עבור לתוכן

טלפון מהמשטרה בנוגע ללוחיות זיהוי..משהו פה מסריח

Featured Replies

פורסם

היום טלפנו כמה וכמה פעמים לבית שלי

וגם לסלולרי ממספר חסוי ולא עניתי

גם לנייד של אמא שלי טלפנו והיא פספסה את השיחות

הגיעה הביתה והתקשרו שוב וזאת הייתה המשטרה

הם אמרו לה שיש איזה "כנופיה" או מישהו משתמש ברכב עם לוחית רישוי זהות לרכב שלה ועושה עברות כלשהן

אמרו לה לבוא מחר בבוקר לתחנת משטרה

עכשיו כעבור 15 דקות צלצלו שוב ואמרו לה שגם אני צריך להגיע יחד איתה

עכשיו הכל היה לי נראה מאוד צפוי ומסריח ויש לי סיבות להאמין שהכל זה טריק בשביל להביא אותי לתחנת משטרה

בליווי ההורים

מישהו מצוי בטריקים של משטרה ? והאם יכול להיות שזה הכל בלוף ויש להם סיבות אחרות שרוצים תוצאה סופית שאני יגיע אלייהם

והאם באמת יש דבר כזה שגונבים לך את הלוחית ואחרי זה מזמנים את כל דיירי הבית של בעל הרכב למשטרה

ומה יקרה אם אני לא יופיע ואמא שלי תלך להסדיר את העניין לבד

אגב לא נסעתי פעם אחת על הרכב המדובר הוא אוטומטי ורגיש לגמרי בשליטה שלו נסעתי בו 5 דקות התרגזתי ולא עליתי עליו יותר

גם כן אמרו לאמא שלי שהעבירות בוצעו מחוץ לעיר והיא בכלל לא נוסעת עם הרכב מחוץ לעיר

בנוסף אמרו לו שהעבירות בוצעו כבר לפני כמה זמן

היא נתנה את הרכב לטסט לפני איזה חודש אבל לפי מה שנשמע התשובה של המשטרה שהעבירות מלפני זה

יש לה את הנייר של הטסט ועשה לה אותו איזה אבו זיעד אחד

אבל כל הנתונים האלו נראים לי בולשיט

פורסם

אני לא משפטן, אבל זה לא נראה לי חוקי לגרום למישהו להגיע לתחנת משטרה בעזרת תרגילים מלוכלכים. ובכלל, אם היתה להם סיבה לחקור אותך למה שהם לא פשוט יבואו אליך הביתה ויעצרו אותך?

פורסם

סתם שאלה...

אתה גר לבד עם אמא שלך?

לך תדע אולי זה סתם פורצים שמנסים להוציא אתכם מהבית או משו כזה..

אבל זה נשמע מוזר שהמשטרה מתקשרת כל כך הרבה פעמים לעיתים כל כך קרובות ומבקשת שתגיעו לתחנה... אם היה משהו רציני אני מאמין שהייתם מקבלים דואר או כמו שהקודם אמר פשוט היה מגיע שוטר לבית...

פורסם

גם אני חושב שזה טריק של גנבים

כדאי להתקשר לתחנת המשטרה המדוברת ולברר אם באמת אתם נדרשים להגיע לשם

פורסם

ואם המשטרה לא יודעת במה מדובר, כלומר רוצים להוציא אתכם מהבית בשביל לפרוץ או משהו כזה,

יהיה נחמד אם באמת תצאו מהבית (בתאום עם המשטרה) וכמה בלשים יחכו באזור...

פורסם

א. תתקשר למשטרה ותבדוק אם באמת יש זימון.

ב. אם זה לא המשטרה אז זה כניראה גנבים שרוצים להוציא אתכם מהבית בשביל לרוקן אותו. - אני לא ידוע בן כמה אתה אבל אניי הייתי "זורם" עם הגנבים ועושה להם טיפול 10,000 אם שוקר בתחת, תדאג לא להשאיר ראיות.

ג. אתה גם יכול לנסות להגיש תלונה, אבל לדעתי את המשטרה זה לא יעניין. אלה אם כן יש לך קרוב משפחה שהוא חבר כנסת.

פורסם

התקשרו אלי פעם גם בקשר לתאונה שביצע נהג שהזדהה בשמי עם מספר תעודת הזהות שלי.

החוקרת יצאה מראש מנקודת הנחה שמדובר במרמה כנראה לפי העובדות שכבר היו ברשותה.

ורק ביקשה לאשר את הדבר.

אתה אף פעם לא יכול לדעת מה עבריינים עלולים לעשות עם הנתונים שלך.

אין לך שליטה בזה.

זה מה שכל כך מפחיד במאגר הביומטרי.

ביום בהיר אחד בלי שום סיבה, אתה מוצא את עצמך מעורב ומסובך במרכזה של חקירה משטרתית, ושם גם אין לך שום דרך להוכיח את חפותך או לסתור את הממצאים.

פורסם

בטח שהם נוקטים בטריקים מלוכלכים, אבל רק אתה יכול לדעת אם יש לך סיבה לדאוג מהמשטרה.

אני אירה באפלה ואנחש שאולי אתה חושש מלוכדי משתמטים שמחפשים אותך? :cool2: תדע שכבר שמעתי כמה וכמה סיפורים על עוקצים כאלה, כגון: התחזות כקונים לרכב יד שניה וקביעת מפגש עם הבעלים ע"י בלש סמוי - הם יכולים להיות דיי יצרתיים. אולי אני WAY OFF אבל זה ה VIBE שקיבלתי, יש לי מוח קונספירטיבי :silly: .

אם אני צודק תאשר לי בהודעה פרטית סתם שאני אהיה מבסוט. חחח.

פורסם

האמת שזה פשוט לא נשמע כמו המשטרה כי זה טיפול יעיל מדי בשביל הגוף הגרוע הזה...

מתי פעם אחרונה משרד/גוף ממשלתי כלשהו התקשר אליכם בשביל לטפל מרצונו בבעיה שלכם? כי לי זה לא קרה לאחרונה... ובעצם, זה לא קרה לי בכלל...

פורסם

אתם לא חושבים לעומק מספיק.

זה לא המשטרה, זה לא הגנבים שרוצים להוציא אותם מהבית בשביל פשיטה, זה בעצם גנבים שרוצים להוציא את המשטרה שיעשו להם מערב בבית של פותח הט'רד בעוד הם פושטים על תחנת המשטרה! תחשבו עלזה.

פורסם

שיטה ידועה של נוכלים לסלק אותך מהבית.

אבל... למרות שזימון טלפוני לא תקף משפטית, המשטרה כן לפעמים מזמינה אנשים בטלפון. למה? ככה.

לא הייתי משאיר את הבית ריק באותה שעה רלונטית בכל מקרה.

פורסם

פעם הבאה תנסה לאתר את השיחה. תמשוך אותם בשיחה עד שיש מיקום מדויק

היום זה לוקח 30 שניות

אחרי זה תבדוק במי מדובר

פורסם

ולכל אחד יש מאתר שיחות בבית, כן?

הכי פשוט- להתקשר למשטרה, לראות אם יש זימון. אין זימון? כנראה גנבים, ובמקרה הזה אפשר לעשות להם עוקץ ולהשאיר שוטרים בבית שיחכו להם. (אם למשטרה איכפת מספיק, כי לרוב התשובה היא לא, אלא אם מדובר בבית של אדם חשוב והמקרה יביא להם פרסום)

פורסם
  • מחבר

טוב נו מסתבר שאני סתם פרנואיד. כנראה שהמשטרה לא בעקבותיי

העניין באמת היה בנושא המכונית והלוחיות

מסתבר שיש איזה כנופיה שמשתמשת במספרי לוחית של אנשים על רכבים גנובים למיניהם

והסיבה ללהיטות של המשטרה במספר הטלפונים היא שהם שמו לעצמם למטרה לתפוס את האחראים שעושים את זה בכמויות מסתבר

הלכנו לשם השוטרת שאלה שאלות ורשמה את התשובות על נייר שיהיה תצהיר וזה הכל

השוטר לקח צילומים של המספר שלדה של הרכב עם הסלולרי שלו

השוטר היה נחמד מאוד ואפילו הציע לי להתנדב אצלהם . סירבתי בנימוס

פורסם

סיפור בנושא - חבר שלי (ירושלמי) מקבל טלפון הביתה מהמשטרה שאומרת לו ולאחיו הצעיר ממנו בשנתיים להתייצב במשטרה. הם הגיעו לשם ואמרו להם שהרכב היה באירוע לאומני (?). לאחר קצת בירורים התברר שביום המדובר אבא שלהם שם את הרכב במוסך יהודי בקריית משה. בעל המוסך נתן את הרכב לפועל הערבי שלו שיתקן אותו בואדי גוז, הפועל לקח את הרכב לתיקון ובחזור עצר בהפגנה וזרק אבנים על שוטרים. מצלמות האבטחה זיהו צעיר נכנס לרכב הנ"ל ולכן זימנו את החבר שלי ואחיו שהיו בגיל המתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים