עבור לתוכן

ריטלין וקריאטין

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תופעת הלוואי שאני הכי סובל מימנה היא הדיכאון אני פשוט שוכב כמו זומבי על השולחן עם עניים אדומות וזאת תחושה ממש לא טובה גם לך זה קרה?

פורסם

זומבי זה אחת מהם, הייתי יכול לבהות במשהו אחד כל היום בלי להוציא הגה מהפה.

חוסר תיאבון גם היה אחד מהם, הגיע יותר מאוחר. הגעתי למצב שלא אכלתי כלום כל היום למעט פרוסת לחם בבוקר שדחפתי בלי רצון.

נ.ב אני לא פוסל אפשרות של אנשים שכן צריכים ריטלין ואני לא טוען שהוא לא עזר לי, הוא עזר לי מאוד ואף שיפר את הציונים שלי בממוצע שנע בין 15-20 נקודות, אבל החסרונות עולים על היתרונות לטעמי.

לשיקול דעתכם.

פורסם
  • מחבר

אני שוקל לוותר עליו אבל אני ממש מפחד שהציונים שלי ירדו. אתה יכול להמליץ לי על כדור אחר או שיטה אחרת עם פחות תופעות לוואי?

פורסם

הפסקתי עם הריטלין בהדרגתיות.

קודם כל אני יכול להמליץ לך לנסות לקחת רק בימי מבחנים, או טרום מבחנים. תראה איך אתה מסתדר.

אני הפסקתי לחלוטין אחרי הבית ספר ומאז עוד לא הצטרכתי להשתמש, אז אני לא מכיר שיטות אלטרנטיביות, אבל אני בוודאות יודע שקיימות, צריך לעשות חיפוש מקיף באינטרנט ולבדוק.

בכל מקרה, לא משנה מה, הבריאות צריכה לבוא מקום ראשון.

פורסם

אני שוקל לוותר עליו אבל אני ממש מפחד שהציונים שלי ירדו. אתה יכול להמליץ לי על כדור אחר או שיטה אחרת עם פחות תופעות לוואי?

לחבר מאוד טוב שלי עזר מאוד לעשות ריצות ארוכות. זה הוציא לו את המרץ ואז היה לו כח ללמוד

פורסם
  • מחבר

אני לא היפראקטיבי(ADHD) יש לי בעיית קשב וריכוז(ADD)

פורסם

גם אני ככה. :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים