קובץ דרך דיסק און קייל מחשב אחרגם שם יש CRC ERRORבחילוץ הקובץ
פורסם 2011 במאי 2914 שנים איך אני אוריד מהדפדפן קובץ גדול?אין שום שרת שמוריד נורמאליכרגע אתה לא יכול להוריד כלום, מה יש לך להפסיד? תנסה להוריד מהדפדפן בלי מנהל הורדות לפחות כדי לבדוק אם זה עובד.
פורסם 2011 במאי 2914 שנים מחבר ניסיתי אתמול אחרי התגובה להוריד קובץ 100 מגה התקנה של תוכנה בתוך ראר.גם הורדה ישירה בלי מנהל הורדות לא עובד.
פורסם 2011 במאי 2914 שנים לא חסרים היום ווירוסים שעושים את זה. תריץ סריקה מלאה לווירוסים, ותחפש ממצאים חשודים.אפשר גם לנסות ליצור משתמש חדש (זמני, לצורך בדיקה) - ולראות האם יש שינוי ביכולות ההורדה.
פורסם 2011 במאי 2914 שנים מחבר הרצתי סריקה עם SUPERantiSpywareוגם יש לי נוד32 מעודכן.משתמש זמני אתה מתכוון בווינדוס?אם זה וירוס אז פירמוט יעזור?
פורסם 2011 במאי 3014 שנים הסיכוי שזה וירוס קלוש מאוד, תריץ memtest במשך לילה שלם אם יוצא תקין אנחנו מצמצמים את זה לקבלים שזה החשוד העיקרי לאחר זכרונות אחר כך ספק ובסוף דיסק קשיח
פורסם 2011 במאי 3014 שנים נתב ? הגדרות בנתב ? כבל מנתב ? כרטיס רשת ?תתחיל בכרטיס רשת וכבל שלו.תתחבר בלי נתב.בעיה שלך במידע משובש שמגיע מרשת ולא מהזכרון, מהקשיח, וכאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.