פורסם 2011 במאי 1814 שנים שלום,לאחרונה המחשב שלי כל הזמן נתקע (יכול להיות בעיה ב windows7), אבל שמתי לב שבBIOS בתפריט pc health:vcore - fail, כל שאר הערכים תקינים. מה זה אומר?לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3מעבד : E6750תודה על העזרה.
פורסם 2011 במאי 1814 שנים קשה לדעת וצריך לבדוק. ייתכן שמדובר בתקלה וייתכן שמדובר סתם בחיישן תקול.האם המערכת ב-OC?1. תאפס BIOS ותבדוק אם יש שינוי (יגרום לאיבוד ה-OC אם קיים).2. תבדוק מה המתח למעבד ב-CPU-Z וב-HWmonitor.3. מהו ספק הכוח שלך?
פורסם 2011 במאי 1814 שנים מה שהקודם לי אומר זה שצריך לברר אם זו תקלת דיווח על מתח או בעיה בחומרה. היות ויש בעית של "תקיעות" - יש בעית חומרה .ועכשיו השאלה היא האם היא הפיכה : בנוסף על מה שנאמר , תנקה את המחשב מאבק ותבדוק ויזואלית האם משהו נראה לא תקין .. ובפרט חיבור החשמל ללוח וסביבתו .
פורסם 2011 במאי 1814 שנים מחבר אני לא מפעיל OC וגם איפסתי את ה BIOS וזה לא עזר.אני מצרף את התוצאות של התוכנות שביקשת.הספק שלי : seasonic 380W.מחר אני אפתח את המארז לבדוק מצב חיבורים ואבק.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 במאי 1814 שנים אם המחשב נתקע ברמה שלא ניתן לעשות כלום אלא רק לאתחל אותו אז מומלץ להריץ בדיקה יסודית לזכרונות עם התוכנה MEMTEST (צורבים על דיסק ועושים ממנו בוט למחשב)לגבי מתח ה- CPU תריץ מאמץ למעבד עם OCCT ותוך כדי תסתכל עד לאיזה ערך מגיע מתח המעבד ותוודא גם שהתדר עומד על 2.66 ג'יגהגם תסתכל לאיזה טמפ' המעבד מגיע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.