עבור לתוכן

איפה אתה קונים\מחליפים משחקים? (PS3)

Featured Replies

פורסם

לאחרונה התחדשתי בPS3

עקב מחירים מטורפים בארץ אני משתדל לבקש מחברים שטסים לחו"ל להביא פה ושם

אבל עדיין יש משחקים שזרוקים ללא צורך ולהפך שאני רוצה לקנות ולא "כ בא לי להוציא 300ש"ח על משחק

בגלל שאני עדיין חדש בתחום , רציתי אולי לקבל הצעות על אתרים \ חנויות שאפשר לקנות יחסית בזול למכור\להחליף משחקים

פורסם

אם אתה רוצה לקנות משחקים בארץ החנות שבדרך כלל נותנת את המחיר הכי הגיוני היא PCGAMES, המחירים שלהם הוגנים, גם עלויות המשלוח ובכללי הם נחמדים מאוד. בזמן האחרון הם גם השתדרגו ויש 2 נקודות איסוף במודיעין ותל אביב.

כמובן שבדרך לל אפשר למצוא את המשחקים במחירים נוחים יותר בחנויות באנגליה (GAME,SHOPTO,ZAVVI וכו'). יש לזה יתרונות אבל גם חסרונות, אני למשל קניתי את KILLZONE 3 ו MORTAL KOMBAT מ ZAVVI לפני כ 26 ימים, עלה לי משהו כמו 150 שקל פחות אבל המשחקים עוד לא הגיעו ועכשיו אני צריך שהם ינסו למצוא לי אותם :P

מצד שני זה דיי נדיר שדברים כאלה קורים ולרוב המשלוחים מגיעים דיי מהר. אני לא מאשים את ZAVVI בכלל במה שקורה לי עכשיו, אני גר באיזור חדש ויש בעיות עם הדואר (למשל הגיע אלי זימון מהבצא לתאריך מסויים יום אחרי שהתאריך עבר, למזלי הודיעו לי עליו מראש בטלפון אז הגעתי וסידרו לי את התשלום של הנסיעה).

בקשר להחזרת משחקים, יש מספר חנויות בארץ שיש להן יד שניה (ל UNDERDOGאני יודע שיש וגם ניראה ל VGS) ותמיד יש את יד2, הרבה אנשים מוכרים שם או מחליפים אחד עם השני.

פורסם
  • מחבר

50 להחפלת משחק די יקר, אבל לקנות יד 2 ממישהו

בעיה שביד 2 זה ממש לא מאורגן

פורסם

את zavvi עוד לא ניסיתי למרות שהם יותר זולים מ shopto בעד 10-15 שקלים למשחקים מסוימים.

עד היום הזמנתי מ shopto איזה 9 משחקים וכולם הגיעו תוך שבועיים גג שלושה בלי בעיות אבל כמו שאמרו בדואר אף פעם אי אפשר להיות בטוחים.

לגבי קניית יד שניה דבר איתי בפרטי אולי אני אוכל לעזור, יש לי יותר מידי משחקים (נראה לי בסביבות ה 20) שסיימתי ואין לי מה לעשות איתם

ובאמת צריך לראות אם אפשר להרים קצת את המדור יד שניה של האתר הזה, אני לא חושב שיש מישהו שבאמת משתמש בו עכשיו

פורסם

גם אני רוצה לשבח את ShopTo.Net , זאת חנות באנגליה עם מחירים מעולים והיא מאוד אמינה.

המשחקים מגיעים מהר מאוד ועד לתיבת הדואר בבית.

מומלץ בחום.

אני כנראה מחכה ל- KillZone 3 ו- Red dead redemption מהם שכבר בדרך אלי...

פורסם

אני חושב שתלוי איזה משחק אתה מחפש

וגם עניין שער המטבע בקניה

היום קיבלתי משחק ב26$ כולל משלוח ממוכר באיבי -את המשחק הזה קשה להשיג המחיר נורמלי (לישראלי) בחנויות רגילות

פשוט כי חלקן עושות משלוח יקר ולחלקן דוגמת ShopTo.Net פשוט לא היה את המשחק

בגדול חנויות מחול \איבי\ומשומשים

אני אמור לקנות כרגע 2 משחקים שיצאו לי ביחד 100 שקל אחרי שאני יסים לשחק בבילעדים לPS3 שאני רוצה אני ימכור אותו ומשחקים ויעבור לדבר הבא

אני חושב שבמחירים בארץ לרובנו אין ברירה עם רוצים לשחק במיגוון משחקים וקונסולות

פורסם
  • מחבר

מסכים עם תגובה אחרונה ב100%

חבל פשוט שאין מקום מאורגן בארץ \ קהילה מאורגנת

אחרת יכולנו להתחלף \למכור \ לקנות

פורסם

יש בויגימס דיון על זה בדיוק

אולי לא תמיד המחירים שאנשים מבקשים רלוונטים (כי ישראלים מטומטמים)

אבל עדין אפשר למצוא משחקים במחירים טובים ולצמצם "נזקים" במכירות יד שניה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים