עבור לתוכן

PSN חוזר לפעולה

Featured Replies

פורסם

סוני התחילו להעלות בחזרה את הרשת שלהם, הם מפעילים את זה בצורה אזורית אז יכול להיות שעדין אי אפשר לגשת.

יש כרגע עדכון גירסה (3.61), בין השאר העדכון ישדרוש שינוי סיסמא למשתמשים בשביל להבטי שהם מוגנים.

ברגע שהשירות יחזור לפעולה רובו יהיה פעיל, החנות ועוד כמה דברים בודדים יחזרו בשלב מאוחר יותר (יהיה אפשר לשחק באינטרנט, לדבר עם חברים, לראות טרופיז, לראות ולשמוע סרטים משירותי 3RD PARTY וכו').

בימים הקרובים הם גם יודיעו מה הפיצוי שהם יתנו למשתמשים (איזה משחקים יהיו בחינם).

http://kotaku.com/5801965/sony-begins-reactivation-of-playstation-network

• תגובות 34
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

רשימת המשחקים בחינם לאירופה:

Here's whats on offer. Two PlayStation 3 games from the following list:

LittleBigPlanet

Infamous

Wipeout HD/Fury

Ratchet and Clank: Quest for Booty

Dead Nation

נחמד מאוד, משחקים לא רעים בכלל, בעניין מה יהיה לארה"ב. השאלה היא איזה איזור אנחנו...

פורסם

לארה"ב יהיה את super startdust HD במקום R&C

חוץ מזה הם גם מתכוונים לתת חודש חינם בפלוס למי שאין וחודשיים חינם למי שכבר מנוי ומשחקים חינם גם ל PSP למי שיש אחד.

http://blog.us.playstation.com/2011/05/16/details-for-playstation-network-and-qriocity-customer-appreciation-program-in-north-america/

פורסם

חח סליחה על הבורות אבל אהממ אני נרשמתי לPSN מה זה עולה כסף כל חודש? כי חשבתי שנתנים את המספר כרטיס רק למטרה שאם אתה רוכש משהו אז מחייבים אותך דרכו

פורסם

יש להם שרות בתשלום בשם PSN+

פורסם

על מה אתם ממליצים?

פורסם

משחקים ?

תלוי מה אתה אוהב

רשת ? -אין לך בחירה בארץ יש רק את השרות הרגיל

פורסם
  • מחבר

LittleBigPlanet

Infamous

משחקים גדולים יותר אבל זה לא אומר שהם טובים יותר.

Ratchet and Clank: Quest for Booty משחק מצויין אבל אם אין לך את האחרים הוא לא שווה. הוא גם מאוד מאוד קצר.

האחרים הם משחקי אינדי או כל מיני משחקים קטנים כאלה.

אני בכל מקרה הולך על LBP ו Infamous, שניהם לא הסגנון שלי אבל זה בחינם :nixweiss:

פורסם

למשהו איתה בעיה להחליף סיסמא?

עדכנתי לגרסא האחרונה, קיבלתי מייל, נכנסתי דרכו ומשום מה הלינק לא עובד כמו שצריך. :pissed:

פורסם
  • מחבר

הם הורידו את המערכת שינוי סיסמה כי היא אפשרה לכל מי שיודע את האימייל והתאריך לידה שהכנסת לשנות את הסיסמה שוב, האימייל והתאריך לידה נגנבו בפריצה מה שאומר ששוב יוכלו לגנוב משתמשים.

הם מסדרים את זה עכשיו.

פורסם

לכמה זמן החינם הזה ימשך ?

המשחק האחרון שהיה לי ב"חינם" זה ה-קונג פו משהו ...בובות כאלה משהו קרוע לגמרי .. :)

פורסם
  • מחבר

ה PSN+ יהיה זמין חינם לחודש ויחד איתו עוד איזה משחק 2, כל מה שקשור ל PSN+ לא יהיה זמין יותר אחרי החודש הזה (כולל המשחקים שקשורים אליו), התוכן ימחק או לא יהיה זמין עד שתעשה מנוי ל PSN+.

המשחקים שברשימה הזו ניראה לי הם לכל הזמן, כל מי שהיה רשום ל PSN לפני "הפיגוע" יהנה מ-2 משחקים בחינם שהוא יוכל להוריד לקונסולה שלו ולשחק בהם במשך כל חיי המכשיר.

פורסם

אני ינסה לקמבן 4 משחקים (2 חשבונות שונים) ניראה עם זה יצליח

פורסם

ןמאיפה אני מוריד אותם? כרגיל נכנס למשחק בPSN ורושם הורדה?

פורסם

צריך לחכות להוראות מסוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים