פורסם 2003 בנובמבר 2922 שנים שלום,מישהוא יודע אם הכבלים העגוליםThermaltake Round Cable 60cm IDE ATA133מתאימים גם ל- Sata? ואם לא אז איפה אפשר לקנות כאלה שכן מתאימים?
פורסם 2003 בנובמבר 2922 שנים הם ממש לא מתאימים. כנראה שעוד לא ראית מה זה SATA לפי השאלה שלך.אחד היתרונות הגדולים שלו על ה-PATA (הישן והטוב) הוא שהכבל שלו מכיל רק 7 גידים (כבלים) ולא 40-80 גידים כמו כבל IDE רגיל.בגלל שיש לו רק 7 גידים הוא ממש קטן ודק, ממש אין צורך לקנות כבל עגול בשביל כונן SATA.עריכה - ככה זה נראה
פורסם 2003 בנובמבר 2922 שנים הם ממש לא מתאימים. כנראה שעוד לא ראית מה זה SATA לפי השאלה שלך.אחד היתרונות הגדולים שלו על ה-PATA (הישן והטוב) הוא שהכבל שלו מכיל רק 7 גידים (כבלים) ולא 40-80 גידים כמו כבל IDE רגיל.בגלל שיש לו רק 7 גידים הוא ממש קטן ודק, ממש אין צורך לקנות כבל עגול בשביל כונן SATA.עריכה - ככה זה נראהPata does contain 80 pins (40 in older cables), Pata is what you called normal IDE (Pata- Parallel ata). Sata has the smaller cables (Sata- Serial ata).
פורסם 2003 בנובמבר 3022 שנים Pata does contain 80 pins (40 in older cables), Pata is what you called normal IDE (Pata- Parallel ata). Sata has the smaller cables (Sata- Serial ata).PATA מכיל 40 פינים בלבד (44 כשמדובר על חיבור דיסקים של 2.5 אינצ'), ההבדל בין כבלים המתאימים ל ATA33 וATA66 ומעלה הוא במספר המוליכים - כאשר בראשון יש 40 מוליכים, כמספר הפינים, ובשני יש 80 מוליכים.
פורסם 2003 בנובמבר 3022 שנים אם אני זוכר נכון, ויכול מאוד להיות שאני טועה, בכבל ATA33 יש 40 מוליכים ואילו בכבל ATA66/100/133 יש גם כן 40 מוליכים אלא שבינהם כל גיד שני הוא סיכוך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.