עבור לתוכן

עוד פעם בעיות עם הכח אדם שאני עובד בו

Featured Replies

פורסם

הפעם זה הגיע לשיא,הייתי נותן לכם לינק לת'ארד הקודם שפתחתי פה בקשר לזה אבל משום מה אני לא מוצא אותו.

בקיצור בחודש מרץ עבדתי כמה ימים באותו כח אדם,הייתי אמור לקבל משכורת ב10.4 משכורת כמו רוב האוכלוסיה בארץ,המנהלת של המקום שמה החסירה לי 2 ימיי עבודה,בסופו של דבר ראתה שכן עבדתי את אותם ימים ואמרה לי שהיא תביא לי את הכסף הזה חודש הבא(לעזאזל)

בסדר עד פה הכל בסדר,אני בא למשרד של הכח אדם שלהם ב10.5 לקחת צ'ק מזדיין של 320 שקלים,היא אומרת לי שהיא ''טעתה'' והביאה את הצ'ק שלי לבחור אחר שקוראים לו יעקב,איך שהוא התבלבלה.

אני כל יום מתקשר אליה והיא בשלה אומרת לי שהוא לא עונה תמיד,ביקשתי ממנה תשם שלו היום והיא לא יכולה למסור לי אותו היא אומרת.

מה עושים במצב כזה?,הכל חוקי במה שהיא עושה בסופו של דבר?,הם ממש מתנהלים כמו שכונה פשוט ככה,ושום מילה על זה שהיא תמיד מחסירה לי יום עבודה בחודש ואי אפשר להתווכח איתה על זה בכלל.

פורסם

320 שקלים?,אתה עובד יום בחודש?

לא שלא תמצא עבודה אחרת

פורסם

אתה יכול לנסות לתבוע.

רוב הסיכויים שזה לא יהיה משתלם לך.

לכל היותר תקבל את מה שמגיע לך ותבזבז על זה יותר זמן ואנרגיה ממה שזה שווה.

חברות עושות את זה כדרך קבע (שיטת מצליח) כי זה משתלם להם.

בישראל אין קנסות הרתעה ופיצויים על עוגמת נפש כמו במדינות אחרות.

זאת הסיבה ששיטת מצליח מצליחה.

כרגע יש מצב שבו הם תמיד יכולים לטעון שנפלה טעות והנה זה נפתר.

כדי להפעיל עליהם לחץ אמיתי אתה צריך גם הוכחות שהם חייבים לך כסף, וגם הוכחות שפנית אליהם והם לא עשו כלום בעניין.

רק כשתציג את זה בפניהם הם אולי ישלמו לך.

בנתיים הם סומכים על זה שאתה לא רוצה לנענע את הספינה.

ושמבחינה סטטיסטית זה משתלם להם להלין שכר לך ורבים אחרים ולהגיע לפשרה רק עם מי שמתעקש משפטית.

אחוז האנשים שלא יתפשרו וילכו עד הסוף בבית המשפט יקבלו רק את מה שמגיע להם, ולא שקל אחד יותר.

וכך החברה שבכל מקרה מחזיקה כמה עורכי דין על בסיס קבוע, לא הפסידה כלום.

פורסם
  • מחבר

באותו חודש 3 סגרתי סביב ה1500 שקלים,מאז לא עבדתי באותו מקום כי פשוט אני כבר לא סומך על הכלבה הזאת.

עברתי לכח אדם אחר,יותר ישר שאמא שלי מכירה את הפקידה ההיא שמה.

וזה לא ה320 שקלים,זה יותר העיקרון(למרות ש320 במצב של היום זה לא מעט כסף,די לשחק אותה,אני לא איזה בחור אחרי צבא שיש לי הרבה כספים)

ART-אין לי את האמצעים לתבוע גוף כל שהוא עכשיו,אני גם לפני צבא ככה שבכלל..אני רק רוצה להנות בחודשיים שנשארו לי.

פורסם

אתה לא צריך לתבוע, אתה צריך עורך דין שיעשה את העבודה בשבילך.

יש עורכי דין שקיימים בדיוק בשביל זה.

אתה ממצא את האפשרויות מול החברה.

העורך דין ממשיך את העניין מאותה נקודה.

אתה לא צריך לשלם לעורך דין.

התשלום יגולם בהוצאות משפטיות שיצורפו לתביעה כמובן.

כל עוד עשית כל מה שיכלת כדי למנוע את התביעה, וכל עוד יש לך בסיס חוקי לתבוע מהם כסף, הם יחויבו בתשלום הכל.

גם אם מדובר על 350 שקל בשבילך, בשביל העורך דין זאת עבודה עם תשלום.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא מה יצא לי מזה בסופו של דבר שאני יתבע אותם?

לטרטר את עצמי כמה חודשים טובים בשביל סכום מגוחך?,מה גם העורך דין ירצה סכום לא מבוטל,ככה שכמעט בטוח אני יצא מופסד.

אני מעדיף לא להתעסק עם תביעות במצב כזה.

פורסם

לא חוקי בכלל מה שהם עושים.. זה הרי ברור שהם מנסים למרוח אותך בכל דרך אפשרית כדי לא לשלם לך את הכסף.

היה לי מקרה דומה עבדתי במקום מסויים 5 ימים והם לא שילמו לי , זה יצא 900 שח , העניין היה מאוד קל ופשוט , הלכתי לבית הדין האזורי לעבודה הגשתי טופס תביעה אחרי חודש קיבלתי את כל הכסף בצ'ק עם שליח עד הבית. שום טרטור ושום כאב ראש.. אין מה לעשות רק ככה הם מבינים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים