עבור לתוכן

פיקדון ל 50 פחיות בלבד ?

Featured Replies

פורסם

מזה החרטא הזה ?

צריך לבוא בקבוצות לסופר כדיי להחזיר יותר מ 50 פחיות ריקות ?

פורסם

כן,בהרבה מקומות זה ככה.

פורסם

קרה לי ולחברים פעם. אמרתי לבחורה שפשוט תקרא למנהל ותסדר את השטות הזאת. או שהיא רוצה שאני אכנס אחרי דקה כל פעם עם חמישים פחיות?

תעשה קצת רעש ויקשיבו לך.

פורסם
  • מחבר

היא מצביעה אל השלט בכניסה (שמנוסח כך "הסופר מתחייב לקבל 50 פחיות בלבד", אפשר לגמרי להבין שהוא מתחייב ל 50 ומה שמעל נתון להחלטת הסופר) ולא רוצה לשמוע. המנהל נמצא לייד ודיי לא מתערב

פורסם

תביא להם 50 פחיות, תלך תשתה קפה ממול,

תחזור עם עוד 50.

לא הולך? תחזור מחר.

זה לא שהם לוקחים לך ת.ז ומאפשרים שימוש אחד,

זה נועד כנראה כדי לסנן אנשים שבאים עם אלף.

פורסם

מה הבעיה עם אנשים שבאים עם אלף?

זכותם גם לבוא עם מיליון.

פורסם

אנשים שבאים עם עשרות=צרכן פרטי.

אנשים שבאים עם מאות/אלפים/יותר= עסק(אולי מפיה) שמצריך פיקוח שונה (ואולי אף מיסוי).

פורסם
  • מחבר

אנשים שבאים אם 1000 = זה כולה 300 שקל. זה לא הסכומים שמעניינים מאפיה / מס

חוצמזה, המס אל הבקבוקים כבר שולם כשקנו אותם חדשים

פורסם

מה הבעיה עם אנשים שבאים עם אלף?

זכותם גם לבוא עם מיליון.

הקופה הראשית אמורה לטפל גם בלקוחות אחרים ולא בלקוח אחד בלבד שמגיע עם אלפי בקבוקים...

פורסם

הקופה הראשית אמורה לטפל גם בלקוחות אחרים ולא בלקוח אחד בלבד שמגיע עם אלפי בקבוקים...

עם הגיון כזה אפשר גם לומר שצריך להגביל 50 פריטים לקנייה כל פעם כדי שיהייה אפשר "לטפל בלקוחות אחרים"

זאת בטוח לא הסיבה לכך

פורסם

אז שהסופר יקצה עוד קופה ראשית ועוד כוח אדם.

באופן אישי אין לי מושג איך החוק מתייחס לסוגיה הנל

פורסם
  • מחבר

אז אמור להיות מנוסח כך : "הסופר מחוייב לקבל 50 בקבוקים, מעל זה בשיקול דעת הסופר" וזה לא

פורסם

אם אתה מגיע עם 1000 פחיות עדיף לך כבר להגיע ישירות למרכז מיחזור..

http://www.ela.org.il/

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל רוב האנשים לא מודעים לזה

הייתם במסיבה בכינרת, החלטתם להיות ירוקים, אספתם 100 פחיות, מישהוא הולך לסופר להחזיר, לוקחים 50 ושולחים אותו הביתה (ולא, הסופר לא ממליץ ללכת להחזיר עוד 50 בסופר ממול או ללכת למרכז מחזור)

100 פחיות לא נופל לאף אחת מהבעיות שנאמרו כאן. וזה לעומת לקוח "רגיל" (שקונה מהסופר ולא מוכר לסופר) שיכול להתקרצץ אם הקופה הראשית שעה בגלל שלא כיבדו לו שובר הנחה של 10 שקל (פחות מהמחיר של 50 פחיות), ואם זה לסופר (או לחוק) אין בעיה

פורסם

אני מתקשה להבין את הבעיה. הלכת לסופר עם 100 פחיות? בסופר החליטו לקבל רק 50? אז תעבור את הכביש ותשים את ה 50 בסופר השני.

אם כבר החלטת להיות ירוק אז אתה אמור לדעת שיש לא מעט מרכזי החזרה יעודיים לכמויות גדולות מ-50.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים