עבור לתוכן

מערכת שמע לאוטו

Featured Replies

פורסם

אם אתה ממש רוצה תמורה טובה לכסף שלך וקשה לך לשלם סכומים גדולים של כסף בשביל שמע אז תשקול יד שניה.

אם צריך לבחור משהו חדש ברמה ירודה לעומת יד שניה טוב שיכול להחזיק הרבה יותר זמן אז הבחירה בשבילי היא פשוטה.

מגבר חזק מאוד, אתה בטוח שאתה צריך כזה דבר ?

לפני שאתה מנסה לבחור מגבר, תגדיר מה היא העוצמת שמע שאתה מצפה מהמערכת.

70RMS זה כבר די חזק, בשביל חלק מהסאבים צריך 150 לחלק אחר יש דרישה לעוד. זה תלוי במה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

אני יכול להגיע ל 3K.(עם התקנה)

הבעיה היחידה שיש לי זה שאני לא יכול לשים 6X9 כי יש לי מקום לרמקולים רק בדלתות (6X5) ואני לא מעוניין בסאב.

חשבתי לשים רק את 4 הקומפוננטות בלי מגבר ישירות לרדיו דיסק (בלי הגברה או הפרעה של מכשיר חיצוני, שמעלה ומוריד את האיכות של הצלילים, ממיר ל 44 או 48 הרצים ומחזיר ל 96).

השאלה שלי אליכם היא האם בבאס חזק לא תהיה נפילת מתח של הרדיו דיסק והבאס יישבר או שישמע ממש חלש או חרא ?

ברור לי שזה לא כמו עם מגבר אבל 200 Watt Rms זה ממש מספיק ועוד לרמקולים האיכותיים האלה..

אפשר לשמוע איכותי וחזק בלי מגבר, אבל האם השמע יהיה חזק ואיכותי ויחזיק את כל מה שאני אעמיס עליו (סאבים - צלילים נמוכים, וטריבלים - צלילים גבוהים ?

פורסם

הוא יהיה בעוצמה נחמדה, ולא יהיה חזק ואיכותי.

הוא לא יחזיק סאבים ו"כל מה שתעמיס עליו".

לעוצמה גבוהה ואיכותית - צריך מגבר.

פורסם

פולס אוודיו,פלטינום אודיו הן חברות ג'נריות,סיניות,מגברים עם איכות סאוונד של גרב רטובה.

איכות ההרכבה שלהם זבל ולא פעם ראיתי מגבר סיני ששרף רכיב כי הוא נתן לו DC.

רוב מגברי ה4 ערוצים לרכב הם קלאס A/B

מגברי מונו הם קלאס D.

אתם מדברים על RSM כאילו זה מדד לעוצמה,זה לא,צריך להתחשב בנצילות של הרמקול ועוד הרבה משתנים.

104 RMS לערוץ במגבר זה לא הרבה בכלל,ורוב הנתונים האלו הם נמדדים ב14.4V שברכב המתח לא קבוע על 14.4V.

ז"א שהמגבר מוציא הרבה פחות מ104 RMS.

מציע לך שלא להתייעץ פה על דברים שכאלו,אנשים זורקים שטויות לאוויר ולך זה עולה כסף.

תכנס לקארספורום,לפורום אוודיו ותאמין לי ששם תקבל את ההמלצות הכי טובות בכל מה שקשור למערכות לרכב.

פורסם

אין לי ניסיון עם המגברים האלו אבל לפי טווח המחירים למה כבר אפשר לצפות? הם נותנים תמורה למחיר שלהם זה בטוח...

והתשובה אם אפשר לקבל איכות/עוצמה ללא מגבר היא שפשוט אי אפשר.

אבל מצד שני זה לא אומר שאתה חייב ישר לקנות מגבר, תקנה את הרמקולים שמתאימים לך (אני לא ממליץ על 6x9 תשים רק קידמיים) עם רדיו דיסק נחמד עם אופציה להגברה ותחליט לבד אם כדאי לך לשדרג בעתיד למגבר... יכול להיות שמה שיצא יספיק לך.

ובקשר למה שרשמת עם המרות וכאלו... המגבר של הרדיו דיסק לא מתקרב לרמה של מגבר חיצוני ומה שרשמת על 96 לעומת 48 זה לא רלוונטי לאיכות.

פורסם

דברים שקונים בזול,אחר כך עולים ביוקר.

השקעה חד פעמית על הJBL והוא יודע שזה מגבר איכותי למחיר שלו.

חבל להשקיע על זבל ,ויש סיכוי סביר שהמגבר ישרוף אלמנט,בקיצור לא ממולץ בכלל.

פשוט חבל על הכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים