עבור לתוכן

לאחר גיבוי שקרס ממש בתחילתו של גוסט הווינדוס לא עולה

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי:

Intel core 2 due 6300

לוח אם astrock g41

זיכרונות: 2 זיכרונות של 1 גיגה כל אחד.

ספק כוח : 230 V אני אעדכן אחרך כך בנוגע לדגם שלו

כרטיס מסך מובנה על הלוח אם

דיסק קשח HITACHI 500 GB

קיבלתי את המחשב שלי מתיקון מטכנאי,הוא מכיל את מערכת ההפעלה הישנה שלי על הדיסק קשיח הישן(SAMSUNG),ומערכת הפעלה החדשה שטכנאי התקין על הדיסק קשיח החדש(HITACHI)

המחשב שקיבלתי לא עובד טוב הוא קורס בצורה המתוארת בכחול למטה(בפסקה הבאה) כל כמה דקות מרגע הפעלתו(5-15 דקות)

לאחר שקיבלתי את המחשב ,ביצעתי גיבוי למערכת הפעלה החדשה בדיסק קשיח החדש מחשב באמצעות תוכנה NORTON GHOST,התוכנה עשתה כרגיל את תהליך כיבוי המחשב הפעלתו מחדש וכניסה דרך הדוס בשביל לגבות את המערכת לקובץ.

ברגע שתוכנת הדוס(של הגוסט) התחילה לעבוד המחשב קרס(לא כיבוי של המחשב אלה המחשב תוך רגע גורם למסך לא לקבל שום מידע(כאילו המחשב מכובה),והעכבר והמקלדת משותקים והמחשב ממשיך לפעול במאוררים והנורות על המארז דולקות

כעת כאשר אני מפעיל את המחשב כאשר בביוס מוגדר שדיסק קשיח הנבחר להפעלה הוא החדש עם המערכת הפעלה החדשה אני נכנס אוטמטית לDOS של הגוסט,בלי אפשרות של כניסה ישרה למערכת הפעלה

אך אם אני בוחר בביוס שיפעיל את הדיסק קשיח הישן (עם המערכת הפעלה החדשה ) קודם,הוא נכנס למערכת הפעלה הישנה בלי בעיה(יש לציין שהמחשב עדיין ממשיך לקרוס באותו האופן).

,בדוס של הגוסט יש שתי אפשריות:

1.גיבוי המחשב דרך הגוסט

2.חזרה לווינדוס והפעלץ מערכת ההפעלה.

ניסיתי לבחור את שתיהן,ושתיהן לא עובדות:

1.כשאני בוחר בגיבוי המחשב דרך הגוסט :

1.הוא אומר שפעולה לא הצליחה ומציע לי או לנסות שוב,או להיכנס לדוס גוסט מחדש או לחזור לווינדוס.

2.אני בחור בלנסות שוב3.המחשב מגיע למסך של תוכנת גיבוי GHOST איך היא אינה מתחילה לעבוד ונתקעת בחלון עובדה ריק מתוכן.

4.אני לוחץ לאחר מכן על מקשים סתם במקלדת,ומקבל את ההודעה

:internal stack overflow

system halted

2.כאשר אני בוחר בחזרה לווינדוס והפעלת מערכת ההפעלה:

1.המחשב נשאר בגהוסט של הדוס ומודיע לי שהוא מפעיל את מערכת ההפעלה,אך שום דבר אינו קורה.

2.אני לוחץ לאחר מכן על מקשים סתם במקלדת,ומקבל את ההודעה

:internal stack overflow

system halted

אני לא מצליח לחזור למערכת הפעלה החדשה בדיסק קשיח החדש,שאני רוצה לעבוד איתה(הדיסק קשיח הישן לפי מה שנאמר לי מהטכנאי מלא בפגמים ויכול ליפול ברגע(הוא השאיר לי אותו רק כדי שאוכל להעביר חזרה את המידע לדיסק קשיח החדש)איך אני מתקן את הבעיה וחוזר לווינדוס?

תודה ויום טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים