פורסם 2002 במרץ 1123 שנים אני מתלבט בין כרטיס מסל גי פורס טיטניום 2 לבין גי פורס 4 אם איקס 440/460וזאת לאחר שנפטר power color geforce mx2 with blue orbוזאת לאחר להרבה פעמים היה בהחלפות!!!! (לא עשיתי לו oc)אני צריך תשובה תחופה
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים מחבר כרטיסי הMX בגי פורס 4 איך הכרטיסים החלשים יחסית של הסידרה אם אני לא טועה האם טענתי נכונה??
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים מחבר wowאני כבר ממש מבולבל אני רוצה כרטיס מסך עד 700 שח שישרת אותי יפה שנה ומעלה לפחות בלי תקלות ושאני כבר לא יאכל את הלב כעבור חודשיים (כפי שקרה עם ה VOODOO 5500 במחשב של אחי).אז יש את ההטלבטות של איזו חברה לקחתASUS מחוץ לתחום בגלל הפקעת מחיריםPOWER COLOR מחוץ לתחום בגלל איכות גרועבזיגזג המליצו לי על GAINWARD והרקולס
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים לסדרת הGeforce 4 MX בלבד חסרים פיטשרים שאפילו לGEFORCE 3 יש. הGEFORCE 4 MX הוא כמו GEFORCE 2 בשם אחר, זה הכל.
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים wowאני כבר ממש מבולבל אני רוצה כרטיס מסך עד 700 שח שישרת אותי יפה שנה ומעלה לפחות בלי תקלות ושאני כבר לא יאכל את הלב כעבור חודשיים (כפי שקרה עם ה VOODOO 5500 במחשב של אחי).אז יש את ההטלבטות של איזו חברה לקחתASUS מחוץ לתחום בגלל הפקעת מחיריםPOWER COLOR מחוץ לתחום בגלל איכות גרועבזיגזג המליצו לי על GAINWARD והרקולסגינוורד אכן מעולה הרקולס כבר לא מייצרים כרטיסים מבוססי nvidia אז לא מומלץ במיוחדאני אבדוק לך דגמים מדוייקים עוד מעט
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים אוקיי הנה הדגמים של גיינוורד לgf4mx 440 = Gainward Geforce4 PowerPack ! Pro/600 TV Golden Samplemx460 = Gainward Geforce4 PowerPack ! Pro/650 XP Golden Sample ואני ממליץ לך להגדיל קצת את התקציב ולקנות את זה:את הgf3 ti 200 של גינוורד עם 128 mb ddr ram
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים ה440 לוקח בקלות את הגיפורס 2. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.