עבור לתוכן

שאלה-האוזניות שלי נפדקו תעזרו בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום,אני לא עוסק בתחום הזה ובאתי לפה כדי לשאול שאלה אני מקווה שתוכלו לעזור לי,קניתי אוזניות חדשות של נו פיר http://www.decomputerwinkel.nl/winkel/img/producten/Grunge_White.jpg כאלה.

קניתי אותן אתמול כשהייתי באנגליה,ובטיסה בחזור ידידה שלי בטעות ישבה עליהן והתעקם הראש(החיבור,חח אני מאמין שאתם כבר יודעים אבל בכל מקרה) ועכשיו שומעים באייפוד שלי רק אם אני מחבר את הראש ומזיז אותו לזווית מסוימת עד שזה עובד,יש אפשרות לתקן את זה או להחליף את הראש?ואם כן כמה זה אמור לעלות?

תודה מראש:)

פורסם

דבר ראשון תוודא איפה הבעיה. באוזניות/באייפוד/שניהם.

לתקן את האוזניות זה בכלל לא בעיה. שלוש הלחמות קטנות. העלות היא שקלים בודדים לפלג חדש.

אם הבעיה באייפוד, זה טיפה יותר מורכב. אך יתכן שתוכל לפתור זאת רק עם מלחם (במידה ורק ההלחמות נשברו).

פורסם
  • מחבר

ממ אני דיי בטוח שהבעיה באוזניות כי בדקתי את האייפוד עם אוזניות אחרות וזה היה סבבה לגמרי

ותודה רבה אחי

פורסם

ממה עשוי הפלאג שמישיבה קטנה עליו הוא נהרס? :nixweiss:

או אולי השאלה היא ממה עשויה ידידה שלך :o

פורסם
  • מחבר

חחחח היא גרוזינית תבין לבד

פורסם

היית יכול להדפיס NO FEAR אל אוזניות של Silver Line בארץ, היה יוצא לך יותר זול ויותר איכותי

כדיי לתקן את התקע הקיים :

תנסה למשוך את הפלסטיק של התקע לכיוון החוט - לפעמים היציקה של הפלסטיק (תקע יצוק) היא לא הפלסטיק החיצוני עצמו אלא מתחת אליו

תחתוך את היציקה אם סכין יפנית

תלחים מחדש את החוטים שנקרעו. אם היה פלסטיק מעל היציקה הוא אמור להיות מולבש אל החוטים ולא בחוץ (כדיי שתוכל לשים אותו בחזרה לתקע)

תבדוק שהאוזניות עובדות

תעשה יציקה חדשה אם סיליקון או דבק חם

אם היה פלסטיק מעל היציקה תשים אותו בחזרה

כדיי להחליף תקע :

תקע Stereo 3.5 mm ממעבדת אלקטרוניקה - אמור לעלות כמה שקלים. הפלסטיק השחור מוברג אליו

את ה - מ 2 האוזניות אתה מחבר למתכת הכי חיצונית (שיש לה דבר כזה לתפוס את הכבל) ואת ה +ים ל 2 החיבורים האחרים (רמקול שמאלי בחיבור של הקצה ורמקול ימני בחיבור השני)

כדיי להחליף אם כבל של אוזניות אחרות :

תחתוך ותחבר את החוטים כמו שהם 1:1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים