פורסם 2011 במאי 2414 שנים שלום,בסביב דומיין - צור קובץ BGI (המכיל עליו את ההגדרות) - דחוף אותו ואת ה-BGINFO לשיתוף ה-NETLOGONהשתמש בפקודהה הבאה מתוך הלוגון סקריפט המופעל על הלקוחות\\server1\netlogon\bginfo\bginfo \\server1\netlogon\bginfo\mycompany.bgi /silent /timer:0 /nolicpromptכמובן שהוונה היא שתשנה את הפרמטרים לפי מה שרלוונטי אליךבהצלחה,גבריאלדרך אגב אני לא רואה איך השרשור הזה מתקשר לרשתות ואינטרנט - אולי בתוכנה או ב-IT
פורסם 2011 במאי 2414 שנים מחבר ניסיתי משהו דומה ולא עבד לי.את הפקודה אני שם בקובץ bat בתיקיית logon ואז מוסיף ב-group policy?
פורסם 2011 במאי 2414 שנים בא תעזוב את GP לרגע בצדתיצור קובץ CMD (או תוסיף לקובץ קיים) - קח משתמש לדוגמא ותכניס לו בהגדרות הפרופיל את ה-LS הזה
פורסם 2011 במאי 2414 שנים מחבר בא תעזוב את GP לרגע בצדתיצור קובץ CMD (או תוסיף לקובץ קיים) - קח משתמש לדוגמא ותכניס לו בהגדרות הפרופיל את ה-LS הזהמה זאת אומרת בהגדרות הפרופיל? אתה מתכוון להריץ את הפקודה לוקלית על משתמש ואם זה עובד אז נלך על משהו יותר גדול?
פורסם 2011 במאי 2414 שנים לא אני מתכוון לרשום לו את הלוגון סקריפט אליו ורק אליו בהגדרות של המשתמש שדה LOGON SCRIPT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.