עבור לתוכן

ריטלין וקריאטין

Featured Replies

פורסם

אני לוקח ריטילן ועכשיו קניתי אבקת קריאטין יש בעיה עם זה שאני לוקח ריטילין עם קריאטין?

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

כן

מה הבעיה?

פורסם

זה מקטין את בלוטת האיצטרובל

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה אנשים חושבים להתייעץ עם אנשים בפורום מחשבים ולא עם רופא בנושאים כאלה?

פורסם

זה יכול להרוס את הקרבורטור

פורסם

אני לא רופא ואני לא לוקח אחריות על מה שתעשה.

לפי הבנתי הקריאטין משפיע על השרירים והריטלין משפיע על המוח ככה שאני חושב שלא תיהיה בעיה

פורסם
:lol:
פורסם

אל תשכח גם את עניין החלבון אם אתה מתאמן:

123qp.jpg

wwuzzne0zkyj.jpg

עכשיו ברצינות, חיפשתי קצת ברשת ולפי מספר אנשים שניסו את זה - עדיף לא לקחת את שניהם.

אמנם יש גם דעה שלא יקרה כלום אם תיקח את שניהם.

אני במקומך פשוט הייתי מתייעץ עם מומחה בנושא. יש מספיק פורומים מקצועיים ברשת אם אתה מתעצל לקום מהכיסא.

פורסם

קריאטין נוצר בגוף באופן טבעי... הוא משחק תפקיד חשוב בתהליכי האנרגיה האנארוביים של תאי השריר, כלומר כאשר השריר צריך לבצע פעולות ואין לו מספיק חמצן...

פורסם

בתור אחד שלקח כמה שנים טובות ריטלין, אני מציע לך להפסיק עם זה מיידית, אלא אם אתה לא יכול לנהל חיים נורמליים בלעדיי זה.

פורסם

^^^^^

זה אולי קצת גולש מהנושא , אבל למה אתה ממליץ לו להפסיק להשתמש בריטלין ??

פורסם

כי זה פיקציה,

כי זה סם קשה,

כי יש לזה תופעות לוואי לא נעימות שמתרבות עם הזמן,

כי במקום לעבוד על הבעיה, אתה משתמש בקיצורי דרך.

לא אומר שזה לא עוזר, גם לי זה עזר מאוד, אבל לאחר כמה שנים טובות, הבנתי שזה פשוט פיקציה.

אם אתה מתכוון לקחת ריטלין כל חייך (ואני מאוד מקווה שלא), אז זה עוד איכשהו הגיוני, אבל אם לא, למה לא לעבוד מעכשיו על הבעיות שלך במקום לקחת תחליף קוקאין במינון נמוך? שתיהיה מבוגר ותתמודד עם מטרות יותר גבוהות מבחינת יכולות בחיים שלך, בין אם זה לימודים אקדמאים לעומת לימודים על תיכוניים ואם זה עבודה מאתגרת, עדיף לפתח יכולות התמודדות בגיל צעיר.

אני מצטער על כל רגע שלקחתי ריטלין, למרות שאין לי ספק שהתעודת בגרות שלי היתה נראית אחרת לגמרי לולא הייתי לוקח.

היום אני רואה בריטלין יותר רגיעון להורים מאשר תומך לילדים וזה שהקלו את השגת הריטלין רק יותר מקומם.

פורסם
  • מחבר

מאז שהתחלתי לקחת את הריטלין כול הציונים שלי עלו משמעותית ויש תופעות לוואי שמתרבות עם הזמן אבל אני מוכן לסבול את זה

פורסם

מתישהו לפחות אצלי, הקש שבר את גב הגמל וזה היה שהייתי במצב "לא טוב" בלשון המעטה.

ציונים ותעודות זה לא הכל בחיים, למעשה, זה אפילו לא חלק נכבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים