פורסם 2011 במאי 1214 שנים שלום, לידידה שלי יש מחשב נייד DELL Inspiron 1545 הוא כבר מחוץ לזמן האחריות. הבעיה שהסוללה כנראה דפוקה או תקולה. ברגע שהמטען לא מחובר אין אפשרות להפעיל את המחשב. ניסיתי להטעין אותו במשך 12 שעות רצוף, וגם אז זה לא הצליח להפעיל את המחשב ללא המטען. כמה עולה תיקון? האם מומלץ לקנות סוללה חדשה? אם כן כמה עולה הסוללה? בקיצור - צריך עזרה
פורסם 2011 במאי 1214 שנים אם הסוללה פגומה אז לא מתקנים אותה אלה מחליפים לגבי מחיר זה תלוי אם הסוללה מקורית או חלופית בכל מקרה שתפנה לנותן השירות של המחשב ותברר כמה עולה לה סוללה חדשה או להזמין מהאי ביי באינטרנט...
פורסם 2011 במאי 1214 שנים תקלה ידועה, הייתה אצל בן דוד שלי.שתקנה מטען חדש/חלופי.כמו כן כדי לבדוק את הסוללה יש בביוס קטגוריה לבדיקת תקינות הסוללה.
פורסם 2011 במאי 1514 שנים מחבר אוקיי אז מטען אחר של דל עדיין לא הצלחתי להשיג. בקשר להמלצה שלך (chevy) לבדוק בביוס את הסוללה , אז בדקתי ורשום unknown במצב הסוללה. אני מצרף תמונה , אשמח שתגיד לי מה דעתך. תודה
פורסם 2011 במאי 1714 שנים ביררתי עם בן דוד שלי והוא לא נתקל בזה, גם עם סוללה חלופית (לא מקורית).בכל מקרה, אתה צריך להחליף את המטען לא משנה מה.
פורסם 2011 במאי 1814 שנים אתה אומר שבעזרת המטען אתה מפעיל את המחשבמכאן שהסוללה גמרה את חייהכאשר קונים מחשב נייד צריך לקחת בחשבון את המשק של הסוללותפרושו של דבר כל 3 שנים צריך לרכוש סוללהלגבי המטען ראיתי שגם בשופרסל דיל מוכרים את המטען במחלקת החשמל והאלקטרוניקה
פורסם 2011 במאי 1814 שנים אם יש באפשרותך לבקש מחברים מטען לבדוק את התקינות זה יעזור.ואם בכלל תמצא מישהו עם אותו דגם מחשב, תבדוק את הסוללה.ספציפית אני יכול להעיד שאצל בן דוד שלי המטען היה הבעייתי וגם לאחר שהוא הטעין את הסוללה המקורית הישנה בגלל ה"בלאי" עם הזמן אז היא גם נפרקה מהר יותר וקיצרה את אורך השימוש במחשב כך שהוא קנה על הדרך גם סוללה חדשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.