פורסם 2011 במאי 1514 שנים הי,יש לי קובץ שיצרתי תחת XP לפני כשנתיים בערך וכשאני פותח אותו תחת Win7 64 האנגלית מופיעה כרגיל אבל העברית מופיעה כגיבריש.שם הקובץ הוא באנגלית והתוכן מכיל גם אנגלית וגם עברית.לצערי הרב, אני מנסה למצוא שורה בעברית אבל אי אפשר לקרוא אותה :-\ רעיונות?
פורסם 2011 במאי 1514 שנים מחבר בדיוק באתי לעדכן שזה מה שעשיתי בסוף אבל חייבת להיות דרך לפתור את זה דרך WIN. יש לי הרבה קבצים במצב הזה ולהתחיל לשלוח את כולם בדואר זה לא הפיתרון הכי נוח
פורסם 2011 במאי 1514 שנים אם יש לך אופיס, קח קובץ אחד לנסיון ותשנה לו את הסיומת לסיומות של סוגי אופיס שונים.
פורסם 2011 במאי 1614 שנים מחבר קצת בעייתי כי חלקם מכילים מידע פרטי/עסקי ומאחר ואני לא יכול לראות מה רשום שם לא הייתי רוצה להעלות אותם לרשת :-X אני אנסה למצוא אחד מתאים בשביל לפרסם פה.
פורסם 2011 במאי 1714 שנים תנסה על מחשב אחר אולי זה יסתדר, זה קרה לי פעם לא מצאתי פיתרון לבעיה, ניסיתי אין ספור דרכים תצור קובץ טקסטבמחשב שלך תראה אים הוא מופיע בג'בריש.
פורסם 2011 במאי 1714 שנים איך עד עכשיו אף אחד לא ציין פה עניין של text encoding? תיעזר ב ++Notepad כדי לפתוח אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.