עבור לתוכן

מערכת שמע לאוטו

Featured Replies

פורסם

Pioneer DEHP7250IB דולפינים

סט רמקולים סופר איכותיים JBL GTO6508 X2

פולס אדיו 1000 W מגבר

מה אתם אומרים יש התאמה והאם זה ישמע טוב ?

פורסם

המערכת כבר נקנתה ?

מה אתה הולך לשמוע ברכב ?

סאב יהיה ברכב ?

מה התקציב ? למה לא ללכת על מגבר GTO של JBL ?

אם התקציב שלך לא מספיק למגבר JBL אז הייתי ממליץ לך ללכת על ה V12 של Platinum Audio.

ה9990 מפיק 1200W (אחמ' אחמ'), ונשמע טוב מאוד. פותח סאבים של 1000W כמו כלום. (ויותר זול מהפולס אודיו)

http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=RD9990&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=2&aff=Zap〈=he

אתה יכול לקרוא ביקורות על ה12V, אבל הדגם הקודם (1000W), חוץ מההספק, הוא אותו דבר:

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=18292

מגבר זול, וטוב !

פורסם

1000W?

"פותח" סאבים?

אנחנו עדיין מדברים על אודיו ורמקולים? :lol:

פורסם

1000W?

"פותח" סאבים?

אנחנו עדיין מדברים על אודיו ורמקולים? :lol:

אכן, סטנדאפיסט שכמותך :)

פורסם

אתה לא צריך לצטט את התגובה שמעליך ::)

לא יודע על איזה 1000W אתם מדברים אבל לפי מה שזכור לי, 1000 וואט RMS ב-12 וולט זה 92 אמפר - כדי להעביר 92 אמפר (עם נצילות של 90% במגברים מסוג CLASS D, כמו כאלה שיש במגברים של מכונית) אתה צריך כבל בעובי של כמה סנטימטרים טובים, גם למגבר מהמצבר וגם לסאב וופר מהמגבר.

הייתי מהמר שה-1000W שאתה מדבר עליו זה PMPO שזה חסר יחס בכל הנוגע לעוצמה, יכול להיות שזה גם 20W RMS (הספק אמיתי).

על הרמקולים הניידים שקניתי לאחותי רשום 1200W PMPO והם משהו כמו 0.6W RMS לערוץ, לפי ההגיון שלך - הם יותר עוצמתיים ממגבר של אוטו? :)

פורסם

תיכנס ללינק של המגבר שנתתי.

אתה תבין בדיוק מה קורה שם.

מגברים לרכב לא עובדים באותה צורה\שיטה של מגברים ביתיים.

1000W, אפשר לקרוא לזה כ"שם", ולא כהספק אמיתי.

וכן, תהיה בטוח שברכב שלך יש מכשירים שצורכים לפעמים הרבה יותר ממה שאתה יכול להעביר בבית שלך.

פורסם

אתה טועה, המגבר עצמו עובד בדיוק באותה צורה - ההבדל היחיד הוא שמגברים של אוטו אמורים לעבוד בנצילות גבוהה יותר, עכבה נמוכה יותר וסביבה קשה (חום גבוה בלי הרבה אוורור), ההדבל היחיד הוא מקור הכוח - שבמקרה שלנו הוא סוללה (מצבר).

לגבי מכשירים שצורכים הספק גבוה - אין לי ספק בכך - לא סתם האלטרנטור הממוצע מייצר 100A :)

פורסם

מגברים ורמקולים של רכבים גם עובדים עם התנגדות קטנה יותר מזו של מגבר ביתי, ולכן, הם מסוגלים לייצר הספק מאוד גבוהה, בזרם הרבה יותר נמוך מזה שתצטרך במגבר בייתי.

פורסם

אני לא מבין למה אתה חוזר על מה שאמרתי ועוד מעוות את זה בצורה לא נכונה...

נכון שהעכבה נמוכה יותר - אבל יש לך מתח של 12V קבוע - ההספק שלך קבוע אך ורק בזרם פה - 1 אמפר זה 12W, נניח 10 אמפר זה 120W וכו'.

וככל שהעכבה נמוכה יותר, הזרם גדל והמתח קטן :)

פורסם

מגברים לרכב לא עובדים באותה צורה\שיטה של מגברים ביתיים.

1000W, אפשר לקרוא לזה כ"שם", ולא כהספק אמיתי.

וכן, תהיה בטוח שברכב שלך יש מכשירים שצורכים לפעמים הרבה יותר ממה שאתה יכול להעביר בבית שלך.

מגברים לרכב הם, כמו שנכתב פה, לרוב מסוג D. יש מגברים כאלו גם בבית - לרוב בתוך הסאב-וופר של מערכות HT, אולם גם בתוך מערכות למחשב ובמגברים דיגיטליים שונים, לפעמים באיכות מאוד טובה.

גם במערכות ביתיות יש כאלו ששמים מדבקה גדולה של "1000W" בלי להתכוון לזה כהספק אמיתי, אלא רק "שם" (עלק). לרוב התנהלות כזאת אינה סגולה לאיכות.

מערכות החשמל ברכב לרוב צורכות פחות חשמל ממערכות ביתיות והחיווט פחות מסיבי מאשר החיווט בבית.

מערכות סאונד לרכב שמיועדות להספקים גבוהים באופן מתמשך לרוב עולות הרבה מאוד כסף ודורשות רוויזיה של מערכות החשמל ברכב (אלטרנטור חזק ויותר וקבלים).

תנור אפיה ביתי יכול לצרוך 2.5 קילוואט בלי להניג עפעף - יותר מההספק של אלטרנטור Heavy-Duty.

פורסם

ממליץ לך מאוד להתרחק מכל המגברים של פולס אודיו ופלטינום אודיו אלו מגברים ג'נרים או בקיצור זבל סיני אתה אולי תקבל איתה עוצמה אבל אתה יכול לשכח מאיכות, גם הרמקולים של JBL הם לא תמיד יהיו הבחירה הנכונה ביותר עם מדובר פה על תקציב נמוך אז יש סטים של קומפוננט של חברות כמו MOREL שיכולים לתת לך תמורה יותר טובה לכסף.

בכל מקרה ממליץ לך מאוד להיכנס לפה ולהתחיל לקרוא ולהתייעץ:

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=15

פורסם

ממליץ לך מאוד להתרחק מכל המגברים של פולס אודיו ופלטינום אודיו אלו מגברים ג'נרים או בקיצור זבל סיני אתה אולי תקבל איתה עוצמה אבל אתה יכול לשכח מאיכות.

אתה אומר את זה מנסיון ?

כי עם כיוון טוב, אתה תשמע בהם מעולה. זה ממש לא זבל סיני.

מנסיון. מחזיקים סאבים וסטים קומפוננט בלי בעיה, בעוצמה ובאיכות.

אני מדבר על פלטינום אודיו, לא על כל השאר.

פורסם

אני אומר את זה מנסיון, היה לי בעבר מגבר של פלטינום אודיו והוא היה זוועתי, כמובן שעד שלא החלפתי אותו לא הבנתי את זה. ברגע שעברתי למגבר קצת יותר איכותי (על אותו סט של קומפוננטים+סאב) האיכות השתפרה מאוד ורק אז אתה מבין את המגרעות של ה פולס\פלטינום אודיו.

אין ספק שעוצמה הם נותנים אבל איכות אין.

אם צריך את המגבר של JBL אין לי בעיה לקנות אותו...

http://www.radiodeal.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=395681

זה יהיה טוב ?

המגבר הזה של JBL הוא מגבר מצויין אבל תעשה סקר שוק אני מאמין שאפשר היום להביא אותו בפחות.

פורסם

מגבר חזק מאוד, אתה בטוח שאתה צריך כזה דבר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים