עבור לתוכן

עזרה

Featured Replies

פורסם

אני לא ידעתי לאיזה קטגוריה זה משתייך, אבל אני משער שזה קשור לאחד מהחלקים שהפורום הזה עוסק

לכן להחלטתי להשים את הדיון הזה פה.

במחשב שלי התחיל לעבוד בצורה מאוד איטית, במיוחד במשחקים כבדים או הכי פשוטים, אותו דבר. פשוטים אני מתכוון כמו Soldat למי שמכיר. זה כמו להפעיל ווינאמפ, ועוד 10 תוכנות פועלות ביחד, ולהפעיל משחק כבד, ככה זה נראה שאני משחק במשחק כלשהו.

פירמטתי את המחשב אתמול, ועדיין הבעיה לא נפתרה, בגלל זה אני משער שזאת הבעיה בחומרה של המחשב, אבל אין לי מושג מהי.

(עשיתי בדיקת וירוסים, ואין לי וירוסים)

יש לי פנטיום 4 1.7

gForce 4 440mx 62mb

256X2

אחד DDR ואחד SDRAM אבל אני יחליף את הSDRAM לDDR

פורסם

הכרטיס מסך שלך צולע

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שלך צולע

אני יודע אבל זה לא קשור בכלל

כי הבעיה התחילה רק לפני כמה ימים, והכרטיס כבר הרבה זמן אצלי

פורסם

כשאתה רוצה לשחק כבה את כל התוכניות שעובדות ברקע ולא נחוצות לפעילות רציפה של המחשב

פורסם
  • מחבר

כשאתה רוצה לשחק כבה את כל התוכניות שעובדות ברקע ולא נחוצות לפעילות רציפה של המחשב

עשיתי פורמט, ולא היה הבדל בין מה שהיה לפני ומה שיש עכשיו.

מקודם היו לי מלא תוכנות ולא כיביתי אותם, עכשיו כמעט ואין לי כלום כי עשיתי פורמט, ואין הבדל..

ועוד דבר, החלון של הctrl+alt+del נסגר אצלי ישר כשאני מפעיל אותו, וזה מאוד מוזר, הבעיה הזאת גם התחילה לי לפני כמה ימים.

פורסם

[glow=red,2,300]כ ו ת ר ת ![/glow]

פורסם

יש לך וירוס (ולא, אני לא מנחש).

תנסה להפעל את regedit - תראה שגם הוא יסגר.

תבדוק שהווינדוס שלך מעודכן, ולאחר מכן תעלה את המחשב בsafe mode, ותריץ אנטי וירוס חדש כלשהו (נורטון 2004).

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

יש לך וירוס (ולא, אני לא מנחש).

תנסה להפעל את regedit - תראה שגם הוא יסגר.

תבדוק שהווינדוס שלך מעודכן, ולאחר מכן תעלה את המחשב בsafe mode, ותריץ אנטי וירוס חדש כלשהו (נורטון 2004).

בהצלחה.

יש לי את העידכונים הכרי חדשים לווינדוס, הבעיה שאין לי נורטון 2004, אם אתה יכול לעזור לי בדרך כל שהי : אייסיקיו : 85582154

ואתה צודק, כנראה שזה וירוס, גם הregedit נסגר

פורסם

האמת היא שגם לי אין נורטון כזה, אני פשוט מוריד אותם ידנית בכל פעם, אבל זה מעצבן.

אין לי שום מושג מאיפה הם באים, למרות שעם קצת מאמץ אפשר למצוא.

פורסם

אם הדיון הזה לא יקבל כותרת נורמלית הוא פשוט יינעל.

ובכל מקרה זה לא הפורום המתאים.

פורסם

העירו לך פעמיים, אך לא שינית את הכותרת, ולכן הדיון ננעל. פנה אלי בפרטי אם אתה רוצה שאפתח אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים