עבור לתוכן

אתם יכולים לעדכן אותי במה שקרה החצי שנה האחרונה ?

Featured Replies

פורסם

היי.. הייתי גולש ב HWZONE בתחילת השנה הזאת.. כשהמחשב שקניתי היה ההמלצה הכי טובה שקיבלת.

קניתי

EPOX 8RDA+ : עדיין NFORCE2 הציפסט הכי טוב ל AMD? ראיתי שיש REV2? במה זה יותר טוב משלי?

AXP1700+ 0.13 : קודם כל ראיתי שיש עכשיו בארטון שאז דיברו עליו.. הוא בא עם 512K? באיזו ליטוגרפיה? אילו מהירויות? הוא המילה האחרונה של AMD?

512 DDR333 : באילו מהירויות עובדים עכשיו ה FSB?

אילו תשובות יש לאינטל וחברות אחרות וכו..

אשמח לעדכון מהתקופה ההיא.

סליחה אם אני נופל עליכם בבקשה גדולה מידי אבל פשוט אני חזרתי לגלוש בפורום ואני רואה שדברים השתנו..

פורסם

עכשיו הצ'יפסט הכי טוב לAMD-Athlon הוא אם אני לא טועה הגירסא החדשה של NF2-הגירסא המעודכנת יותר אשר תומכת במעבדי AMD בעלי באס של 400 מה"צ-NF2-Ultra400.

ברטון בא עם 512K cache ובליטוגרפיה של 0.13u

הוא לא המילה האחרונה של AMD. המילה האחרונה של AMD היא המעבדים החדשים שלהם, בעלי סוקט שונה וביצועים טובים יותר הם הAthlon64-3200 והAthlon64FX-51.

הבארטון הכי נמכר הוא ה2500+ במהירות של 1.8Ghz

כמו שאמרתי, הבאס המתקדם ביותר כיום של AMD הוא 400מה"צ, בעוד אצל אינטל הוא 800מה"צ.

בינתיים לאינטל יש תשובה עם המעבדים החדשים שלהם, בעלי טכנולוגיית הHT החדשה והבאס החדש של 800מה"צ.

אחרי שAMD הוציאו את הAthlon64FX-51 אז אינטל נבהלו מהביצועים שלו, שמשתווים ולפעמים אף עוברים את ביצועי המעבדים החזקים ביותר שלהם, הם הוציאו מעבד חדש שנקרא Pentium4 Extreme Edition=P4EE בעל זיכרון מטמון כולל של 2560K:

512K בL2 ו2048K בL3.

המעבד הזה אף נקרא בשמות יצירתיים יותר ע"י קהילת הגיקים הכלל-עולמית כPentium4 Exaggerated Edition או P4 Expensive Edition או P4 Emergency Edition בשל מחירו המופקע ומרקיע השחקים של מעבד זה, שאינטל הוציאו רק כדי להראות שהם יכולים לייצר מעבדים יותר טובים מAMD, דבר שגם לא נכון.

פורסם
  • מחבר

תודה:)

אני יודע שזה לא קשור לפה אבל אם לא קשה לכם... מה קרה בתחום כרטיסי המסך?

אני זוכר של ATI היה את 9700 PRO שהיה משהו חייתי ומוגזם ולNVIDIA היה את ה GF4TI4600 שניסה להשתוות לATI

מה קורה היום? איזה דגמים חדשים החברות הוציאו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים