פורסם 2011 במאי 1514 שנים שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך של NVIDIA gt220 לאחרונה התחיל לעשות בעיות לדוגמא :המסך נהיה פתאום בצבע שחור לכמה שניות ולאחר מכן אני מקבל הודאה "מנהל הכרטיס מסך שוחזר.."(משהוא כזה..) ביצעתי בדיקת OCCT ונימצאו כ 128 שגיאות האם לממש אחריות? [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 במאי 1614 שנים מחבר יש לי ספק כח של seasonic 520Wכפי שמופיע במפרט בצד.דבר נוסף הדרייבר הכי מעודכן מותקן במחשב.
פורסם 2011 במאי 1614 שנים ספק כח של יצרן מוכר גם יכול להתקלקליש לך אפשרות להביא ספק אחר לטובת בדיקה ? מחבר משכן, פשוט תלווה ממישהוכי הגרפים של המתחים נראים על הפנים
פורסם 2011 במאי 1614 שנים מחבר תודה לך על התשובההמעבד הוא CORE I3עשיתי בדיקה עם ספק של FSP ונימצאו יותר שגיאותהאם הבעיה בספק/לוח/כ.מסך?התמונות למטה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 במאי 1614 שנים תבדוק כרטיס מסך תקין אחר, כדי לשלול בעיות אחרות במידה והכרטיס מסך החלופי יעבוד טוב כנראה שהבעיה היא בכרטיס מסך.
פורסם 2011 במאי 1614 שנים מחבר יש לי כרטיס "או-בורד"אפשר לבצע איתו בדיקותנ.בביצעתי שוב בדיקות ב OCCT ונמצא שאין "ארור"אבל יש בעיה במתחים.
פורסם 2011 במאי 1614 שנים מחבר לא בדקתי אבל במצב מנוחה גם קיימים קפיצות מתחיםלדוגמא: מ 0.95V ל 1.65V פחות או יותר לא מדוייק.לממש אחריות על הספק?
פורסם 2011 במאי 1614 שנים אם זה קורה לך עם שני ספקים אז כנראה או שהתוכנה מזייפת או שיש בעיה בלוח האםתבדוק אם המתח יציב דרך הביוס
פורסם 2011 במאי 1614 שנים הגראפים של OCCT לא אומרים כלום, עד כדי כך שאפשר פשוט להתעלם מהם...רוצה לבדוק מתחים ? המינימום זה עם מולטימטר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.