עבור לתוכן

מה להביא מארה"ב

Featured Replies

פורסם

לפני כשבוע חבר שלי נסע לארה"ב אז החלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולעשות ממנו הזמנה של דברים ;D

השאלה היא מה שווה לי להזמין ממנו?חשבתי על איפון אבל יש לי כבר,האם יש עוד מוצרים שווה לי להזמין? :-X

פורסם

מכונית. רצוי עם מיכל דלק מלא.

נו באמת, תלוי מה אתה צריך, בערך כל מוצרי האלקטרוניקה, מוצרי חשמל, ביגוד והנעלה במותגים בינ"ל, כלי עבודה, צעצועים, ציוד צילום, כלי נגינה ועוד זולים יותר בארה"ב, חלקם באופן משמעותי (חצי).

זה גם תלוי איפה חבר שלך נמצא ואם יש לו אפשרות להזמין דברים מהאינטרנט למקום שבו הוא יהיה.

פורסם

אני צריך את ה- Samsung GS2 ונגן MP3 חדש (אני אעדכן אותך בהמשך איזה).

תוסיף לזה כונן OCZ Vertex 3 480GB ואם אני אצטרך משהו נוסף אני אודיע לך.

תודה.

פורסם

תביא איזה מקסיקנית עם תחת עסיסי וציצי עומדים

פורסם

לא מבין את השאלות האלה, תחשוב מה אתה צריך, כנס לחנות אמריקאית תראה אם ההפרש שווה את האחריות + הטירטור של החבר ותחליט מה אתה רוצה

ואם אתה לא צריך כלום אז אל תקנה ותן לחבר להנות בלי להיסחב עם שטויות שחברים רוצים

פורסם

לפני כשבוע חבר שלי נסע לארה"ב אז החלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולעשות ממנו הזמנה של דברים ;D

השאלה היא מה שווה לי להזמין ממנו?חשבתי על איפון אבל יש לי כבר,האם יש עוד מוצרים שווה לי להזמין? :-X

איך בדיוק הליך החשיבה שלך הלך?

*מה אני יכול להזמין? [הטיה קלה של הראש מעלה]*

*אולי אייפון?*

*..*

*פזילה קצרה לעבר השולחן*

*אה רגע, יש לי כבר אחד*

???

פורסם
  • מחבר

איך אני אוהב שאתם מסבכים חחח,אין לי שום דבר ספציפי שאני זקוק לו אבל אם יש משהו שאפשר לקנות בחצי המחיר כמו שמישהו אמר מעלי אז למה לא...

ועכשיו ברצינות,מוצרי חשמל כמו מחשבים ניידים איפאד וכדומה,בביגוד אפשר משקפיים וכול מיני אקססוריז בסגנון.

אשמח אם מישהו יביא לי אתר של חנות שמוכרת את הדברים הנ"ל ;D

פורסם

בשביל למצוא מחיר טוב אתה צריך לעשות השוואת מחירים ולפעמים גם לחכות למבצעים. בדיוק כמו בארץ. המחירים הטובים נמצאים לרוב בהזמנה מהרשת (ואז גם אפשר לחסוך את מס המדינה) אבל יש לפעמים דילים בכל מיני אאוטלטים.

כמו בארץ זה לוקח זמן ומאמץ למצוא את הדיל הטוב ביותר ועוד לוודא שהחנות שמציעה את הדיל היא אמינה. גוגל זאת נקודת פתיחה טובה, אם אתה חובב ביזאר, נסה את בינג.

פורסם

איך אני אוהב שאתם מסבכים חחח,אין לי שום דבר ספציפי שאני זקוק לו אבל החדירו לי לראש שאני חייב לצרוך!!! תנו לי מוצרים!!!!!

אתה לא זקוק לשום דבר! חייה את חייך ותהנה מהם! (

ואל תטריד אותנו עד חודש ספטמבר 2023

דlogo.jpg

פורסם

אם אין לך שום דבר שאתה צריך, מה הפואנטה לבזבז כסף? =X

נראה לי מיותר ומטופש.

פורסם

לפי התראד שפתחת אני מבין שחבר שלך יבואן, ואם כן, אז דבר איתי בפרטי, אני רוצה להביא כמה קונטיינרים (אבל בלי לשלם מכס ומע"מ כמובן...)

או שאני טועה, והוא מקסימום יכול לדחוף משהו בכיס בשבילך.

ועכשיו ברצינות, גם אני נסעתי כמה פעמים לארה"ב, וקפצו עלי. נפנפתי את כולם.

אמרתי לחבר טוב שאם הוא רוצה הוא יכול לשלוח לי לכתובת שאשהה בה, ואביא לו את זה.

בחיאת ! אפילו לקנות נעליים לאישתי לא היה לי זמן. (גם בארץ...)

ומה שקניתי לילדים היה גדול\קטן\לא מתאים\לא יפה\וכו'...

בקיצור, הנקודה שלי היא: תעזוב את המסכן !

נ.ב. יש לי ערימת נעלי בית לילדים מChildren's Place.

למי שרוצה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים