עבור לתוכן

איזה דמו שבר אצלכם 200 שעות משחק?

Featured Replies

פורסם

<--------------- אני מכור רק בגללו!

Fuck u anti

ואנטי מכור בגללי, עוד ששיקחתי בקלאן ההוא (לא זוכר אפילו את השם שלו.... איך קראו לו אנטי?) היה חסר לנו שחקנים, אז הצקתי לאנטי שיתקין ויתחיל לשחק איתנו......

והוא התמכר! :)

איי איזה גרוע היית בהתחלה אנטי.... ;)

פורסם

ההודעה נכתבה ע"י A-V (הוא אצלי)

חחח..סקורפיון...ISF...כל השחקנים השיראלים הטובים שמשחקים היו היו בו פעם.

RYU

לא יודע המ איתך אבל אני לא ציטר , אני לא משתמש באף ציט...אולי קשה לך לקבל את העובדה שאתה פשוט לא יודע לשחק :)

אני יכול להגיד לך שאני הייתי CO-L של בוס ולא היה לנו אף צ'יטר בקלאן..כל השחקנים שלנו היוה כי טובים בדמו (בימים הטובים), למי שמשחק- אני, SONOFSIMP,GZUZ,EUMEL,ALIENATOR,HEADBANGER,SOMEONE,SMOKY DOG,MOONWALKER

הקלאן הכי טוב שהיה בדמו (בזמנים הטובים שלו)

אני מכרי הרבה אנשים מDOPE ואיןו שם רמאים..ת'אמת הם לא כל כך טובים אני אל ידוע למה אתה חושב שהם ציטרים.

PEACE.

פורסם

חחחח טוב אחי לא יודע למה יש כאלה שצתמיד "מגנים" על הרמאים....

אני סתם הייתי באיזשהו קלאן פעם וראיתי אחד מהקלאן שלי שהוא הסתכל על הקירות ראה (עם הWALLHACK) אויב בא אליו [אני הייתי GHOST] ואז הוא (הרמאי) קפץ מאחורי הפינה והרג אותו אז אחד אחר מהקלאן שלנו היה שם וראה את זה גם אבל הוא אמר שהוא לא רמאי [כשהבחור שהרמאי הרג] אמר שהוא רמאי ;D ;D

יקח לך קצת זמן להבין את מה שכתבתי זה באמת קצת נראה מסובך אבל בכל אופן אני יודע בדיוק מי רמאי ואני שחקן מצוין [בלי להשוויץ כמובן 8)] אבל יותר מדי שחקנים רמאים אז אם אתה רוצה שאני אראה לך עד כמה אני טוב בוא נעשה אחד על אחד או סתם נפגש באיזה שרת גדול ואתה תראה את הרמאים האלה עם התוצאות האלה: 20\4 15\5 וכל מיני תוצאות לא "הגיוניות" ואגב בDOPE:

HAPPY CAMPER CHEATER

LEVAN CHEATER

LORD CHEATER לא זוכר בדיוק איך קוראים לו אבל משהו כזה...

יכול להיות שכשהם משחקים עם הקבוצה אז הם לא מפעילים את הרימוי אבל בשרתים שאין אף אחד מהקבוצה הם מרמאים... תיהיה בטוח!

פורסם

מה הניק שלך?

מה לא הגיוני ב20\4 או 15\5 כמעט תמיד יש לי תוצאות כאלה.

HAPPY לא ציטר

LEVAN לא ציטר

כנראה אתה לא טוב כמו שאתה חושב...LOL

אני משחק תמיד בסרבר של HUH או ב DEAD FACTORY

פורסם

כןכן טוב טוב אולי התוצאות האלה "רגילות" אם אתה משחק נגד קבוצה של AFKS.....

היית מת לעשות תוצאות כאלו בלי לרמות ועכשיו אמרת שאתה כל הזמן עושה כאלה.... נו טוב אז אתה רמאי...

ממש חוכמה גדולה גם אני יכול לעשות את זה.... ואגב הם כן רמאים!

כנראה שאתה מאלה ש"מגינים" על הרמאים כי אתה רמאי בעצמך... ;D

ואגב אם לא הבנת נכון התכוונתי ל20 חיסולים ו4 פעמים שאתה מת....

לא שאתה מת 20 פעמים ;D זה נשמע יותר הגיוני אם אתה מוציא כל הזמן תוצאות כאלה ;D

בקיצור הם רמאים וכל אחד אלה אם כן הוא משחק נגד קבוצה של מתחלנים כאלה [ובלי רימויים] יכול להוציא תוצאה כזו אבל רק חד פעמית

אז אל תגיד שאתה כל הזמן עושה כאלו שאתה כנראה משתמש בקוד....

בוא אחד על אחד .... אני לא יכול לפתוח שרת.... אז אם אתה רוצה ויכול לפתוח או לבקש ממישהו שאתה מכיר לפתוח תגיד לי...

פורסם

לא..נגד קבוצהרגילה, זה מה שנקרא בבעברית צחה.."SKILLS"- לא הייתךי מת לעשות כאלה תוצאות..יש ליכאלה תוצאות כל הזמן, אתה פשוט צריך לדעת לשחק.

אני לא רמאי...אם היית יודע לאתר רמאים היית רואה שאני לא מרמהץץוכן..התכוונתי ל20 חיסולים ו4 מוות.

מה הניק שלך? איז הקלאן אתה?

אני משיק תוצאות כאלה כל הזמן...כל משחק שלי מסתיים ביחס של 1.5 לפחות

ד"א...רק לפרוטוקול...

SS06.jpg

פורסם

אני מניח שהרבה דברים השתנו מאז שאני שיחקתי בדמו ברשת, אבל קשה לי להאמין שתוצאה של 20/4 נחשבת למשהו מיוחד, אם יש לך טיפה כשרון אז אפשר להגיע להרבה יותר מזה.

אגב, אפשר קישור לדמו? אני מת לחזור לשחק בזה 8)

פורסם

ווואהה ואהה איזה רזולוציה אתה משחק? וואח תמונה :o

חח אני משחק על 1028X700.... הכי קרובה שיש לזה...

חחח מה זה התוצאה הזאת? יפה יפה

האמת זה לא ממש קשה אם אתה לא משחק נגד רמאים או אם אתה רמאי בעצמך....

אבל קצת קשה להאמין...

אני כל הזמן מחליף שמות כי האחים שלי משחקים גם במחשב אז הם משנים כל הזמן...

אם אני אראה אותך אני אגיד לך...

או שכל פעם שאני נכנס לשרת אני אשאל אם יש ישראלים או אם יש מישהו מפורום HWZONE 8)

פורסם

אני מניח שהרבה דברים השתנו מאז שאני שיחקתי בדמו ברשת, אבל קשה לי להאמין שתוצאה של 20/4 נחשבת למשהו מיוחד, אם יש לך טיפה כשרון אז אפשר להגיע להרבה יותר מזה.

אגב, אפשר קישור לדמו? אני מת לחזור לשחק בזה 8)

בבקשה חמוד

http://www.3dgamers.com/games/soldierfortune2/

הקובץ השני מלמעלה :)

פורסם

חברים חברים !! בוא נבהיר פה כמה דברים

אמרו פה ש happy camper ציטר אז הוא ממש לא !

אני משחק משהו כמו 3 שנים עוד שהייה הרבה אנשים ב dethmatch

בסרבר homelan אם מישהו זוכר או שיחק בזמנו.

פורסם

היה גם NCAL...ומשהו עם BILL GATES :)

פורסם

מישהו כאן שיחק היום לפני כמה דקות (תסתכלו על הזמן של ההודעה) בתור השם:

someone????

אם כן אז אתה ממש עב"מ !!!

אני שואל כל הזמן אם אתה מישראל ואין תשובה... נו מילא חשבתי שמישהו כאן אמר שהוא משחק לפעמים בשם הזה

אולי לפני 3 שנים לא היו ציטים??? חשבת על זה?

אני זוכר שלפני שנה בערך היו מעט מאד רמאים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים