פורסם 2011 במאי 2214 שנים שלום לכולם. אני מבצע עכשיו ניקיון כולל והחלפה של משחה תרמית למכשיר ה-PS3 המיושן שלי. הבעיה היא שהמערכת בנויה בצורה קצת מוזרה, מה שמקשה בעת הרכבת הגוף קירור בעיקר. הכי טוב שתראו כמה תמונות ותבינו מה קורה... לוח-אם מקדימה: ומאחורה (עם ליבת המעבד וליבת הכ.מסך): ההגוף קירור: בשביל להבין איך הכל מתחבר , עשיתי ניסוי קטן ומרחתי רק על ליבה אחת מבין השתיים שכבה דקה של משחה תרמית והרכבתי (אפשר לראות בתמונות) הרכבתי הכל בחזרה , לחצתי מעט, והרמתי שוב בשביל לראות אם זה נתפס וככה זה נראה: אפשר לראות שאמצע הליבה לא באה במגע עם משטח הקירור. רציתי לשמוע אם יש לכם רעיונות איך לבצע את ההתקנה בצורה טובה. חשבתי אולי למרוח שכבה דקה כמו שמרחתי על המעבד ובנוסף לשים שני פסים ולראות מה קורה. משהו כזה מה אתם הייתם עושים ?
פורסם 2011 במאי 2214 שנים ניסת להדק את זה כמו שצריך ? בגדול לא צריכה להיות בעיה במיוחדת, פשוט תהדק את הגופי קירור עם הברגים וכו..והכל אמור להתחבר..אם אכן אתה רואה שאין מגע..אז תשים עוד משחה טרמית..
פורסם 2011 במאי 2214 שנים מחבר המשחה היא ac mx4. מה שמרחתי זה פשוט הטיפה האחרונה אז זה באמת הייתה שכבה יותר מידי דקה, אבל בכל זאת לא הייתי צריך לראות קצת מגע , אפילו בשכבה כל כך דקה?
פורסם 2011 במאי 2214 שנים כמו שציינתי אין סיבה שלא..יצא לי להחליף משחה לPS כמה פעמים, ואף פעם לא נתקלתי בבעיה..אחרי הידוק של ככל המארז וגוף הקירור יש מגע טוב, תרכוש עוד משחה ותוודא את זה.
פורסם 2011 במאי 2214 שנים לא משהו קבוע את שתי השיטות ניסתי ושתיהם עבדו כמו שצריך..אני מציע שתתחיל עם נקודה באמצע ולחץ..ותראה אם זה מסתדר לך..
פורסם 2011 במאי 2214 שנים מחבר אני לא מבין, אתה מרחת ואז הרמת - ראית שהכל טוב והחזרת או שנקית ומרחת שוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.