פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים מחבר תודה וחלאס לזבל את ההודעה!!!!!!אז יש לי את הכבל הזה... השגתי אותו מחבר , חיברתי את שני המחשב . ומה צריך להגדיר ?? בבקשה תירשמו לי את זה כמחשב א' ומחשב ב' תודה
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים תודה וחלאס לזבל את ההודעה!!!!!!אז יש לי את הכבל הזה... השגתי אותו מחבר , חיברתי את שני המחשב . ומה צריך להגדיר ?? בבקשה תירשמו לי את זה כמחשב א' ומחשב ב' תודה קודם כל ידע באנגלית לא תורם להבנת המחשב אבל מקל מאוד למי שמתעניין!!!וקצב ההתקדמות בידע גבוהה יותר.בכל מקרה תיכנס לוח בקרה --> מערכת --> רשת ---> ותגדיר שם שם קבוצת עבודה ושם מחשבתעשה זאת בשני המחשבים כשבכל מחשב תן למחשב שם שונה!(אם אני לא טועה אמרת שיש לך XP ולכן הכתוב לעי"ל נכון ל XP)
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים תודה וחלאס לזבל את ההודעה!!!!!!אז יש לי את הכבל הזה... השגתי אותו מחבר , חיברתי את שני המחשב . ומה צריך להגדיר ?? בבקשה תירשמו לי את זה כמחשב א' ומחשב ב' תודה מה לא מובן פה?! תקרא את ההודעה הקודמת שלי.
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים מחבר זה פשוט לא עושה שום דברמשהו יכול בבקשה לרשום לי הסבר מפורט יותר (אני לא איזה גאון מחשבים )(אני חושב שאתם כבר רואים את זה...)
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים תמונה מס 3!תסתכל על תמונה מס 1אתה רואה שם את שת שמחשב ואת שם הקבוצה!אצלך בטח יהיה כתוב שם קבוצה workgroupולא כמו אצלי workgrupשם המחשב זה מה שתקבע!עכשיו תמונה מס 2 ו3 מראה לך את הפרוטוקולים שמותקנים אצלי על הכרטיס רשת!כנס ללוח הבקרה....חיבורי רשת שם תבחר בכרטיס רשת שלך ותיכנס להגדרות שלוותתדאג לסמן וי או להתקין את מה שמופיע אצלי (עם ווי) חוץ מה 3 הראשונים שמופיעים אצלי בתמונה מס 3!לאחר שעשית זאת לך לכונן שאותו אתה רוצה לשתף ותגדיר לו שיתוף!
פורסם 2001 בדצמבר 3023 שנים אני לא חושב שרמה הטכנית היא הדבר הירוד בפורום, זה יותר קשור לרמת ההודעות\דיונים, אולי זה קשור איכשהו לתרבות הישראלית...
פורסם 2001 בדצמבר 3023 שנים y_i_c רציתי להגיד לך כל הכבוד. הרמה שלנו פה בארץ היא מעולה!, פשוט קשה לאנשים לחזור על עצמם פעם אחר פעם בהסברים על אותם הנושאים, לא אחת ולא עשרה פעמים נשאלה (ונענתה) פה שאלה על רשת ביתית, זה לא בושה להשתמש בחיפוש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.