עבור לתוכן

טלפון מהמשטרה בנוגע ללוחיות זיהוי..משהו פה מסריח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גם השוטר סיפר לי משהו דומה

אמר שהיה להם מקרה של איזה אשה מבוגרת שהייתה משתמשת ברכב רק בבוקר וכל לילה היו משתמשים לה ברכב אנשים שעשו שכפול של המפתחות שלה וככה עשו תקופה

וזמנו את האשה ואמרה שהיא בכלל לא נוסעת בלילות

אמר שהיא נתנה את הרכב לאיזה מוסך והמוסך בעצמו היה קשור לשכפול מפתחות והיה חלק מהקומבינה

גם אמא שלי שהיא העבירה את הרכב טסט היא נתנה למוסך לעשות והשאירה אצלהם את הרכב יום שלם

מסקנה אל תתנו למוסך את הרכב שלכם תעבירו טסט בעצמכם

פורסם

בטח שהם נוקטים בטריקים מלוכלכים, אבל רק אתה יכול לדעת אם יש לך סיבה לדאוג מהמשטרה.

אני אירה באפלה ואנחש שאולי אתה חושש מלוכדי משתמטים שמחפשים אותך? :cool2: תדע שכבר שמעתי כמה וכמה סיפורים על עוקצים כאלה, כגון: התחזות כקונים לרכב יד שניה וקביעת מפגש עם הבעלים ע"י בלש סמוי - הם יכולים להיות דיי יצרתיים. אולי אני WAY OFF אבל זה ה VIBE שקיבלתי, יש לי מוח קונספירטיבי :silly: .

אם אני צודק תאשר לי בהודעה פרטית סתם שאני אהיה מבסוט. חחח.

חחח הפוסט של התראד!!

פורסם

אני לא יודע אם זה רלוונטי לדיון,אבל אני כן יכול לומר בוודאות מהניסיון,שמשטרה צבאית כן עושה דברים כאלו.

אם לוכדי עריקים לא יכולים לאתר את העריק אחרי פרק זמן מסוים,הם משתפים פעולה עם משטרה כחולה ומנסים להגיעה לאותו אדם דרך מקורבים שלו(הורים,אחים),יש להם סמכות מלאה לעשות את זה.

דעתי האישית,לא נראה לי שיתקשרו מהמשטרה ויגידו לבוא לתחנה,נשמע לי מסריח לגמריי,כול מה שהייתה צריך לעשות זה לבקש את מספר אישי של אותו שוטר שדיבר איתך ואם אמא שלך,יש לכם זכות מלאה לבקש את מספר האישי שלו,אחרי זה הייתה מתקשר למשטרה ובודק אם שוטר זה קיים בכלל..

פורסם

ועל זה אומרים נשים לא יודעות לנהוג ולא לעשות טסט או טיפול יעיל במוסך!!!

בחיים אל תעזבו את האוטו לבד במוסך גם אם זה לשעתיים !!!

ולא להיכנס למוסך שיש שם ערבים!!! פשוט אסון!!!

אני עובד בחברה גדולה לא אציין את שמה ולידיינו יש חוסך פחחות וצבע בקיור מביאים להם אמבולנסים ורכבים צבאיים

עכשיו הערבים האלו מתחילים לשחק במכוניות כאילו זה צעצוע אני לא יופתע אם יום אחד נשמע בחדשות רכב משטרה /מד"א/צבאי איבד את הבלמים או לא יודע מה בקיצור שלא נדע !!!

וטסט הולכים לעשות לבד בלי לתת למישהו !!!!! וגם לבוחנים שבמכון טסטים לא לתת להם לנהוג באוטו כי אין להם זכות כזאת !!!

פורסם

כולם פה אומרים תעשו טסט לבד, אל תכניסו את הרכב למוסך של ערבים ..

ואם אתם קונים ממישהו רכב .. איך אתם יכולים להיות בטוחים שהוא לא עבר דברים כאלה ואולי גרועים יותר ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים