עבור לתוכן

מסיבת חוף והשכרת גנרטור

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני מתכנן מסיבת חוף ל-15-20 אנשים, משהו עם אוהלים, על האש, מוזיקה ותאורה.

הבעיה שלי היא שאנחנו חבר'ה די צעירים ואין לאף אחד אוהל ואף אחד לא מתעסק ב-DJיינג אז אין גם גנרטור ומערכת הגברה רצינית, לכן חשבתי ללכת על השכרה.

יש את אתר RENTCENTER שמציע השכרה ליום בתמורה לכמה עשרות דולרים, נניח אוהל ל-8 אנשים ב-36$ או גנרטור של 850W גם ב-36$

מערכת הגברה מצד שני לא תהיה בדיוק בעיה, יש לי Z623 של לוג'יטק שמוציאה ווליום מכובד (ראו ביקורת בביקורות->סאונד) אז נראה לי שזה מספיק.

נראה לי שהגנרטור יספיק לרמקולים של 200W, ותאורה של ~300W? (שש נורות של 50W)

יש למישהו נסיון עם השכרת דברים כאלה? ובכלל בארגון מסיבות חוף? יצא לי לארגן הרבה מסיבות אבל אף פעם לא בחוף.

יש פה המון סיבוכים עם ההשכרה, אני כבר חושש לזרוק את הרעיון לים (תרתי משמע) ולעשות את הבילוי הרגיל (להשתכר ולנסוע לבאולינג שיכורים).

פורסם

צריך כמובן לבדוק שהגנרטור מוציא את ההספק הדרוש, ושאתם דואגים לדלק למשך הזמן הדרוש. מבחינת מנורות, יותר חסכוני להשתמש בסוג החדש, וזה רלוונטי שבעתיים כשמדובר בגנרטור. בקשר לרמקולים - אני לא בטוח עד כמה מערכת שתוכננה לעבוד בסביבה ביתית תצליח להתגבר על רעש הגלים, או תהיה עמידה ללחות ולרסס המים באוויר (או לעשן מהמנגל. אגב, אתה זה לפחות יש?).

פורסם

אל תעסק עםפ להשכיר, גנרטורים משכירים רק אם צריכים הספק ממש גבוהה, אם לאף אחד אין זה בעייתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים