עבור לתוכן

שדרוג לQUAD או קנייה של לוח ומעבד חדשים (I7 או I5)

Featured Replies

פורסם

ככה אני בדילמה מעצבנת..

יש לי E8500 ו5770HD

אני לא יודע אם לשדרג לquad אקסטרים כלשהו או פשוט לחסוך ללוח ומעבד חדש.. וכנראה זכרונות..

אם אני אקנה quad אז אני גם אקנה עוד 2 גיגה של ראם.

מה לעשות בקיצור? שווה להשיג קוואד?

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

פורסם

E8500 מעבד חזק דיו לרוב השימושים.

מה אתה עושה במחשב? איפה אתה מרגיש שהמעבד הנוכחי כבר לא מספיק טוב?

פורסם
  • מחבר

E8500 מעבד חזק דיו לרוב השימושים.

מה אתה עושה במחשב? איפה אתה מרגיש שהמעבד הנוכחי כבר לא מספיק טוב?

משחקים.. יש אטיות שלא אמורה להיות.. הכרטיס שלי מספיק חזק ומרגישים שיש צוואר בקבוק (זכרון ומעבד).

פורסם

אין ספק ש עים הQUAD לא יהיה בעיה במשחקים,

יכול להיות שאתה יכול למצוא I5 באותו מחיר ואז זה משנה את התמונה אולי שווה להוציא קצת על לוח.

הכל תלוי בתקציב ואים זה משתלם לך.

אולי יותר משתלם לעשות OC קטן ולנצל את המעבד עוד קצת ולחסוך למחשב חדש בעתיד.

פורסם

להשקיע בQUAD ממש לא משתלם.

אם יש לך כ. גרפי חזק, לדעתי עדיף ללכת על שדרוג של כ-2K ש"ח מעבד/לוח/זיכרון (אם צריך)

פורסם

להשקיע בQUAD ממש לא משתלם.

אם יש לך כ. גרפי חזק, לדעתי עדיף ללכת על שדרוג של כ-2K ש"ח מעבד/לוח/זיכרון (אם צריך)

קביעה כזאת מצריכה הוכחה או לפחות נימוק משכנע.

אם יתברר הצורך שהוא כן צריך עוד ליבות שידרוג למעבד C2Q כלשהו יהיה המשתלם ביותר (בהנחה שזוהי החלפת מעבד בלבד)

פורסם

E8500 הוא מעבד דו ליבתי די חזק עם יכולות OC ממש טובות, רגע לפני שאתה מחליף וזורק לפח את המעבד שלך ואולי גם את הלוח וכמה מאות שקלים OC יכול לפתור הרבה בעיות, קשה לי להאמין שהמעבד שלך מגביל את כרטיס המסך, נכון שהוא קצת ישן, אבל הוא עדיין תותח וממוקם באזור המעבדים החזקים של AMD.

ברוב המקרים המעבד אינו המגביל, אז לחשוב שהמעבד הוא הבעיה. בכל מקרה אין פרניינים שחזקים משמעותית מהמעבד שלך וגם מרבית הSB לא הרבה יותר חזקים. נראה לי אתה סתם הולך לזרוק כסף לפח.

פורסם
  • מחבר

E8500 הוא מעבד דו ליבתי די חזק עם יכולות OC ממש טובות, רגע לפני שאתה מחליף וזורק לפח את המעבד שלך ואולי גם את הלוח וכמה מאות שקלים OC יכול לפתור הרבה בעיות, קשה לי להאמין שהמעבד שלך מגביל את כרטיס המסך, נכון שהוא קצת ישן, אבל הוא עדיין תותח וממוקם באזור המעבדים החזקים של AMD.

ברוב המקרים המעבד אינו המגביל, אז לחשוב שהמעבד הוא הבעיה. בכל מקרה אין פרניינים שחזקים משמעותית מהמעבד שלך וגם מרבית הSB לא הרבה יותר חזקים. נראה לי אתה סתם הולך לזרוק כסף לפח.

דבר ראשון התבלבלת בקטנה זה של INTEL לא AMD..

בתור משתמש אני רואה שהכרטיס לא מסוגל לעמוד במשחקים מסוימים שאכן דורשים QUAD.

לכן אני לא מאמין שאני אבזבז כסף.. ואל תשכח שקניית קירור מתאים (כרגע אני עם המאוורר שמגיע איתו) גם עולה כסף..

איזה ציוד OC אתה ממליץ ? (יש לי מארז ANTEC ATX) ומה טווח המחירים?

כרגע ראיתי QUAD ב600 ש"ח (9550 EXTREME? לא זוכר את הדגם הספציפי).

בנוסף עד כמה GHZ אני אוכל להגיע בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים