פורסם 2011 במאי 1214 שנים שלום,אני לא עוסק בתחום הזה ובאתי לפה כדי לשאול שאלה אני מקווה שתוכלו לעזור לי,קניתי אוזניות חדשות של נו פיר http://www.decomputerwinkel.nl/winkel/img/producten/Grunge_White.jpg כאלה. קניתי אותן אתמול כשהייתי באנגליה,ובטיסה בחזור ידידה שלי בטעות ישבה עליהן והתעקם הראש(החיבור,חח אני מאמין שאתם כבר יודעים אבל בכל מקרה) ועכשיו שומעים באייפוד שלי רק אם אני מחבר את הראש ומזיז אותו לזווית מסוימת עד שזה עובד,יש אפשרות לתקן את זה או להחליף את הראש?ואם כן כמה זה אמור לעלות? תודה מראש
פורסם 2011 במאי 1214 שנים דבר ראשון תוודא איפה הבעיה. באוזניות/באייפוד/שניהם.לתקן את האוזניות זה בכלל לא בעיה. שלוש הלחמות קטנות. העלות היא שקלים בודדים לפלג חדש.אם הבעיה באייפוד, זה טיפה יותר מורכב. אך יתכן שתוכל לפתור זאת רק עם מלחם (במידה ורק ההלחמות נשברו).
פורסם 2011 במאי 1214 שנים מחבר ממ אני דיי בטוח שהבעיה באוזניות כי בדקתי את האייפוד עם אוזניות אחרות וזה היה סבבה לגמריותודה רבה אחי
פורסם 2011 במאי 1214 שנים ממה עשוי הפלאג שמישיבה קטנה עליו הוא נהרס? או אולי השאלה היא ממה עשויה ידידה שלך
פורסם 2011 במאי 1314 שנים היית יכול להדפיס NO FEAR אל אוזניות של Silver Line בארץ, היה יוצא לך יותר זול ויותר איכותיכדיי לתקן את התקע הקיים :תנסה למשוך את הפלסטיק של התקע לכיוון החוט - לפעמים היציקה של הפלסטיק (תקע יצוק) היא לא הפלסטיק החיצוני עצמו אלא מתחת אליותחתוך את היציקה אם סכין יפניתתלחים מחדש את החוטים שנקרעו. אם היה פלסטיק מעל היציקה הוא אמור להיות מולבש אל החוטים ולא בחוץ (כדיי שתוכל לשים אותו בחזרה לתקע)תבדוק שהאוזניות עובדותתעשה יציקה חדשה אם סיליקון או דבק חםאם היה פלסטיק מעל היציקה תשים אותו בחזרהכדיי להחליף תקע :תקע Stereo 3.5 mm ממעבדת אלקטרוניקה - אמור לעלות כמה שקלים. הפלסטיק השחור מוברג אליואת ה - מ 2 האוזניות אתה מחבר למתכת הכי חיצונית (שיש לה דבר כזה לתפוס את הכבל) ואת ה +ים ל 2 החיבורים האחרים (רמקול שמאלי בחיבור של הקצה ורמקול ימני בחיבור השני)כדיי להחליף אם כבל של אוזניות אחרות :תחתוך ותחבר את החוטים כמו שהם 1:1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.