עבור לתוכן

טבעת המוות-XBOX360

Featured Replies

פורסם

שלום

אתמול ניסיתי לפרוץ את הכונון שלי , הכנתי את הprobe לבד , כמעט והצלחתי אבל כנרא נשרף לי הprobe במהלך הפריצה (מדריכים דפוקים). בכל אופן וידאתי שהכל עובד סגרתי אותו . אחרי כמה דקות הדלקתי אותו שוב , והוא קיבל טבעת המוות :( . גם התכזבתי שלא הצלחתי לפרוץ וגם טבעת המוות . אני כמעט בטוח שזה לא הכ.מסך .. באמת שאין לי מושג מה זה יכול להיות ..

עכשיו לשאלות

האם אפשר לתקן טבעת המוות ? ראיתי שיש חנויות שעושות את זה ב300-400 שקל אבל השאלה אם הם באמת מחליפות את החלק השרוף , ולא סתם פותחים מנקים ושמים משחה . את זה אני יכול לעשות לבד ,ומה הסיכויים שזה יחזיק לטווח ארוך ?

האקסבוקס 65nm .

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין מושג ???

פורסם

שלום

אתמול ניסיתי לפרוץ את הכונון שלי , הכנתי את הprobe לבד , כמעט והצלחתי אבל כנרא נשרף לי הprobe במהלך הפריצה (מדריכים דפוקים). בכל אופן וידאתי שהכל עובד סגרתי אותו . אחרי כמה דקות הדלקתי אותו שוב , והוא קיבל טבעת המוות :( . גם התכזבתי שלא הצלחתי לפרוץ וגם טבעת המוות . אני כמעט בטוח שזה לא הכ.מסך .. באמת שאין לי מושג מה זה יכול להיות ..

עכשיו לשאלות

האם אפשר לתקן טבעת המוות ? ראיתי שיש חנויות שעושות את זה ב300-400 שקל אבל השאלה אם הם באמת מחליפות את החלק השרוף , ולא סתם פותחים מנקים ושמים משחה . את זה אני יכול לעשות לבד ,ומה הסיכויים שזה יחזיק לטווח ארוך ?

האקסבוקס 65nm .

ולאיזה מכשירים אפשר לעשות jtag ?

אסור לדבר פה על פריצות בגלל זה לא עונים לך

בעניין RROD ברוב המקרים יש תיקון נפוץ שמתאים לרוב הבעיות -במקרה שלך כניראה דפקתה משהו רציני יותר

ולתקן אותו יכול חעלות לפעמים קרוב לארקיד סלים היום מה שאופך ללא משתלם

חוץ מזה בRROD התקלה חוזרת על עצמה בהרבה מהמקרים

במילים אחרות נידפקתה

אני במקומך היתי הולך לחנות עם מעבדה ושואל אותם על זיכוי מסוים על החלקים -וקונה ארקיד סלים במקום

פורסם
  • מחבר

אוקיי הורדתי את השאלה השנייה .

בקשר לטבעת המוות , לא נגעתי בכלל בלוח או משהו אלא רק בכונן השתמשתי באקסבוקס רק בתור מקור חשמל .

השאלה אם התיקון באמת יעזור וזה שווה את הכסף ?ומה בעצם עושים בתיקון ?

פורסם

לדעת את זה צריך לדעת מה התקלה האמיתית

RROD מסמן בעית חומרה שמצריכה תיקון פיזי

בדרך כלל זה בעיה מסוימת מאוד נפוצה שיש מדריך לתיקון שלה ביוטיוב הבעיה שזה רוב המקרים ולא כולם

יכולים להיות בעיות יותר פשוטות לתיקון וגם כאלו שיחיבו החלפת רכיבים כדי לתקן

יש בגוגל מספיק מידע על הנושא -רק צריך לחפור

בעניין שווה לתקן ? -לטעמי רק עם אתה רוצה למכור כקונסולה שעברה תיקון (אני לא רמאי )

בפריצה שניסיתה זה גם באן משרות הרשת בטוח

למכור אותה כמתוקנת יכול לתת לך 500 שקל יד שניה +-

למכור אותה בלי לתקן 300+-

זה כבר עניין שלך

אני לא היתי הולך לחנות לתקן אלה עם נותנים שנה אחריות על התיקון -ולא ידוע לי על חנות שנותנת את זה

פורסם
  • מחבר

מצאתי מישהו שיכול לתקן את הבעיה תמורת 400 שקל והוא מוסיף עוד מאוורר למעלה , לטענתו זה ימנע את התקלה שוב ..

כדאי לנסות ? או לקנות כבר את הסלים ?

למרות שקצאת מבאס לקנות כיום את האקסבוקס כבר מכשיר ישן

פורסם

תגיד לו ככה

הוא נותן אחריות לשנה ? -עם לא שיחפש מי שינהנה אותו

יש מאווררים זולים מסין שברוב המיקרים לא עושים כלום ולפעמים סתם מזיקים

עם זאת הבעיה הנפוצה ולא באמת דפקתה משהו הפיתרון היחיד שאני יודע אליו שבאמת מחזיק זה מוד רציני שכולל שינוי חלק מהמארז או החלפה שלו

יש חובבים שעושים כל מיני מודים כאלו חלק אפילו עם קירור מים

אבל לזה אתה חיב ידע רציני וידים מאוד טובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים