פורסם 2011 במאי 1814 שנים יש לי מעבד ישן יחסית core 2 duo q6600 נכון להיום עומדים עצלי שני כרטיסים מסוג radeon hd 3870 שפועלים ב - crossfireאני רוצה לקנות שני כרטיסים מסוג saphhire/gigabite ita radeon hd 6950 2gb pci - eהשאלה היא העם המעבד יסתדר או שאני צריך לשדרג גם אוטו ועם אפשר המלצה לאיזה????!!!!תודה מראש
פורסם 2011 במאי 1814 שנים shemiraz צודק, ובכל זאת אני רוצה להרגיע קצת את דוד - אוטו אתה לא צריך להחליף.בנימה יותר רצינית, זה לא שהמעבד שלך לא מסוגל לעבוד עם מערך שכזה - פשוט אין בכך כל טעם, כמו שכבר אמרו לך. למחשב כזה הייתי קונה אחד מכרטיסי ה"דור קודם" שנמכרים עכשיו במבצעים, כמו HD5850. מדגיש שוב - כרטיס בודד, לא מערך.ועוד דבר - גם אם אתה מעוניין לשדרג את המעבד, אין לך כ"כ לאן בלי שתחליף גם לוח אם וכנראה גם זכרון, ולו כי אינטל הוציאה כבר שלוש תושבות חדשות מאז הLGA775 שיש לך, וכל השלושה עובדות עם DDR3. בינתיים לא הייתי ממהר לשדרג אותו, כי אין משחק שלא יעבוד עליו כמו שצריך (עם כרטיס מסך מתאים, כמובן).
פורסם 2011 במאי 1814 שנים מחזק, לי יש Q6600 וכרטיס כפול ליבה 4870X2 ואין בעיה להריץ כלום.אלא אם כן אתה רוצה דיראקט איקס 11 ולא 9.לא הייתי משדרג מערכת ישנה.
פורסם 2011 במאי 1814 שנים מחבר הענין הוא כזה שהגיעה הזמן לשדרג את המחשב שיתן ביצויים ב drecx11 .השאלה הנוספת עם אני משדרג גם את לוח האם והמעבד ל 5i העם ניתן לןבנות מערכת איכותית.נ.ב.כל זה לעניין משחקים סביר להניח שאני עתיד לקנות בזמן הקרוב מסך 3dאשמך לקבל המלצות ומחירים לשידרוג גם לוח אם ומעבד .בתודה מראש.
פורסם 2011 במאי 1814 שנים אני מציע שקודם תסגר על תקציב. לפי איך שאתה כותב אני מניח שאתה די צעיר כך שאתה לא הולך לשלם על זה בעצמך, ויש לי לא מעט נסיון עבר של דיונים דומים בהם בזבזתי את זמני (כמו גם זמן פותח הדיון) לריק כי התברר שהתקציב הסופי היה שונה מאוד ממה שפותח הדיון העריך.
פורסם 2011 במאי 1814 שנים מחבר לעניין התקציב על דעגה ואני לא כל כך צעיראשמך להמלצות לעניין המעבד ולוח העם באזור 2000 ש"ח פלוס מינוס.
פורסם 2011 במאי 1814 שנים וזכרון? אם אתה עם DDR2, תצטרך להחליף גם אותו אם אתה משדרג, אבל שוב אני מדגיש - זה שדרוג שממש לא חיוני כרגע.
פורסם 2011 במאי 1814 שנים מחבר אני נוהג לשדרג לכ שנתיים בארך וטרם שידרגתי ולכן יש צורך בשידרוג.במחשב DDR3 ואין צורך להחליף.כמו כן יש נו ספק כוח חזק מספיק.המליצו לי על :intel i7 x58 3/2 ghzלוחGigabyte GAX58AUD5העם זה מספיק או שיש לשדרג עוד.תודה מראש
פורסם 2011 במאי 1814 שנים אני נוהג לשדרג לכ שנתיים בארך וטרם שידרגתי ולכן יש צורך בשידרוג.באמת שזה ההגיון הכי עקום שראיתי פה לאחרונה. משדרגים כשהביצועים אינם מספקים, לא כאשר לוח השנה מראה שעבר X זמן. במקרה שלך, שדרוג כרטיס המסך מתבקש, אך אני לא רואה שום סיבה לגעת בשאר (אולי להוסיף זכרון אם אתה עם 2GB).בקשר להמלצה ללוח ומעבד חדשים - למה שתיגע כרגע בפלטפורמת LGA1366 בכלל? הדגמים החדשים (והמשתלמים יותר) הם בפלטפורמה אחרת לגמרי.
פורסם 2011 במאי 1814 שנים מחבר אז שאני יבין נכון : נכון להיום המערכת תסחוב את שני כרטיסי המסך ?נ.ב. נכון להיום יש לי 4GB זיכרון העם שידרוג ל 8GB יספיק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.