פורסם 2011 במאי 1714 שנים שלום לכולם, אחרי ההמלצות של החברים רכשתי את ה katana3, הבעיה היא שהFAN האוטומט לא ממש מתפקד..הגדרתי בביוס כל דבר אפשרי, הוא מסתובב לי על 100 סלד, לא משנה באיזה חום, אני יכול רק לבטל את האוטומט בביוס והמאוורר מסתובב מהר וכל הזמן.יש לי לוח של גיגהבייט p67a-ud5ניסיתי לשחק עם התוכנת SMART שמגיעי עם הלוח, וגם זה לא עוזר..אם מישהו יודע משהו, אשמח לשמוע..
פורסם 2011 במאי 1814 שנים על הרבה לוחות הKATANA 3 עובד על RPM נמוך מאוד, כל עוד הטמפ' תקינה זה בסדר, כי ברגע שהמעבד מתחמם המאוורר מסתובב מהר יותר.אם באיזהשהו שלב המעבד מתחמם מדי ומהאוורר עדיין על 100 RPM אז יש בעיה
פורסם 2011 במאי 1814 שנים פותח התרד לפני הכל תבצע בדיקת מאמץ עם OCCT..תראה את הטמפ' אליה מגיע המעבד ואם הRPM משתנה בשלב מסוים..
פורסם 2011 ביוני 2214 שנים מחבר עדיין לא הצלחתי להפעיל את המאוורר עם התוכנה.לא משנה מה עשיתי, גם עדכנתי תוכנה (של גיגהבייט)מיואש!
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים קראת את התגובה שלי בכלל ? פותח התרד לפני הכל תבצע בדיקת מאמץ עם OCCT..תראה את הטמפ' אליה מגיע המעבד ואם הRPM משתנה בשלב מסוים.. בדקת את זה ?
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים מחבר כן ודאי בדקתי, המעבד מגיע ל70-80 והRPM לא עולה, מה גם מבחינה חזותית הוא מסתובב מאוד לאטהדבר משתנה מהפעלה להפעלה, לדוגמא אם אני מדליק את המחשב בפעם הראשונה, המאוורר מסוגל להסתובב די מהר, לאחר ריסט הוא יכול להסתובב מאוד לאט ברמה שאפשר לעקוב אחרי הלהבים שלו.ניסיתי כל דבר אפשרי בלוח, קראתי את המנואל ולא הצלחתי להפעיל את בצורה תקינה.
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים נכנסת להגדרות המאוורר בביוס ושינת את זה לPWM או לAUTO ?אתה בטוח שחיברת אותו לחיבור הCPU_FAN ?
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים מחבר במנואל כתוב שאם יש 4 פינים צריך להגדיר לו לPWM וזה מה שהגדרתי לו, ניסיתי גם AUTOכמובן שהוא מחובר ל CPU_FAN
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים תשנה את ההגדרות הבאות בהתאם..CPU Smart FAN Mode תגדיר על PWMCPU Smart FAN Control תגדיר על Normal
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.