עבור לתוכן

E3 2011 - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

EA הולכת להציג חנות חדשה, אחרי מספר שנים ש EA STORE פועלת אך לא גדלה במיוחד EA משנים כיוון. כניראה שב E3 ניראה את ORIGIN, חנות חדשה למחשב האישי שתציג יותר כלים למשתמש ותעמוד יפה יותר מול STEAM (שכרגע שולטת בשוק הזה בלי הרבה הפרעה מצד החברות האחרות). זה לא אומר שהמשחקים של EA לא יהיו זמינים יותר ב STEAM אבל זה כן אומר שמהיום גם ORIGIN תיהיה פתוחה ברקע כשנשחק במשחקים של EA (ושכניראה גם יהיה עדיף לקנות מהם ברוב המשקים).

ניראה ש EA לא עוצרת את הדחיפה שלה חזרה לשוק המחשבים, המשחק המוביל שלהם (BF3) מתמקד בפיתוח למחשב, החברה מציגה חנות מתקדמת חדשה וגם משחקים אחרים זוכים לתוספות מיוחדות למחשב (כמו שימוש דיי מרשים של פיזיקס ב-"אליס" שבדרך לחנויות).

• תגובות 60
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעקב..

פורסם
  • מחבר

הינה סידור של שעות השידור של GT לפי שעון ישראל

GTTV Presents E3 All Access Live! - june 6 at 19:00

XBOX360: THE FUTURE REVEALED - june 6 at 19:30

SKYRIM, BATMAN, BIOSHOCK and MODERN WARFARE 3 - june 6 at 21:00

Gamechangers: EA 2011 Preview - june 6 at 22:30

TWISTED METAL, MASS EFFECT 3, AND MORE - june 6 at 23:30

Ubisoft Press Conference - june 7 at 00:30

PETER MOORE, DON MATTRICK, HITMAN: ABOSLUTION - june 7 at 01:45

Sony Press Conference - june 7 at 03:00

Nintendo Press Conference - june 7 at 19:00

השנה סוני בשעה מאוד לא נוחה, שנה שעברה ולפני שנתיים הם היו ב 12 בלילה בערך. רוב הארועים משודרים בשעות שדיי נוחות לישראל, גם האחרים יהיו זמינים למי שלא רוצה ללכת לישון.

פורסם

אבל שם זה לקונסולה.

פורסם
  • מחבר

וזה אומר שאני צריך לכתוב כל הודעה פעמיים, מספיק כל הכפולים שעשיתי עד עכשיו :P בכל מקרה הכל יוצא לקונסולות ורק חלק גם למחשב. דברים שחשובים יופיעו גם פה בדיונים של המשחקים המתאימים. שם יהיה גם הרבה דברים שלא קשורים למחשב כמו קונסולות חדשות ומשחקים שיוצאים רק לקונסולה מסויימת או לא למחשב.

פורסם

באיזה ערוץ בTV יתן לקלוט את התערוכה ?

פורסם
  • מחבר

אין בישראל ערוצים שמשדרים דברים שקשורים לגיימינג. E3 ו VGA משודרים במשהו כמו 100 מדינות, ישראל לא אחת מהן.

MTV מחזיקה בזכויות השידור של E3 מה שאומר שאפשר ליראות רק ב SPIKE (אין בישראל) או באינטרנט ב gametrailers.

פורסם

יותר משעה של FUCKING KINECT BULLSHIT אלוהים אדירים! זה כזה נוראי! אני חושב זה דפק לי את המוח. @_@

פורסם

Halo 4... בלי Bungie? ???

פורסם
  • מחבר

Bungie עזבו את MS עוד לפני שסיימו לעבוד על המשחק הקודם בסדרה, הם עובדים עכשיו עם ACTIVISION.

פורסם

Skyrim

מדהים.

פורסם

בנתיים המצגות של יוביסופט וEA היו הכי טובות ופשוט תענוג... כמו פורנו לגיימרים

פורסם
  • מחבר

EA עשו עבודה מדהימה, יש להם יתרון בזכות המנוע המדהים של DICE וגם מפתחים בין הטובים בעולם.

UBISOFT מציגים שיפור ביחס לשנה שעברה אבל עדין ההוסט שלהם לא ציני מספיק ובכללי זה מרגיש לא רציני בהשוואה לחברות האחרות. המשחקים ברמה גבוה יותר מצורת ההצגה שלהם. אהבתי שהם הציגו 2 משחקים חדשים שניראים טוב מאוד, אהבתי את הדמו החדש של GR:FS, הרבה יותר טוב מהדמו הקודם.

מה שאני לא אוהב זה האורך של כל דמו, UBISOFT מבזבזים זמן...

פורסם

צורת ההגשה לא רלוונטית כל עוד המוצר שלך שווה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים