פורסם 2011 במאי 1714 שנים אני רוצה לקנות מחשב המאפשר ניידות(לא כבד יותר מדי)זמן סוללה טוב ומעלה שלא מתחממת יותר מדיימעבד כפול ליבה I-5זכרון של לפחות 4GBכונן קשיח של 500GB או יותרמסך מט(ניידות)מאיץ גראפי מספיק חזק לתוכנות עיצוב(כיוון שהסיכוי ללמוד השנה אדריכלות גבוהה)נוח לשימוש- ממשק, תפעול ובנייה איכותיתסביבות 4000-5000 ש"ח, אני גמישה עם המחיר!אני מאוד מתלבטת בין דגם הvosto 3550שעונה לי כמעט על רוב הצרכים מלבד העובדה שהכרטיס הגראפי שלו הוא HD3000 עד ATI6630ואין תאופציה לשדרג לNVIDIA..לשם העלאת תוכנות גראפיות יותר כבדותואין לי מושג לגבי זמן הסוללה שלו-שזה גם חשוב!לבין xps 15 שהוא בהחלט מפלצתי ומחליף את המחשב הביתי בקלותעם חיי סוללה המוצגים כ5 שעות וחוויית מולטימדיה מושלמתעם מערכת שמע מצויינת שאין כדוגמתהאך הוא כבד יותר ועם פחות סידורי אבטחה ומרגיש לי קצת מוגזם עבורי כרגע.מישהו מכיר את הדגמים האלו? כמה הם באמת תואמים בפועל להגדרות המתקדמות שמוצעות בהם בזמן השימוש?למי יש חוות דעת?כי חיפשתי הרבה ולא מצאתי ביקורת מעמיקה, במיוחד על הVOSTROאשמח אם תעזרו ליכפי ששמתם לבאני הסתכלתי על 2 דגמים של DELLאשמח לשמוע גם על דגם אחר שלהם שעונה יותר טוב על הצרכים שליאו אפילו דגם של חברה אחרת.לחוץ לי לקנות ממש בימים אלו כיוון שאני מתחילה קורסאז אם תוכלו להשיב לי בקרובזה יהיה מצוייןתודה רבה מראש!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.