עבור לתוכן

מה פירוש המילה קבר בשילוב הבא, מארז קבר. אשמח מאוד לתשובה...

Featured Replies

פורסם

או לוח אם קבר וכיוצא בזה...

הערה: סמיילים בלבד לא נחשבים לתשובה לכן אודה לכם אם לא תשלחו לי פרצופים צהובים מחייכים בתור תשובה.

פורסם

נחנו חייבים לענות על השאלה מהתחת הזאת?

פורסם
  • מחבר

ביקשתי אידיוט .

פורסם

חברה, להרגע.

פורסם
  • מחבר

k

:-X

פורסם

זה מסמל דברים גרועים או דברים שנעשקו מילדים קטנים ונמכרו אחר כך במחירים כפולים משווים

פורסם

נחנו חייבים לענות על השאלה מהתחת הזאת?

אתה לא יודע לסתום את הפה, אה ?

את זכות ההסבר אני אשאיר לאת'לון שבטח יתחבר מתישהו בלילה ויגיב פה כי הוא זה שהכניס לשימוש את המילה הזאת, בדרך כלל בצירוף עושק קברים או עש"ק בקיצור.

פורסם

גיל..... אני ממש לא יגיב להערות שלך....

אתה מוגבל ואני לא אתעמץ להתווכח איתך

פורסם

גיל..... אני ממש לא יגיב להערות שלך....

אתה מוגבל ואני לא אתעמץ להתווכח איתך

מדברים על מוגבלים..........

אתאמץ!!!!

פורסם

לא נורא...

טעויות כאלה קורות אפילו לטובים שבינינו...

כמובן שלי עדיין לא אבל...מי יודע...סתם ;D

פורסם

לא נורא...

טעויות כאלה קורות אפילו לטובים שבינינו...

כמובן שלי עדיין לא אבל...מי יודע...סתם ;D

דין התבלבלת חמודה...לך הן לא קורות כי את שייכת לא "לטובים שבינינו" אלא "למושלמים שבינינו"....יש הבדל....

פורסם

באמת זכרונות שיילכו איתי לKVR... דופקים כמו שעון.

רק חבל שה Sdram ייכחד בעוד שנה אם לא פחות... :-/

פורסם

TAZOK הדביל, אתה רק מוכיח שוב ושוב שאתה כן עושק קברים שהתעלק על האתר הזה ועדיין חושב שמישהו ישים לב אליך. חוץ מלקלל ולהשתמש בשפה מלוכלכת ומגעילה, שים לב שאין אף אחד מתוך עשרות המשתתפים בפורומים שמדבר מלוכלך כמוך. קודם תלמד לדבר, וכן, גם לכתוב נכון ואחרי זה תעיר לאחרים.

פורסם

דיי אחים מספיק... :(

פורסם

TAZOK הדביל, אתה רק מוכיח שוב ושוב שאתה כן עושק קברים שהתעלק על האתר הזה ועדיין חושב שמישהו ישים לב אליך. חוץ מלקלל ולהשתמש בשפה מלוכלכת ומגעילה, שים לב שאין אף אחד מתוך עשרות המשתתפים בפורומים שמדבר מלוכלך כמוך. קודם תלמד לדבר, וכן, גם לכתוב נכון ואחרי זה תעיר לאחרים.

קודם כל תגיד דביל לאחותך....

ואני לא עושק קברים כי אני בסך הכל בן 16 ואני לא מוכר כלום אז אל תבלבל את המוח....

דבר שני הרבה אנשים שמים עלי.... לפחות אני לא מטיף לכולם...

ונכון אף אחד לא מקלל כמוני... אני אוהב לקלל ככה אני מדבר.. אתה לא זה שיעצור אותי

ואני כותב ומדבר פרפקט אני לא צריך ללמוד כלום...

אם לא נעים לשמוע מה אני אומר פשוט שתוק.... זה קשה נכון................. אבל אפשרי :lol:

אז דיי דיי אל תשקר ותצפה שאנשים יאמינו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים