עבור לתוכן

יכול להיות שאין בדריברים של HP 6500 יכולת להדפיס דו דצצי?

Featured Replies

פורסם

מה אפשר לעשות?

פורסם

התקנת את מנהל ההתקן העדכני?

במסך המאפיינים של המדפסת, תחת פרופילי ההדפסה השונים, לא מופיעה לך האפשרות Print on both sides?

פורסם
  • מחבר

כן עשיתי עידכון

איפה אני מגיע לפרופיל?

[attachment deleted by admin]

פורסם

כשאתה שולח מסמך להדפסה נפתח לך חלון שבו אתה יכול לשלוט על הגדרות ההדפסה השונות.

בחלון הזה אתה יכול גם לבחור מתוך רשימה נפתחת את המדפסת שאליה אתה רוצה לשלוח את ההדפסה. לצד שם המדפסת יש לחצן בשם 'מאפיינים' (Properties) ושם תוכל למצוא את פרופילי ההדפסה השונים, שם תוכל לבחור בהדפסה דו-צדדית ידנית או אוטומטית (אם המדפסת שלך מצוידת בהתקן להיפוך דפים).

אני מניח שבחלון העלית צילום מסך שלו תוכל להגיע להגדרות הללו דרך Printer Actions (אני לרוב משתמש רק במנהל ההתקן הבסיסי להדפסה וסריקה ולא בכל חבילת התוכנה ולכן לא ממש מכיר אותה או יודע להנחות אותך דרך שם).

פורסם
  • מחבר

אין לי התקן להדפסה דו צדדית אוטומטי אני רוצה את הידני שצריך להפוך את הדפים

ואני לא מוצא... במדפסת הקודמת שלי שהייתה גם של HP 4500 היה אופציה

פורסם

ניסית להגיע לפרופילי ההדפסה כפי ששהסברתי בהודעה הקודמת?

אני לא רואה סיבה שבגללה HP תסיר את האפשרות להדפסה דו-צדדית ידנית ממנהל ההתקן שלה.

פורסם
  • מחבר

כן אני שם תמונות תגיד לי אם זה זה

יש לך את המדפסת הזאת?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה יכול לפרט בבקשה איזה רכיב תוכנה התקנת מאתר היצרן? כי לפי תמונות המסך שהעלית עושה רושם שמדובר במנהל ההתקן הבסיסי של מערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

מה שבא עם הדיסק כנראה שלא הותקן טוב אני אנסה שוב

תודה

פורסם

אל תתקין את מנהל ההתקן מהדיסק.

כנס לאתר היצרן ותוריד משם את מנהל ההתקן (הבסיסי או חבילת התוכנה המלאה, בהתאם למה שאתה מעדיף) העדכני ביותר עבור גרסת מערכת ההפעלה שלך.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא כל 6500 מדפיסה דו צדדי, רק אלה עם בכרטיס רשת האלחוטי

פורסם

^ אלו מצוידות בהתקן להיפוך דפים שמאפשר לך להדפיס דו-צדדית באופן אוטומטי (כלומר אתה שולח להדפסה ויכול לעזוב את עמדת העבודה ולחזור מאוחר יותר לאסוף את ההדפסה המוכנה).

כמעט בכל מנהל התקן שאני מכיר (ופה המקום לציין שאני לא מכיר את כולם), ובטח באלו של HP שאיתם יש לי קצת יותר היכרות, יש כבר הרבה זמן אפשרות להדפיס דו-צדדית באופן ידני. כלומר, קודם מודפס צד אחד, מופיעה לך הודעה על המסך שמבקשת ממך להפוך את הדפים ומנחה אותך כיצד לעשות זאת, ולאחר שאתה הופך אתה מאשר וההדפסה ממשיכה.

פורסם

HP6500A החדשה ?

היא אמורה להדפיס אוטומטית בשני הצדדים בלי הפיכת הדף ידנית .

רק צריך להגדיר שהמדפסת מסוגלת להדפיס משני הצדדים .

תחפש בהגדרות הדפסה " הדפסה דו צידית " ( בעברית או אנגלית )

וזה עובד אוטומטית .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים