עבור לתוכן

החלפת קירור, מאווררים ל-thermaltake dh101 dhcp

Featured Replies

פורסם

היי,

לאחר שסבלתי כמעט יותר משנה עם ה-THERMALTAKE DH101 החלטתי לעשות מעשה ולהחליף את המאווררים (כולל של ה-CPU)

רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המארז הזה, האמת, שראיתי המלצות לגבי מאווררי המארז, ואשמח לעוד המלצות מכם, אך לגבי הקירור CPU עדיין אין לי כיוון (מדובר במעבד Q6600)

אשמח להצעות, קחו בחשבון שיש את בעיית הגובה של המארז...אז מומלץ משהו קטן ויעיל, ושקט כמובן

תודה רבה

פורסם

בקידמת המארז יש לך מאוורר 120מ"מ..לך על אחד מדגמי הSS/SF/GT של SCYTHE..

בחלק האחורי יש שני מאוורר 60מ"מ..מה שכן אלו מאווררים די נדירים מבחינת גודל..

אני אישית קניתי את המאווררים של Scythe Mini Kaze 60mm מKSP..תבדוק אם יש להם אותם ותרכוש..

לגבי קירור למארז..אם אתה לא מבצע OC והמארז די מאוורר אין סיבה לא ללכת על אחד מדגמי הALPINE של AC..

גם נמוכים וגם זולים..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

לגבי ה-CPU, אני רואה שחלק מהאלפיינס הם רחבים, ניסיתי בעבר (עד שנשברתי) מספר קירורים, אך תמיד הייתה לי בעיה לגובה , ואז לצדדים (נוגע בהיטסינק של הלוח אם, או שבצד השני נוגע בזכרונות - לוח אם של ג'יגהביט) , יש דגם ספציפי שהיית ממליץ?

עוד שמעתי טובות על השוריקן של סקיט, אבל גם הוא נראה רחב, יש לך/לכם ניסיון במארז/לוח אם איתו?

תודה שוב

פורסם

יש לי ניסיון על כלל הדגמים של הALPINE כולם די קרובים לגודל של הקירור סטוק..ככה שאין סיבה שהם לא יתיאמו..

לגבי גובה..אתה מוזמן למדוד את המרחק כיום ולהיות בטוח..

פורסם
  • מחבר

היי taotao, שוב תודה

פתחתי את המחשב עבור מדידות, ופתאום הוזכרתי שהחלפתי לפני כשנה את המאוורר CPU למאוורר של COOLER MASTER (לא ידוע לי הדגם, אך הוא לא משהו יותר מדי פאנסי, בגודל ומידות של מאוורר סטוק), הוא דיי רועש האמת, האם אתה חושב שהאלפיין ינמיך משמעותית את הרעש?

תודה

פורסם
  • מחבר

טאוטאו, וואו!!!

רציתי להגיד לך רק תודה רבה רבה!! החלפתי את המאווררים לפי המלצתך, ההבדל הוא אדיר (לפני כמה דקות עברתי בסלון ולא הייתי בטוח אם המחשב דולק או מכובה, הייתי צריך להתקרב עם האוזן למארז כדי להיות בטוח)

תודה רבה על העזרה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים