פורסם 2011 במאי 1514 שנים קניתי כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD 5670 1GB, חיברתי אותו בחיבור HDMI לטלוויזיה HITACHI LCD 32 אינץ', אבל הטלוויזיה לא מראה כלום. ניסיתי לשחק בכל הרזולוציות בכל התדרים, עידכנתי דרייברים אבל עדיין לא מופיע בטלוויזיה כלום!מערכת הפעלה Windows 7 64 bitכשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה דרך חיבור DVI עם מתאם DVI-HDMI זה כן עובד.למישהו יש מושג מה הבעיה?
פורסם 2011 במאי 1614 שנים ימני על שולחן עבודה. רזולוציות. זיהוי. ואז תחליט אם אתה רוצה שזה יהיה שכפול, או המשך של שולחן עבודה וכו'.אגב, הגדרת לטלויזיה שהיא מציגה HDMI?
פורסם 2011 במאי 1614 שנים מחבר כן אחי הוא מזהה את הטלוויזיה כ-HDMI TV אבל לא מציג בה שום דבר.ובחרתי באפשרות של שכפול וניסיתי את כל הרזולוציות, יש מצב שגרסת ה-HDMI של הכרטיס מסך שונה מגרסת ה-HDMI של הטלוויזיה ובגלל זה הטלוויזיה לא קולטת? (דרך אגב הטלוויזיה היא HD READY).ניסיתי גם כיבוי הדלקה חיבור ניתוק וכל הוריאציות... ובשני חיבורי ה-HDMI בטלוויזיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.