עבור לתוכן

מה כדי לקנות עבר אופטי או לייזר???

Featured Replies

פורסם

מה היתרונות של עכבר לייזר ואם יש חסרונות על פני עכבר אופטי??

לאחרונה רכשתי שני עכברים די זולים ב 100ש"ח ואני לא ממש מרוצה מהם מבחינת דיוק/רגישות תזוזה של הסמן במסך וגם הכפתורים עושים קליקים(רעשים) מעצבנים

עכשיו אני רוצה לקנות שוב פעם עכבר חדש

לאיזה נתונים טכנים אני צריך לשיב לב בקניית עכבר?- הרי איני יכול לפתוח כל עכבר בחנות ולבדוק אותו

אני רוצה עכבר סביר/טוב גם לשימוש יומיומי וגם למשחקים אך איני רוצה לבזבז עליו הרבה עד 250ש"ח יש משהו מומלץ?

נ.ב - שכחתי לציין אני עובד עם העכבר בלי משטח עבודה ,כלומר על שולחן עץ ואני רוצה להמשיך לעבוד בלי משטח עבודה ,שמעתי שעכבר לייזר מחייב משטח עבודה זה נכון?

פורסם

Razer Deathadder

פורסם

נ.ב - שכחתי לציין אני עובד עם העכבר בלי משטח עבודה ,כלומר על שולחן עץ ואני רוצה להמשיך לעבוד בלי משטח עבודה ,שמעתי שעכבר לייזר מחייב משטח עבודה זה נכון?

בדיוק ההפך הוא הנכון.

מה היתרונות של עכבר לייזר ואם יש חסרונות על פני עכבר אופטי??

עכבר לייזר עובד יותר חלק על משטחים מסוגים שונים.

אני יכול לעבוד איתו על הקיפולים של הג'ינס.

וודאי וודאי על משטחים כמו שולחן עץ, ספה, שולחן יפנית ערומה עם סושי.

וזה גם החיסרון שלו.

היכולת שלו לעקוב אחרי משטחים לא מושלמים היא גם מה שגורם לסמן לזוז כשאתה מרים אותו כדי למקם אותו מחדש בערך עד גובה סנטימטר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אז בעצם לייזר מבחינתי עדיף

גם בעכברי לייזר יש איזהשהו נושא של DPI שצריך לשיב לב?

* יש לי תווי קניה ברשת שקם אלקטריק שאני רוצה לנצל ,ראיתי שיש שם עכבר לייזר של HP :

http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=9998

איך העכבר ,מישהו מכיר?

פורסם

G500 - עכבר טוב ואיכותי מבית LOGITECH. יעלה לך 249 ש"ח ב KSP ונראה לי גם ב איוורי.

פורסם

אני הייתי נזהר מקניית עכבר של חברות שאינם שחקנים ראשיים/מתמחים בתחום.

הסיכוי ליפול על משהו לא מוצלח גבוה משמעותית.

פורסם
  • מחבר

קניתי בסוף עכבר של HP -http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=10530

רק בגלל שהיו לי תווי קניה לשקם אלקטריק - וגם היה להם מחיר טוב 139ש"ח בלבד ואחלה עכבר ארגונומי מתלבש טוב על היד עם 5 כפתורים לתיכנות ,בעיצוב יפה קליקים נעימים וגלגלת מעולה והכי חשוב נע חלק ובשקט על משטח עץ של השולחן.

וכל הדגמים שהמלצתם אליהם לצערי לא היו שם בחנות

בכל אופן תודה לכולם על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים