עבור לתוכן

בדיקת באגים בחלונות 7 עם מסך כחול

Featured Replies

פורסם

שלום רב

בימים האחרונים בתוך כדי שימוש במחשב אני נתקל במסך כחול , לא יכולי לעשות לזה צילום מסך אם יש אפשרות אשמח שתגידו לי איך עושים צילום מסך למסך כחול) ובכל פעם שזה קורה אני נאלץ להפעיל את המחשב מחדש

הצצתי ביומן האירועים בחלונות 7 64 ביט בעברית

המעבד שלי הוא CoreI7 2600K , לוח אם Gigabyte ud4-b3

וראיתי שיש דיווח מהמערכת על בדיקת באגים ‏‏המחשב אותחל מחדש מבדיקת באגים. בדיקת הבאגים היתה: 0xa0000001 (0x0000000000000005, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000). קובץ Dump נשמר ב: C:\Windows\MEMORY.DMP. מזהה דוח: 051311-20748-01.

צירפתי תמונת מסך של יומן האירועים

אשמח שמישהו יפרש לי את הדיווח הזה ומקור התקלה היכן נמצא ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

איפו ראיתה את הדיווח שיש דיווח מהמערכת על בדיקת באגים ?

שים תמונת מסך בפורום.

פורסם
  • מחבר

צירפתי תמונת מסך של יומן האירועים !

מישהו שמבין יכול לעזור לי בבקשה תודה

פורסם

יש !

עוד תרגום הדיוטי של מיקרוסופט לעברית

BUG CHECK אצלם זה בדיקת באגים.

:yelclap:

וכרגיל בעברית שלהם הכל מוצג משובש כשיש אנגלית עם עברית בשגיעה.

תעלה לפורום את הדאמפ המתאים לפי תאריך ושעה של מסך כחול.

פורסם
  • מחבר

בס"ד

הסתכלו בפרטים שרשמתי

המחשב אותחל מחדש מבדיקת באגים. בדיקת הבאגים היתה: 0xa0000001 (0x0000000000000005, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000). קובץ Dump נשמר ב: C:\Windows\MEMORY.DMP. מזהה דוח: 051311-20748-01.

מה ז"א לעלות לפורום את הדאמפ , לאיפה לעלות ומה לעלות , הסבר בבקשה ועזרה תודה !

ומה זה דאמפ , חברים תעזרו לי בבקשה בקודים אני לא יכול להבין !

המסך הכחול לא עוזב אותי והמחשב מבצע ריסטארט וזה מאוד מטריד

פורסם

מערכת ההפעלה שומרת קבצי DMP שעוזרים לפענח את מקור הבעיה

הם נמצאים בתיקיה:

c:\windows\minidump

והפנתי אותך למדריך קראתה אותו בכלל ?

פורסם
  • מחבר

בס"ד

כמובן שנכנסתי למדריך , איזו שאלה , אך לא הצלחתי לפענח אחרי כל ההוראות את מקור התקלה !

התקנתי 4 Symbols) אני אשמח שתעזור לי בבקשה למציאת הבעייה

יש רשימה כ"כ ארוכה של סימבולים ועורך המדריך לא כתב במה צריך להשתמש ולהוריד

להלן הרשימה , אני בכל אופן אשאל אותך כדי שאנסה שנית , תאמר לי איזה חבילה אני צריך להוריד , לחלונות 7 64 ביט !

הורדתי אחת מהחיבולת הטענתי את הסימבולים בשורה בתוכנה ב - Symbol Serch Path כמובן לתקייה שנמצאים בה הסיבמולים אך עדיין התוכנה מדווחת שלא ניתן לקרוא את הסימבולים ועל כן אני לא יכול לראות בתמונה המלאה את מקור הבעייה למסך הכחול

אני מעדיף שמישהו שיש לך את התוכנה והסיבמולים מותקן שיעזור לי בזה בשבילי תודה רבה

פורסם

אני חושב לא סמתה לנו הדאמפ הנכון לבעיה שלך.

זה דאמפ מהיום בבוקר בשעה 8:24

.

תיבדוק טוב מה הנכון ותעלה אותו.

פורסם
  • מחבר

המינידאמפ שהעלתי לקישור זה אותו מינידאמפ , שיש בו את תיאור התקלה

המיני דאמפ הקודם נעלם לי

אבל המיני דאמפ הזה יש בו את הנתונים על התקלה שקוראת לי , כי ההמסך הכחול חוזר שוב ושוב ,

אז אל תדאג סמוך עליי ופשוט תבדוק עבורי תודה

כמובן שנכנסתי למדריך , איזו שאלה , אך לא הצלחתי לפענח אחרי כל ההוראות את מקור התקלה כמובן שהתקנתי

Symbols) אני אשמח שתעזור לי בבקשה למציאת הבעייה (ככל הנראה לי היות ואני משתמש בחלונות 7 SP1) ובאתר חבילות הסימבולים אין חבילת תואמת למערכת החלונות 7 SP1 לכן טעינת הסימבולים לא נטענת בהצלחה) !

יש רשימה כ"כ ארוכה של סימבולים ועורך המדריך לא כתב במה צריך להשתמש ולהוריד

להלן הרשימה , אני בכל אופן אשאל אותך כדי שאנסה שנית , תאמר לי איזה חבילה אני צריך להוריד , לחלונות 7 64 ביט !

הורדתי אחת מהחיבולת הטענתי את הסימבולים בשורה בתוכנה ב - Symbol Serch Path כמובן לתקייה שנמצאים בה הסיבמולים אך עדיין התוכנה מדווחת שלא ניתן לקרוא את הסימבולים ועל כן אני לא יכול לראות בתמונה המלאה את מקור הבעייה למסך הכחול

אני מעדיף שמישהו שיש לך את התוכנה והסיבמולים מותקן שיעזור לי בזה בשבילי תודה רבה

פורסם
  • מחבר

ניסתי להתקין שנית את חבילת הסימבולים

השורה כתובה כך Probably caused by : memory_corruption ( nt!MmSetAddressRangeModified+26b8 )

ככל הנראה זה מצביע על כשל בחומרת הסטיקים או הסלוטים ! (נראה לי) אבל אני לא בטוח ומאוד רוצה ומבקש שמישהו מכאן יבדוק עבורי את הקובץ דאמפ שעלתי לקישור http://www.fileflyer.com/view/vNJCGBh

ולבדוק שוב ולהיות בטוח שזה קשור לזיכרון !

הקובץ הדאמפ הוא הקובץ הנכון שהמחשב קרס במסך כחול כמה פעמים , הקובץ הקודם מאתמול נעלם לי אך אין זה משנה כלום !

פורסם

אין שום קשר בין דאמפ ששמתה לשגיאה שאתה שואל עליה.

לגבי דאמפ ששמת שום מספר לא מתאים לשגיאה זה השגיאה:שיש בו

On Sun 5/15/2011 8:24:05 AM GMT your computer crashed

crash dump file: C:\Windows\minidump\051511-13852-01.dmp

This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7FD00)

Bugcheck code: 0xA (0x28, 0x2, 0x0, 0xFFFFF8000312EBF8)

Error: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe

product: Microsoft® Windows® Operating System

company: Microsoft Corporation

description: NT Kernel & System

Bug check description: This indicates that Microsoft Windows or a kernel-mode driver accessed paged memory at DISPATCH_LEVEL or above.

This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.

The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver which cannot be identified at this time.

פורסם
  • מחבר

הדאמפ ששמתי בקישור הוא

מתקיית Windows ולא מתיקיית minidump !

במיני דאמפ מצויין השגיאה שהעלאת לפה !

ובתקיית ב WINDOWS ב - Memory.DMP

מצויין השורה Probably caused by : memory_corruption ( nt!MmSetAddressRangeModified+26b8

אני כרגע עובד במחשב וממתין למסך כחול שנית ואעלה שנית את 2 הדאמפים ! אשמח איבן שתבדוק אותם תודה רבה !

פורסם

תמחוק כל הדאמפים שיש עכשיו על מחשב, ככה לא תתבלבל בדאמפים חדשים.

ותבדוק טוב טוב שאין וירוסים ומזיקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים