פורסם 2011 במאי 1514 שנים בדקתי פאוור מנג'מנט אין בעיה.i5 4G P55 intelאחת לכמה שעות פתאום מחשב מכבה עצמווכשאני מעלה אותו עולה לי המסך שבו אני צריך לבחור start windows normallyבדקתי מהירות של CPU FAN והוא עומד על 1350 כשהסימון שלי מופיע על מתחת ל1500 כלא תקיןמצד שני חום בסדר. מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2011 במאי 1714 שנים מחבר וירוס איןמה לגבי הספק כוח? סוויץ על המארז? ( לא הבנתי) הוא נדלק ללא בעיה.
פורסם 2011 במאי 1714 שנים תכבה את המחשב, תפרוק קבלים ע"י לחיצה ממושכת של הכפתור הדלקה או ע"י מספר ליחיצות רצופות,לאחר מכן תדליק את המחשב, בנוסף תבדוק קבלים נפוחים בלוח.תעדכן.עריכה: זה יכול לעזור זמנית בלבד במקרה וזאת הבעיה, ניתקלתי במחשב של דודה שהמחשב לא נידלק רק לאחר פירוק קבלים ואז הוא חוזר לעבוד מתי שהוא זה פשוט יפסיק לעבוד.
פורסם 2011 במאי 1714 שנים תנסה עם ספק כח אחר.יש סוויץ על מארז שמכבה מחשב. אולי זה הוא ?וחב"לז לפרוק קבלים.
פורסם 2011 במאי 1714 שנים מחבר תנסה עם ספק כח אחר.יש סוויץ על מארז שמכבה מחשב. אולי זה הוא ?וחב"לז לפרוק קבלים.אין לי דרך לנסות עם ספק אחר...איך אני יודע אם זה הסוויץ? איך תוכנות שמנטרות אחרי דברים כאלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.