עבור לתוכן

מפרט למחשב גיימיניג ב-3500 ש"ח ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חשבתי שהליבה הגראפית אמורה לעבוד על כול לוח אם? נו טוב נזכור שZ68 הוא לOC ולליבה הנ"ל. תודה על המידע.

• תגובות 64
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם כל השיפורים שהוא צריך לעשות שיקנה כרטיס מסך זול וזהו...

פורסם
  • מחבר

איזה שיפורים בדיוק אני צריך לעשות? אני לוקח את המארז שMAYA הציע/ה לי.

פורסם

אם לא הסבירו לך עד עכשיו ולא קראת בשום מקום אז אני יעשה לך סדר קצר בדברים :

*לוח H67 זהו צ'יפסט שיודע לנצל את הליבה הגרפית המובנית במעבד (שד"א לא כל לוחות ה H67 מכילים את יציאות הוידאו כמו למשל הPHי67 של ג'יגבייט) והוא לא רלוונטי כשיש כ.מ. , ואין אפשרות לבצע בו OC מעבר ל טורבו מוד שמעלה את ה 2500 I5 לאזור ה 3.7GHZ (שזה אומר המון ביצועים יחד עם אריכטקטורת המעבד המצויינת..)

*לוח P67 - לוח ללא תמיכה בגרפי המובנה אבל בעל יכולת לבצע OC דרך המכפלה הפתוחה שיש במעבדי הK (כמובן שיש לו גם טורבו מוד ל 2500 הרגיל..)

* לוח Z68 שיכול גם לבצע OC במעבדי ה K וגם לתמוך בוידאו המובנה ומכיל גם את אופציית ה SSD CACHE - להמהרת ביצועי העבודה מול הHDD המכני יחד עם SSD קטן (מוגבל ל64GB - והגודל המקובל הוא 40GB.. - זה לא ממש תורם לגיימינג עצמו אלה לדברים כמו זמני עליה וטעינה של קבצים שימושיים..)

* מעבדי ה 2500 I5 וה 2600 I7 מופעים ב K וללא (והמחיר בהתאם) - כדי לבצע OC אתה צריך מעבד K + לוח או P67 או Z67..

*** לדעתי אם אתה מקציב לעניין המחשב סכום מסויים (כרגע 4K+- עם מסך וכ.מ ?) אז לך על מפרט מבוסס I5 2500 + כ.מ טוב למשחקים משהו מרמת ה HD6850 / GTX 460 ומעלה ומסך טוב - או הסמסונג 2333T או ה DELL 2311 - לגבי לוח כך מה שהתקציב שלך מאפשר ובהתאם לכמה אתה מוכן לשלם על הפיצ'רים הנוספים כמו USB3 , י4 סלוטים ל DDR וכו'.. אם צריך אפילו היתי יורד ל H61 או H67 פשוט אבל משאיר את הדברים החשובים (מסך , כ.מ , מעבד...)

מקווה שעזרתי לך במשהו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני באמת מודה לך על כול העזרה שלך.

מסך כבר הזמנתי, וכמו שציינתי אני לוקח את מה שאתה הצעת לי, ויותר מאוחר אני אשדרג את הכ.מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים