עבור לתוכן

שידרוג מחשב למשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

לפני שנתיים קניתי מחשב שבזמנו היה מעולה והיום אני רוצה לשדרג אותו, המפרט הוא כזה בגדול:

לוח אם : GA EP43 DS3l של גיגהביט

מעבד : q8200

כרטיס מסך : 4870HD 512MB של ספיר

ספק: 500W אמיתי.

4GB זיכרון

אני גיימר כבד ובא לי לקנות כרטיס מסך חדש, הסתכלתי בכיוון של 6870HD 2GB DDR5. השאלה שלי היא האם אני אקבל הרמוניה טובה עם המעבד והלוח אם שיש לי או שאני צריך להחליף גם אותם.

בנוסף, האם במחיר של הכרטיס מסך (1600 שח) אני יכול למצוא משהו טוב יותר? או שהוא הכי טוב שיש..

נ.ב

אין לי בעיה להוסיף כמה מאות בשביל לכבל הכי טוב:)

תודה לכל העוזרים..

פורסם

ראשית תציין איזה רזולוציה יש למסך שלך.

לגבי הספק - ברור שהוא אמיתי כי אם היה מזוייף לא הייתה מקבל מתח - תציין איזה דגם/חברה.

ואתה כבר יכול לקנות 6950 ולפתוח אותו ל6970 ה6870 לא משתלם בכלל - אפילו למסך מפלצתי.

ותגדיר מה מסגרת התקציב 1600 ש"ח +/- חריגה עד כמה?

נשמח להמשיך לעזור..

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ככה:

המסך הוא ברזולוצית HD מלאה דהיינו 1920x1080.

הספק הגיע לי עם המארז שהדגם שלו הוא sonata 3 antec 500W

לגבי החריגה נגיד עוד מאתיים חמישים ככה..

תודה על העזרה..

פורסם

המעבד שלך מורץ? אתה יכול להשיג שיפור בביצועים עם OC קל למעבד.

לגבי הכרטיס, האופציות הכי טובות שיש לך היום זה ה 6950 שלא צריך לעלות מעל 1400 ש"ח והאופציה מעל זה ה GTX570 שלא צריך לעלות מעל 1700 ש"ח

פורסם

אני לא הייתי משקיע סכום כזה על כרטיס מסך שני. אתה יכול להשקיע 700~ שקל על 5850 שיתן לך שיפור יפה מאוד בביצועים.

את שאר הכסף הייתי שומר בצד לפלטופרמה חדשה בעתיד.

5850 אקסטרים - גרסא חדשה של 5850 מעגל מודפס קטן יותר וקירור משופר.

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2637

ויש גם את זה 5850 עם OC מהמפעל וקירור משופר.

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1220

פורסם
  • מחבר

5850 הוא כרטיס משמעותי טוב יותר משלי? לגבי ה6850.. הוא משמעותית טוב יותר מה5850? בלי קשר לאופציה לעשות לו אובר קלוק ואז בכלל הוא יעוף אני מבין..

פורסם

זה לא שדרוג מספיק משמעותי בשביל להצדיק שדרוג!

זה לא שלא יהיה שיפור בביצועים, אבל לא משהו שמצדיק החלפה של הכרטיס הקיים, אם כבר משדרגים אז עדיף משהו ששההבדל יהיה מורגש וכמה שיותר, עם 5850 ההבדל לא מספיק גדול.

זאת דעתי

פורסם
  • מחבר

אז אתה בעצם אומר שכדאי לי ללכת על ה6850 כדי שיהיה הבדל משמעותי.. ללא קשר לאוברקלוק..

אמרת משהו לגבי מעבד מורץ.. אני לא כלכך הבקיא בזה, זה הכרחי בשביל הכרטיס הזה? או שהביצועים של הכרטיס לא יהיו בשמיים בלעדי זה..

פורסם

קודם כל לרוב 5850 חזק מ 6850. אני למעשה חושב שאם כבר אתה משדרג המינימום לקחת זה ה 6950.

לגבי המעבד, לעשות OC למעבד הזה עם הלוח שלך זאת לא משימה קשה מה שאתה צריך זה איזה גוף קירור סביר של איזור ה 100 ש"ח, יכול מאוד להיות שתגלה שהתוספת ביצועים מספיקה לך בלי צורך להחליף גם את הכרטיס מסך.

ממליץ לך לפתוח ת'ראד בפורום אוברקלוקינג ולנסות, אם תראה שאתה מסתבך אז רד מהעיניין. רק אח"כ תשקול החלפת כרטיס מסך.

פורסם

עם התקציב שלך אתה יכול להחליף פלטפורמה.

אמרת שיש לך 1600 שקל ויכול להוסיף עוד משהו.נסגור על 2000 שקל מזומן.

תמכור את ה:

HD4870 שלך תקבל 270-320 שקל

לוח P43 שלך תקבל 180-220 שקל

מעבד Q8200 שלך תקבל 400 שקל

זיכרון 4G שלך תקבל 250-300 שקל

זה מביא אותך לסכום של-1100-1240 שקל בערך

עם הסכום הזה אפשר לקנות

HD6950

I5-2500K

P67 פשוט

4G DDR3

ממליץ לך להעביר את הדיון הזה לפורום מפרטי מחשב.יעזרו לך שם יותר.עם חלקים ומחירים

פורסם

למכור את המחשב זאת בהחלט אפשרות רק שאתה צריך למכור קודם בשביל לראות שיש קונים

אתה אפילו יכול לבקש על הכרטיס 400 ש"ח ועל השילוב מעבד+ל.אם+זיכרון בין 800 ל 900 ש"ח

שילוב חדש לא צריך לעלות יותר מ 3K לשילוב פצצתי

בהחלט רעיון טוב, אני תומך.

פורסם
  • מחבר

למכור זה בהחלט רעיון.. אבל נראה לי שקשה יהיה למצור קונים.. נראה אולי אחד מבני המשפחה ירצה.. אם מישהו רוצה לקנות מוזמן לדבר איתי :)

לגבי כרטיס 6950.. אם אני לא אמכור, המערכת שלי תנצל אותו במלואו או שהוא יעבוד על חצי כוח?

פורסם

תפרסם בכל מקום שיש בו יד2 ותתחיל להריץ.

6950 על מחשב חדש וחזק יעבוד הרבה יותר טוב מעל המערכת הנוכחית שלך, אחרת למה היינו מציעים לך להחליף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים