פורסם 2011 במאי 1014 שנים יש לי Lenovo 3000 N100 שנכבה היום, הוא היה בלי סוללה ומחובר ישירות לחשמלברגע שאני מחבר את הסוללה ואני מנסה להדליק אותו אני מקבל הבהוב של הסמל של הבטרייה של המחשב בכתום (סוללה ריקה או חלשה מאוד) והמחשב לא נדלק, ברגע שאני מוציא את הסוללה ומנסה להדליק את המחשב שום דבר לא קורהמישהו יכול להסביר לי מה קרה ודרכים שאפשר לטפל בזה ? תודה
פורסם 2011 במאי 1114 שנים ככל הנראה סוללה תקולה או מקצרתאם באחריות - ממשאדמיניסטרטיבית - שנה בבקשה את הכותרת ליותר אינפורמאטיבית (N100 לא נדלק בחיבור סוללה) - מועבר למחשבים ניידיםבהצלחה,גבריאל
פורסם 2011 במאי 1114 שנים לפי ההסבר - לא נדלק גם בלי סוללה.הייתי מנסה את זה:http://www.masnick.com/2007/09/07/the-secret-thinkpad-powerbutton-code-to-bring-dead-laptops-back-to-life/He then had me unplug the AC adapter and take out the battery. Then, you push the power button 10 times in a row at one second intervals. Next, you push and hold the power button for 30 seconds. Then you put the battery back in and push the power button…זה מנגנון פריקת חשמל סטטי בניידי Thinkpad של לנובו, יכול להיות שגם בN100 זה יעבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.