עבור לתוכן

Call of Duty- Modern Warfare 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

אני בידיוק באמצע של ה PRE Load

• תגובות 973
  • צפיות 99.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כן, תשאיר, לא כזה משנה, עדיף שתוריד עכשיו ולא בעומס שיהיה ביום השחרור, נתנחם בזה לפחות :xyxthumbs:

פורסם

אני שואל שוב , אם יש לכם עותק של המשחק , אתם יכולים לשחק כרגע (סינגל ו/או מולטי)?

פורסם

רק כשתאריך השחרור של steam יגיע:

עידכנתי שזה כרגע לא עובד :-\

פורסם
  • מחבר

אל תפחדו למשיך לנסות ;)

[attachment deleted by admin]

פורסם

פרסומת מטורפת שיצאה אתמול... לקוד

ממש ממש מושקעת עם כמה כוכבים

פורסם

איזה השקעה..

פורסם

לא הגבתי פה שנים, החלטתי להגיב סוף סוף

כל השטות הזאת bf vs cod

הכל שטויות, סגנון משחק וכיפיות לא היה ולא יהיה כמו הכיף שנותן קוד

bf משחק יפה מפוצץ בגרפיקה אבל טקטי מידי..מתיימר להיות ריאליסטי אבל הוא לא, המשחק שונה מקוד פשוט.

לא תבינו לא נכון יש לי גם את כל הסדרה של קוד וגם bf:bc אני נהנה בו עד היום, אבל זה פשוט לא אותו דבר, שניהם שונים.

אחרי שעה שראיתי קליפ של משחקיות של קוד, הוא דומה מאוד לmw2 .... אני מקווה שלא דומה מדי, מה שכן השקיעו באפקטים ובנשקים ויש 16 מפות מולטיפלייר!

זה אמור להעסיק אותנו לכמה זמן..

פורסם

לא הגבתי פה שנים, החלטתי להגיב סוף סוף

כל השטות הזאת bf vs cod

הכל שטויות, סגנון משחק וכיפיות לא היה ולא יהיה כמו הכיף שנותן קוד

bf משחק יפה מפוצץ בגרפיקה אבל טקטי מידי..מתיימר להיות ריאליסטי אבל הוא לא, המשחק שונה מקוד פשוט.

לא תבינו לא נכון יש לי גם את כל הסדרה של קוד וגם bf:bc אני נהנה בו עד היום, אבל זה פשוט לא אותו דבר, שניהם שונים.

אחרי שעה שראיתי קליפ של משחקיות של קוד, הוא דומה מאוד לmw2 .... אני מקווה שלא דומה מדי, מה שכן השקיעו באפקטים ובנשקים ויש 16 מפות מולטיפלייר!

זה אמור להעסיק אותנו לכמה זמן..

:xyxthumbs:

you'r in my mind bro ...

פורסם

כאילו הוא סותר את עצמו, מצד אחד כל אחד וטעמו כי המשחקים שונים ומצד שני אין כמו קוד ולא יהיה כמותו .

לך אין כמו קוד ולשני אין כמו BF ;) .

פורסם

<אנחה>רוני הנח נא למעריצי COD.בדיון של MW יש מצב שכמה מהאנשים אוהבים אותו..אולי קצת.

פורסם

אבל הרוב לא :P

פורסם

ערכתי את ההודעה , Vi ,אתה צודק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים