עבור לתוכן

HWzone מציג: אליפות ישראל ב-StarCraft II - הדיון הראשי - עודכן עם חוקים

Featured Replies

פורסם

אהלן לגולשי הפורום,

כמו ששמתם לב, שמנו לעצמנו מטרה ב-HWzone והיא להשקיע יותר בקהילת הגיימרים, והצעד הנוכחי שלנו הוא לערוך תחרות StarCraft II פתוחה ונושאת פרסים :)

בחסות חברת Gainward העולמית ואתר הזרגלינג החלטנו לערוך את טורניר ה-StarCraft II הגדול ביותר שהיה בישראל, גם מבחינת היקף הפרסים, וגם מבחינת המשתתפים. אנחנו מקווה שכולכם קראתם את ההודעה הראשית ואם ברשותכם עותק של StarCraft ואתם חושבים שיש לכם סיכוי (או סתם בא לכם להשתתף בהגרלה הפתוחה) נרשמתם לטורניר דרך אתר הזרגלינג.

בדיון הזה יפורסמו החוקים המלאים של הטורניר, ייתפרסם מידע בנוגע לשידורים חיים ו-VODs, תאריכים של משחקים עם פרופיל גבוה ועוד. כמו כן, זאת הבמה בשבילכם להביע חוות דעת בנוגע לטורניר, לשאול שאלות ולהתעניין.

שיהיה בהצלחה לכולנו, ותזכרו שהטורניר הזה הוא רק ראשון מיני רבים, ולו דווקא ב-StarCraft II.

CRG_LOGO_NEW_DESIGN.JPGGainward-logo(1).jpg

חוקי אליפות ישראל הפתוחה של HWzone ב- StarCraft II בחסות Gainward

שימו לב. חוקים אלו עלולים להשתנות ולהתעדכן כמה וכמה פעמים. גם מי שקורא אותם כרגע צריך לחזור ביום רביעי ולקרוא אותם שוב. ידיעת והבנת כל החוקים הינם תנאים הכרחיים להשתתפות בטורניר. הנהלת הזרגלינג שומרת לעצמה את הזכות המלאה לפסול שחקנים מהטורניר על אי עמידה בתנאים אלו או כל התנהגות שהיא תמצא לא ראויה לטורניר לפי שיקול דעתה הבלעדי. כן, זה אומר שמי שיעשה שטויות יורחק

מהטורניר הזה, וסביר להניח שגם מהבאים.

תאריכי הטורניר. ההרשמה תסתיים ביום שלישי בחצות, 17 במאי. ביום רביעי, 18 במאי, ייתפרסם הבראקטס של הטורניר. מותר להתחיל לשחק את המשחקים רק החל מהשעה 20:00 בערב, גם אם הבראקטס ייתפרסמו לפני. קחו בחשבון שמשחקים שישוחקו ביום רביעי לפני 20:00 ייפסלו, כמו כן, גם אחרי הפרסום הראשוני עלולים להיות שינויים בבראקטס.

זמני הסיבובים. כרגע אנחנו מסתכלים על טורניר עם 7 סיבובים.

• סיבוב ראשון BO128 יתחיל ב18 וייסתיים עד ה20.

• סיבוב שני BO64 יסתיים עד ה 21.

• סיבוב שלישי BO32 יסתיים עד ה22.

• סיבוב רביעי BO16 יסתיים עד ה23.

• סיבוב חמישי BO8 יסתיים עד ה24.

• ביום רביעי ה-25 ישוחקו משחקי החצי גמר.

• ביום חמישי ה-26 תתבצע ההגרלה לעכבר וישוחק משחק הגמר.

זמנים אלו הם הדד-ליינים! כלומר הטורניר חייב להתקדם לפחות בקצב הזה, משחקים מסיבובים שעדיין לא שוחקו והגיע הדד-ליין שלהם יקודמו אוטומטית (שני השחקנים ייפסלו). חשוב ביותר - זה לא אומר שאי אפשר להתקדם! שחקנים שרוצים להמשיך ולהתקדם יכולים לעשות זאת לפני תאריך הדד-ליין. זה אומר שאם ביום רביעי, ה18, שמתחיל הטורניר, שחקנים רוצים לשחק את כל המשחקים שלהם עד הBO8 אין עם זה שום בעיה, אין הגבלה על מתי מתחיל סיבוב, כל עוד הוא מסתיים לפני הדד-ליין. יותר מכך, מכיוון ורובנו עובדים, סטודנטים, חיילים, לפני בגרויות או בעלי התחיבויות אחרות אנחנו מעודדים אתכם לנסות ולקדם את המשחקים הכי מהר שרק תוכלו, הרבה לפני מועד הסיום.

חובה על כל השחקנים להיות בערוץ מירק במהלך הטורניר ובערוץ שלנו בבאטל נט. זה על מנת שיהיה קל לתאם משחקים ולמצוא יריבים בזמן אמת, ולשדרנים יהיה קל למצוא משחקים לשדר. שחקנים שלא יהיו נוכחים ייפסלו מהטורניר. במידה ושני שחקנים לא הצליחו למצוא מועד לשחק הם צריכים להופיע בערוץ המירק שלנו בתאריך הדד-ליין בשעה 20:00, ולהמתין עד שעה 21:00. אם היריב שלהם לא יופיע הם יזכו בנצחון טכני. במידה וזוג לא יופיע שניהם ייפסלו.

הפורמט. כרגע אין Double Elimination. כלומר לטורניר זה לא יהיה Loosers Brackets. המשחקים יהיו כולם הטוב מ-3 – הגמר והחצי גמר יהיו הטוב מ-5.

גזע – שחקנים יוכלו לשחק ראנדום, ולהחליף בין גזעים במהלך סדרה ובין סדרות. כלומר אתה חופשי לבחור איזה גזע שאתה רוצה לפני תחילת משחק.

המפות. הMap Pool עלול להשתנות. לכל סיבוב יהיה מפה ראשונה שנכריז עליה ושאר המפות יוכל לבחור המפסיד כל פעם. כרגע הmap-pool הוא:

• MLG metalopolis
  • (Shakuras Plateau (Ladder Version
  • MLG The shattered temple
  • TalDarim Altar LE
  • Typhon Peaks
  • MLG XelNaga Caverns

חשוב להדגיש, כפי שנאמר כבר על ידי כמה חברי קהילה, המשתתפים בטורניר הם לא שחקנים מקצוענים. לרובנו אין קבוצות אימון, מאמנים, ו15 שעות ביום לשחק כמו השחקנים בטורנירים הגדולים, לכן יכול להיות שהמפות יישתנו למפות לאדר. אנחנו נחליט לפי ההמלצות והדעות של הקהילה. אנא הגיבו להודעה עם תגובה עניינית ובוגרת אם אתם רוצים להשפיע. תודה!

הריפליים. יהיה חובה לשלוח את הריפליים של המשחקים ששוחקו לsc2@hwzone.co.il בפורמט המתאים player1 player2 x:x round. למשל, אם שיחקתי נגד נוני בסיבוב השני וניצחתי אותו שתיים-אפס אני אשלח את שני הקבצים של הריפליי, ביחד באותו מייל, עם הנושא mari noni 2:0 bo64

משחקים שלא יישלחו בפורמט הבא ייחשבו שלא שוחקו. שימו לב שבניגוד לטורנירים קודמים הנהלת הזרגלינג לא מתכוונת לרדוף אחריכם. האחראיות שלכם היא לשלוח את המשחקים כמו שצריך.

מותר להוסיף צופים למשחק רק עם שני השחקנים מסכימים על כך. כמו כן נפרסם רשימה של שדרנים ומנהלים אשר מורשים להיות צופים בכל משחק. על שני השחקנים להיות במצב BUSY בזמן משחק.

רמאות. שימו לב שתמיד אני מיואש שאני כותב את סעיף זה. סתם זה נותן הרגשה רעה וכמעט ולרוב השחקנים זה מיותר לציין, אך עם זאת נסיננו המר כבר הוכיח שזה לא ברור לכולם אז למען הסר כל ספק – כל רמאות תגרום מייד לפסילה של השחקן מהטורניר וטורנירים עתידיים. כמו כן, כל התנהגות חשודה גם כן עלולה לגרום לפסילת השחקן לפי שיקול בלעדי של הנהלת הזרגלינג. אנא ממכם, תתנהגו בבגרות והוגנות.

קחו בחשבון שקיימת אפשרות שמשחקי החצי גמר והגמר ייתבצעו בצורת LAN. כלומר ייתקיימו במקום שבו השחקנים יוכלו להיפגש ולהתחרות פנים מול פנים. כמובן שבמידה וזה יקרה ננסה למצוא מקום שיהיה נוח לכולם להיפגש בו.

קחו בחשבון שבמשחקי החצי גמר והגמר תהיה נוכחות חובה של מנהל אחד ושדרן אחד לפחות.

Seeding: חשוב מאוד. Seeding ראשוני יעשה על ידי רמות השחקנים ב-sc2ranks. כמובן שטורניר זה הוא התחלה של עוד המון טורנירים ענקיים שיגיעו. התוצאה והמיקום בטורניר זה ישפיעו על המיקום בטורנירים הבאים. מי שלא רשום ב-sc2ranks מוזמן לפנות Spinier.

טורניר זה יהיה הראשון מבין 3 טורנירים. מכיוון ומטרת הטורניר לקדם את הקהילה ולתת פוש רציני לאי-ספורט בארץ יכול להיות מגבלות על פרסים עתידיים לשחקנים שיזכו בטורניר זה. עם זאת אנחנו עדיין מאוד מעודדים את כל השחקנים להשתתף ולהתחרות בכל כוחם. במידה ויהיו מגבלות ספציפיות נפרסם לפני מועד הטורניר.

אנחנו מציע לכל השחקנים לקרוא את חוקים אלו שוב, לפחות פעם נוספת אחת לפני תחילת הטורניר לוודא שהבנתם הכל ושלא היו שינויים.

בהצלחה לכולם.

פורסם

שיהיה בהצלחה לכולנו, ותזכרו שהטורניר הזה הוא רק ראשון מיני רבים, ולו דווקא ב-StarCraft II.

אני מאוד מקווה! :yelclap:

בהצלחה לכולם. :]

פורסם

שלום לכולם!

בימים הקרובים אני עומד להתחיל לעשות קצת Streaming, שבהם אקריין.

הסטרים שלי הוא בלינק הבא :

http://www.sc-streams.com/live/1374

מחר, 17/5, בשעה 20:00 (בערך) אני אתחיל לשדר CW בין הקלאן הישראלי vR, לבין קלאן אירופואי בשם - Why so bad?

זהו CW במסגרת הליגה של ESL.

מחרתיים, 18/5, בשעה 20:00 אני אשדר משחקים מהסיבוב הראשון של ה-Israeli SC2 Open, שבטח שמעתם עליו, עקרונית אני אחכה שיזמינו אותי למשחקים (אבל גם דיברתי עם כמה מראש).

שימו לב שאני עדיין חדש בנושא ובהגדרות כך שיש סיכוי שיהיו לאגים, אז אנא היו סבלניים.

אוהב אתכם, Peace out.

פורסם

אפשר לקבל קצת מידע... אממ כביכול נרשמתי לטורניר.. אבל איך זה מתבצע..

נתחיל מזה :

השתתפותכם בטורניר כרוכה בהוספת כתובת האימייל שלכם לרשימת התפוצה של אתר HWzone. תוכלו להסיר את עצמכם מרשימת התפוצה בכל עת ואנו מתחייבים שלא להעביר את כתובתכם לאף גורם צד שלישי.

איך אני מוסיף את האימל שלי לרשימת התפוצה?

ועכשיו הכול טוב ויפה ואני רשום , איך נפגשים , איך אני יודע מול מי אני יהיה, איך אני מתחבר מולו באופן ספציפי במשחק... אני כמובן משחק מהבית וזה לא מפגש באיזשהו מקום? ומה זה הערוץ הזה ואיך אני מגיע אליו ...

אפשר לקבל מידע מפורט? תודה

:)

פורסם

היי, בתוך המשחק, תיכנס בצא'ט לערוץ בשם Zergling. בסביבות השעה 8 יפרסמו את ה-Brackets של המשחק ושם יתנו לך את מס' השחקן שתשחק נגדו ואת הכינוי שלו, ואז תוכל למצוא אותו ולשחק נגדו.

ראית את עמוד החוקים באתר של הזרגלינג?

פורסם

כן תודה :)

פורסם

@CheeseBud

האם זו קריינות הרשמית של המשחקים ? יש אפשרות לעלות את המשחקים באיכות טובה יותר ?

תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אין "קריין" רשמי לטורניר, אבל יוסי (CheeseBud) הוא אחד השדרנים הבולטים בקהילה הישראלית. בנוגע לאיכות, לפי דעתי אין בעיה באיכות של ה-VOD, בנוגע לאיכות של הסטרים, אנחנו בודקים חלופות. :)

פורסם

^^ אולי אני סתם מפונק, התרגלתי לאיכות 720p/1080p של הקריינים הבולטים מחו"ל. ;)

פורסם

נו, ויש שם 720P - לא רע בכלל.

אחלה קריינות - רק שאני לא אתמכר...

פורסם

היי Adiz, כמו שכבר כתבו יש 720, וזה באמת באיכות לא רעה, זה באיכות כזאת ולא ב-1080 כי אני מקליט את זה תוך כדי שאני עושה סטרים,

במשחקים האחרים ששידרתי אתה יכול לראות שיש 1080 :)

בקשר לרשמיות זה בערך כמו שאלון אמר, אני כן עושה את זה מטעם הטורניר והזרגלינג, אבל יש עוד כמה :)

ותודה על הפידבק מורטזקינג, ואין סיבה שלא תתמכר, אין כל כך הרבה תוכן מהארץ עדיין ככה שזה לא יתפוס לך יותר מדי זמן :)

יוסי.

פורסם

הולה!

שתי סדרות נוספות ששודרו אתמול על ידי עם נועם -

TearAx Vs. Gulzr -

Sinok Vs. HeNili -

קישורים עד סוף כל סידרה בסוף הסרטונים. תיהנו!

פורסם

סדרה נוספת -

yossi vs. Stimpack -

סדרה נוספת - Zanubis vs. ErgoProxy עולה עכשיו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים