עבור לתוכן

PSN חוזר לפעולה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

החנות אמורה לחזור לפעולה עד מחר אז אנחנו אמורים לשמוע בקרוב מאוד איך זה יעבוד.

• תגובות 34
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעקב

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הכל חזר לעבוד :D

סוג של...החנויות נותנות הודעה של error has accurred 80710D36 אבל זה בדרך כלל מה שקורה כשמחזירים שירות אחרי חודש שהוא היה סגור (עד הערב זה יסתדר). העדכון הראשון של החנות יהיה מחר, המשחקים שבתוכנית החזרה עוד לא עלו אבל הם יהיו זמינים בקרוב.

פורסם

אני היום או מחר רוכש את הסוני,

אני אוכל להנות מ2 המשחקים בחינם ?:)

פורסם
  • מחבר

לא, זה רק למי שהיה משתמש ב PSN לפני הפריצה.

פורסם

לא, זה רק למי שהיה משתמש ב PSN לפני הפריצה.

לעזאזל איתם :bash:

יש מצב משהו מארגן לי משתמש בבקשה?

פורסם

אלו משחקים שאתה יכול למצוא בזול באיבי

אחרי שהחנות תיפתח אז בכלל -אל תיתרגש

פורסם
  • מחבר

לא רואה עדכון שקשור לזה בשום מקום אחר...

פרצו לשרתים אחרים של סוני בזמן האחרון אבל לא ראיתי משהו שקשור ל PSN.

פורסם

שאלה: כמה זה שווה ערך ILS זה באמת שקלים חדשים או מה? בסוני כשרוכשים משחק זה כתוב 48 ILS

פורסם
  • מחבר

ILS זה Israeli shekel אז אתה הולך לקנות משהו ב 48 שקל.

ממליץ לא לקנות מהחנות של ישראל, מחירים מאוד גבוהים ובקושי יש שם משהו.

פורסם
  • מחבר

הדברים שניתנים בחינם הועלו לכל החנויות.

לא הצלחתי להוריד מהאמריקאי או הארופאי (מלא אנשים מנסים להוריד וזה עושה בעיות). מהישראלי הצלחתי אחרי הרבה מאוד זמן (יש שם רק 3 משחקים :pissed: ).

החדשות הטובות, יש דברים בחינם. החדשות הרעות, אי אפשר להשתמש בריבוי משתמשים בשביל להוריד יותר מ 2 משחקים.

פורסם
  • מחבר

דיי כישלון של סוני, אתמול הצלחתי להוריד משחק אחד, היום הוא לא נותן לי להוריד משחק נוסף משום חנות. עדין החנות לא יציבה, יש לי infamous וזה מה שחשוב לי :nixweiss:

פורסם

למשהו עוד ההורדות זוחלות?

שמתי להורדה Infamous והוא מראה לי שהוא צריך סביב ה-4K שעות הורדה כאשר האינטרנט שלי במהירות של 7.5MB.

פורסם
  • מחבר

מה זה מהירות 7.5M :nixweiss:

זה משתנה בהתאם ל ISP שלך, חלק מהספקיות בארץ לא דאגו לתקשורת טובה מול PSN (שגם ככה לא הכי מדהים במהירות). אני יכול להגיד לך שאצלי זה היה ניראה כאילו הוא מוריד על MAX, יש לי 7M וכל שניה או שניים הוא היה מוריד 1M שזה בסדר (מה שאומר בין 500 ל 700 קילו בשניה, אני רגיל להוריד במהירות הזו כי אני לרוב מגביל את המהירות הורדה שיהיה אפשר לעשות ברקע דברים אחרים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים