פורסם 2011 במאי 1314 שנים התחפש"שתי היום .. ואתמול שברתי את האצבע מרפי הבן ז*נה !! 60 ומשו טון עלו לי על חלק מהיד בקיצור היו לי תוכניות ודברים לעשות .. עכשיו אני חודש בבית אני ישתגע .. תנו לי הצעות מה לעשות וזה (אחרי החפש"ש חוזר לקבע)
פורסם 2011 במאי 1314 שנים מחבר פומ"ה .. החלפנו בוגי (גלגל) ואז צריך לנסוע קצת קדימה\אחורהוהגלגל עלה לי על היד :\איך זה קרה יבין רק מישהו שיודע איך עושים את זה חח :\
פורסם 2011 במאי 1314 שנים החפש"ש מתחבר לך לתאריך השחרור? אם לא תוציא גימלים ותדאג שכן.לגבי תוכניות זה תלוי במה אתה מתכוון לעשות בהמשך.פסיכומטרי / עבודה / לאבד את עצמך בחו"ל.
פורסם 2011 במאי 1314 שנים בקיצור היו לי תוכניות ודברים לעשות .. עכשיו אני חודש בבית אני ישתגע .. join the club.
פורסם 2011 במאי 1314 שנים אני תותחן...צל"שחחחח, סתם הייתי חייבבכל מיקרה יש לי 2 דברים להגיד לך:1. תרגיש טוב2. ככה יעשה לאיש אשר יחתום קבע...
פורסם 2011 במאי 1414 שנים תחזור ליחידה \ לבית חולים, פנה לרמ 2. אם המקרה מספיק חמור, אתה תסופח לרמ 2.ואם חתמת כבר קבע מראש, ותהיה ברמ 2 גם בקבע, אתה תקבל משוכרת קבע גם על זה שאתה יושב בבית ומגרבץ. עם יד שבורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.