עבור לתוכן

חיבור בין 2 משרדים מרוחקים בוידאו-אודיו 24 שעות ביממה

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לנו 2 משרדים חשובים שרחוקים אחד מהשני אבל צריכים תקשורת בכל רגע נתון בינהם,

המנכל היה מעוניין שיהיו 2 מסכי 32" בכל אחד מהם, עם וידאו-אודיו בינהם, באופן קבוע.

אנחנו לא מעוניינים להשתמש בקומבינות/פתרונות שיכולים להיות בעייתיים/שלא נבנו למטרה הזאת כמו סתם להתקין סקייפ על שניהם ולהשאיר תמיד פתוח.

האם יש פתרון יציב/אמין יותר לשימוש הזה?

רעיונות יצירתיים אחרים?

תודה (:

פורסם

פתחתי על דבר דומה ט'רד לפני מספר חודשים.

התקנתי כזה דבר (לא ייעודי, אבל עושה את העבודה). לינק 24 שעות בין חדר בישראל וגרמניה.

רכשתי מצלמות, וחיברתי אותם עם סקייפ (כן כן) שמוגדר להתחבר באופן אוטומטי אחד עם השני.

פורסם
  • מחבר

וזה עובד לכם טוב?

איזה מצלמות קניתם? בסקייפ יש תמיכה באיכות גבוהה? עד כמה זה טוחן את רוחב הפס שלכם?

תודה!

ובקשר ללינק הראשון, זה לא כ"כ רלוונטי לי כי תוכנה אין לי בעיה לקנות worldwide אבל חומרה חייבת להיות מארה"ב.

פורסם

נרכשו שתי מצלמות HD של מיקרוסופט(יש לא מעט דגמים איכותיים שיעשו את העבודה). החיבור פה הוא 10 מגה ביט ובגרמניה אף יותר, ככה שלא הייתה בעיה של רוחב פס.

יחד עם זאת לא נבדק כמה זה "אכל" מהרוחב פס.

פורסם

הרגע שידרתי לחבר HD של המצלמה החדשה שלי Logitech C910 ואתה יכול לקבל בה 720 או 1080P באיכות מדהימה.

*זו ההמלצה שלי מבחינת המצלמה לפחות.

אם אתה צריך משהו אחר, יש לך מערכות לרמת ארגוני ENTERPRISE מחברת POLYCOM

פורסם

אלכס.

אני עם 12 מגה וכמעת מגה העלאה וזה בלחץ סוחב ת'איכות הגרוע של סקייפ והמצלמה.

זה התוכנה דפוקה או בגלל רוחב הפס?

פורסם

שכחת לציין פרטים חשובים

- מהו החיבור בשני המחשבים, הקולט והמשדר ? אם לך יש אינטרנט מהיר ובצד השני איטי או שעובדת אצלו תוכנה מקטגוריית P2P, זה יהיה איטי.

- האם כשאתה משדר ברשת בבית אתה מקבל איכות מעולה?

- מהי המצלמה ואיכותה?

- אל תשכח שמעבר להכל, SKYPE עובד כרגע רק ב-720P ולא מנצל 1080P שיש למצלמת ה LOGITECH C910 (בהנחה ואתה מדבר עליה).

- אל תשכח ש-SKYPE מצפין את המידע ומעבירה דרך שרתיו שלו ברחבי העולם אז זה לא כמו שאתה משתמש בתוכנה WEBCAMXP לדוגמה כמו שאני עשיתי ומשדר החוצה וידאו נקי מהמחשב החזק שלך באיכות מדהימה.

- אגב, גם אם אתה עושה את הסעיף הקודם, זה יעבוד לבן אדם אחד בלבד שיראה איכות HD, כל אחד אחר שמתחבר ורואה את אותו שידור יקבל כבר חצי רוחב פס וכך הלאה.

זה בעייה לשדר בישראל, ה-UPLOAD נמוך והקווים הפרטיים לחו"ל זולים. זה למה חברה קונה קו עצבני של המון DOWN ו-UP ובחברות לא משנה באיזה מכשיר, בין סניפים בארצות שונות עם POLYCOM רואים מדהים. אבל לאדם פרטי אין כסף לשלם על קו כמו לחברה עם לדוגמה קו 100 למטה ו-100 למעלה.

פורסם
  • מחבר

היי אלכס,

תודה על התשובות המפורטות,

אף אחד מהצדדים לא יהיה בישראל, זה יהיה בין האיסט-קוסט לווסט-קוסט של ארה"ב,

אין לי שום צורך ב-1080, 720 זה מעל ומעבר.

החומרה (כולל מצלמות) לא נקנו עדיין, אני מחכה לגבש תוכנית לגבי כל התשתית (חומרה ותוכנה) ואז לקנות בהתאם.

אני יודע שיש לסיסקו תוכנה יעודית למטרה הזאת.

מאוד חשוב לי שלתוכנה תיהיה אפשרות של "אינטרקום", משמע אם צד אחד רוצה לצפצף/לקרוא בקול לצד השני, הוא יוכל לעשות את זה בכל זמן.

מעבר לזה אין לי יותר מידי דרישות, אתם יכולים לדמיין בעצמכם את התמונה של 2 משרדים חשובים (מנכל וסמנכל לדוגמא) שרחוקים אחד מהשני ועדיין רוצים לשמור על קשר קבוע בין המשרדים, גם בכדי לוודא שכולם עובדים בצורה מסודרת (שאין בלאגן במשרד או במשרד ריק) וגם בכדי להתיעץ אחד עם השני באופן קבוע.

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהמושג אנטרפרייז ממש מייצג משהו במקרה הזה,

אם מדובר על סה"כ 4 משרדים שלא צריכים וועידה, אבל צריכים איכות גבוהה וחיבור תמידי, זה נחשב אנטרפרייז? אם זאת חברה קטנה עם רק 4 אנשים זה אנטרפרייז? אם אותם צרכים בדיוק לחברה עם מאות עובדים שמגלגלת מיליוני דולרים, זה פתאום הופך לאנטרפרייז?

בכל מקרה, מכוון שהפתרון הבסיסי ביותר (כאמור, מחשב בסיסי עם מצלמת hd ומסך 24" עם סקייפ) יעלה גג 500 דולר לכל נקודת קצה, לשלם 6000 לכל נקודת קצה על פתרון "מקצועי" (שזה סה"כ מחשב עם מארז קטן, מסך 20-22 אינץ במקרה הטוב, ומערכת הפעלה/ממשק מותאם מראש של היצרן) זה לדעתי לא ממש נותן תמורה למחיר. אני לא כ"כ רואה מה הם כבר מסוגלים לעשות שם ששווה פי 12 במחיר.

אם יש פתרונות "ביניים" בסביבות ה-1000-1500 דולר לכל נקודה, זה יכול להיות יותר ריאלי.

או אם יש פתרונות תוכנתיים מקצועיים זה גם יכול להיות פתרון מצויין (אני לא מאמין שמישהו ידרוש יותר מ-500 דולר לתוכנה, לכל נקודה, ועם חומרה בבניה אישית של 500 דולר, זה יוצא מחיר נחמד לגמרי).

תודה רבה על כל התגובות (:

אגב, המחלקת מכירות של סיסקו מתחת לכל ביקורת, השארתי להם הודעה לפני שבוע בערך ואף אחד לא טרח לחזור אלי עם תשובה (היה רק טלפון אחד של follow up והנציג רק שאל שאלות, לא נתן שום תשובות).

פורסם

אני צופה בעיות בשידור מהצד הישראלי.

אם זה יהיה דולק 24/7 (או רוב הזמן) הספק אינטרנט יתחיל לחנוק אותך אוטומטית.

וזה רק ילך ויחמיר.

לכל כוח יש כוח נגדי.

אצל ספקי האינטרנט הכוח הנגדי לשימוש מוגבר הוא חנק.

פורסם
  • מחבר

אף אחד מהצדדים לא יהיה בישראל, זה יהיה בין האיסט-קוסט לווסט-קוסט של ארה"ב,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים