עבור לתוכן

האם יהיה צוואר בקבוק? (צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש למערכת ישנה יחסית)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, לאחרונה נדפק לי המאוורר ב-HD4870 הישן והחמוד שלי, אז השאלתי מאחי הקטן את ה-9800 GT שלו.

עכשיו - שניהם כבר לא עונים על דרישותיי ואני רוצה להשתדרג למשהו קצת יותר חזק...

המערכת היא כזאת:

E8400

2G ram (איני יודע עוד פרטים לגבי זה)

9800 GT

Top cool 550W

1680x1050 22"

אהמ לגבי הלוח אם אני רק יודע שהצ'יפסט יחיסית ישן, ואני לא בדיוק יודע איך לבדוק איזה לוח אם יש לי... סלחו לי על הבורות.

אני אשמח אם הפתרון לא יהיה יקר.

אה, כן, אני מכוון למשהו שיחזיק את המשחקים של היום, כן?

תודה.

פורסם

קודם כל הייתי מציע להוסיף עוד 2GB לזיכרון, במקום לקנות כרטיס מסך חדש קח עדיף את הקירור הבא http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2427 אחרי שתתקין אותו תוכל אפילו לתת לו OC ולהגיע פחות או יותר לרמה של HD5830 זאת לא אמורה להיות בעיה.

עם אתה בכל זאת רוצה כרטיס מסך, יש לך את הHD5850 ב720 שקל או את הGTX460 1GB גם סביב ה700 שקל, עדיף תחליף מאוורר תתן OC עד למקסימום ותחכה עד שהכרטיס ימות, מה שבטוח יחסוך לך מלא זמן אולי אפילו שנתיים ואז כבר תיקנה מחשב חדש לגיימינג :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה להשקיע ממש כסף בכרטיס מסך הזה, הוא ממש זמני.

חשבתי על לשדרג ל-4GB ראם ובנוסף לכך, כשהכרטיס 560GTX יצא לקנות אותו. השאלה היא האם יהיה צוואר בקבוק עם המעבד שיש לי?

תודה על העזרה.

פורסם
  • מחבר

???

פורסם

בסה"כ זה משתנה ממשחק למשחק, עם כרטיס GTX560/HD6950/HD6870 אני מאמין שתוכל

להנות מהרוב המוחלט של המשחקים באיכות הגבוהה ביותר, אך יש משחקים דורשים מעבד חזק יותר (כמו GTA IV)

ובמשחקים האלה תאלץ להתפשר קצת.. אבל עדיין תוכל לשחק ברמה סבירה מאוד.

המעבד שלך מעבד מצויין, ובמידה ויושב עליו קירור נורמלי גם תוכל לעשות לו OC לא קטן

פורסם
  • מחבר

בסה"כ זה משתנה ממשחק למשחק, עם כרטיס GTX560/HD6950/HD6870 אני מאמין שתוכל

להנות מהרוב המוחלט של המשחקים באיכות הגבוהה ביותר, אך יש משחקים דורשים מעבד חזק יותר (כמו GTA IV)

ובמשחקים האלה תאלץ להתפשר קצת.. אבל עדיין תוכל לשחק ברמה סבירה מאוד.

המעבד שלך מעבד מצויין, ובמידה ויושב עליו קירור נורמלי גם תוכל לעשות לו OC לא קטן

תודה רבה, אתה לא מבין איך הצלת אותי! אפשר להגיע עם קירור של 100 ש"ח למשהו משמעותי?

פורסם

תראה בלי שום קשר חובה לשדרג את הזכרון ל4GB (אני מאמין שזה מאוד חונק את המערכת שלך.. במיוחד עם WINDOWS 7..)

והמחירים של הזכרונות היום הם בדיחה.. (אם בא לך לשלם פחות תקנה אפילו זכרונות יד 2 - ואז באמת אין לך תירוץ).

בנוגע לקירור.. קשה לי לזהות לפי תג מחיר (במיוחד קירור שנקנה לא מזמן) אבל תבדוק טמפטורה במאמץ של איזה 15 דקות ותעדכן אותי.

פורסם
  • מחבר

לבנתיים יש לי קירור סטוק. האם speedfan בסדר?

פורסם

לא יודע מה איתכם

המלצות על כרטיס מסך טוב ויפה

אבל אני רואה בכלל בעיה בספק הכוח הג'נרי שיושב אצ הבחור

ואני קודם כל הייתי ממליץ לו להחליף את הספק.

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה איתו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים